Top 5 beste waxstrips voor benen om in 2022 te kopen

beste-waxstrips-benen

Benen zijn een geweldig lichaamsdeel om thuis te harsen, omdat ze gemakkelijk te bereiken zijn en de huid minder gevoelig is. Maar om het zelf te doen, is nog steeds geduld en voorbereiding nodig om de au te minimaliseren. Daarom is het – als je besluit om het haar erop te verwijderen – zo belangrijk om zorgvuldig de beste waxstrips voor je benen te kiezen.

Terwijl een salonservice vaak een pot hete wax en een stoffen strip omvat, zullen beginners of mensen die op zoek zijn naar een eenvoudigere optie een aantal geweldige voorgewaxte strips vinden die snel en effectief zijn. Wie op zoek is naar een meer spa-achtige ervaring, kan ook keuzes vinden die het mogelijk maken om thuis een high-end ervaring te krijgen.

Welke je ook kiest, zorg ervoor dat je klaar bent voor succes met deze tips:

  • Zorg ervoor dat je haren lang genoeg zijn. Veel waxen kunnen haartjes van slechts 2 millimeter opnemen, maar probeer jezelf idealiter ongeveer twee weken groei te geven.
  • Scrub 24 tot 48 uur van tevoren om irritatie te verminderen.
  • Patch-test alle wax die je nog nooit eerder hebt geprobeerd een dag van tevoren en controleer op snijwonden, zonnebrand of andere irritatie in het gebied dat je van plan bent te waxen – als dat het geval is, kun je het beste wachten tot het gebied is genezen.

Beste waxstrips voor benen

De waxstrips hieronder zijn gerangschikt op het beste resultaat voor gladde benen.

1. Voor een spa-achtige ervaring thuis

 DESAE WAX Premium Wax Set

Beste waxstrips voor benen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Deze kit bevat geen traditionele strips omdat de wax zelf een strip wordt. Verwarm het met was gevulde apparaat tot het de consistentie van honing is, en na ongeveer tien minuten is het brouwsel klaar om op benen (of wenkbrauwen, oksels of ergens anders) te worden uitgesmeerd.

De spa-achtige ervaring omvat een 100% natuurlijke en ontspannende parelwax formule met een lage smelttemperatuur en heldere kleuren wax die het gemakkelijker maakt om te zien waar je het aanbrengt. De kit bevat alles wat je nodig hebt, inclusief meerdere spatels en een conditioner voor voor en na het waxen, zodat je je huid er op zijn best uit kunt laten zien en alle waxslierten die nog rondhangen, kunt verwijderen.

Deze kit heeft verreweg de beste recensies van klanten dan de reguliere waxstrips voor benen. In verhouding zal je ook minder geld kwijt zijn als het gaat om het aantal behandelingen.

2. De gemakkelijkste keuze

Veet Ontharingsstrips Benen & Lichaam Gevoelige Huid

Beste waxstrips voor benen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Gebruik je kennis van waxen om jezelf wat geld te besparen. Of je nu al jaren thuis waxt of gewoon de sprong naar een meer salonachtige routine waagt, dit pakket van 40 strips klaart de klus. Deze zullen effectief haar op je benen verwijderen, en recensenten zijn enthousiast over hoe deze strips werken. “Ik heb mijn benen afgelopen weekend gedaan. Ik gebruik elke strip ongeveer drie keer en gooi hem dan weg. Ze verwijderen het haar en pakken de wax goed vast. Ze zijn dik genoeg om niet uit elkaar te vallen of te scheuren. Ik zal zeker weer bestellen,” een tevreden klant, die benadrukte dat ze “geen pro” is, meldt.

3. Beste voor de gevoelige huid

 Soft Touch Cold Wax Strips Sensitive Skin 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Om deze te gebruiken, hoeft u alleen de strips in uw handen op te warmen, open te trekken, op de huid aan te brengen, in de richting van de haargroei (en alleen in de richting van de haargroei) aan te drukken en samen met het haar af te ritsen. Met meerdere toepassingen van elke strip, zal Soft Touch veel geld besparen in vergelijking met de salon. “Geweldig. Ik hoef nooit mijn benen professioneel te laten waxen. Ik kan het zelf doen in minder dan 30 minuten pijnloos”, schrijft een recensent.

Deze worden aanbevolen voor gebruik met haar tussen de 2 en 5 millimeter, waardoor ze een geweldige optie zijn voor diegenen die willen dat hun benen bijna altijd glad blijven. Sommige klanten met dik haar merkten echter dat er meerdere trekken nodig waren om effectief te zijn, dus het is misschien niet de beste keuze voor mensen met bijzonder taai haar.

4. Een meer natuurlijke keuze

Parissa Legs & Body Wax Strips

Beste waxstrips voor benen

Deze wax-formule op harsbasis beweert salonkwaliteit te zijn, maar is handig verpakt als kant-en-klare strips. Net als het product van de Nad, zijn dit gemakkelijk te trekken en te plakken waxstrips. In tegenstelling tot de Nad’s zijn deze gemaakt van natuurlijke ingrediënten: dennenhars, ricinusolie en bijenwas.

In plaats van de plastic achterkant van sommige waxstrips, gebruikt Parissa cellulose, dat biologisch afbreekbaar is. Gecertificeerd wreedheidvrij door Leaping Bunny en zonder parabenen, deze zijn bewust gemaakt met behoud van hun effectiviteit. Hoewel de Nad’s zo werken voor haar van slechts 2 millimeter, raadt Parissa je aan te wachten tot je haar ongeveer 5 millimeter is voordat je deze gebruikt.

“Werkt geweldig. Deze zijn zeer effectief voor mij en veel minder rommelig dan harde wax. Ik merk dat bijna al het haar in één keer weg is en elke strip kan ik minstens twee keer gebruiken”, zegt een recensent. Klanten meldden ook dat het gebruik van een haardroger om deze op te warmen gemakkelijker en effectiever kan zijn dan ze in je handen te wrijven.

5. Ook geweldig: een post-waxolie om irritatie te kalmeren en te verminderen

Clean and Easy Azulene Skin Calming Oil

Beste waxstrips voor benen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Na het harsen willen je benen een beetje liefde en vocht. Deze fles combineert rustgevende aloë vera (zoals je zou vinden in natuurlijke zonnebrandzalven) met vitamine E en essentiële oliën. Het bevat azuleen, een beproefd ingrediënt na het waxen waarvan wordt gezegd dat het irritatie vermindert. Een gelukkige shopper zegt: “Ik krijg meestal kleine rode bultjes en irritatie na het waxen, dus ik was op zoek naar iets om de huid te kalmeren. Ik dacht eerlijk gezegd niet dat het veel zou doen, maar ik gebruikte dit na mijn laatste wax, en het heeft zeker geholpen om de huid te kalmeren, en ik had veel minder bultjes!”

U leest: Top 5 beste waxstrips voor benen om in 2022 te kopen

Ook populair: Top 5 beste Braun epilator van 2022 voor een gladde huid