Top 5 Gucci Bloom dupes en vergelijkbare geuren

Gucci-Bloom-dupes

Gucci Bloom is een wit bloemenparfum dat de luxenaam van het designermerk eer aan doet. Met tonen van jasmijn, tuberoos en de zeldzame klimplant, geeft deze exotische mix van aroma’s de drager een gevoel van veerkracht en neemt het je mee naar een meer vol zachte bloemen. Het is een heerlijke geur met een frisse en delicate geur. Er is altijd veel vraag naar zo’n geur, dus welke geuren zijn Gucci Bloom dupes met vergelijkbare geurnoten?

De geur van Gucci Bloom

Gucci Bloom opent meteen met dit boeket bloemen en creëert een frisse en delicate geur als geen ander. De bloemige tonen zien er schoon en fris uit en zullen op geen enkele manier overweldigend zijn. In plaats daarvan zijn ze stijlvol, elegant en verfijnd.

Een heerlijk zomerparfum, deze confectie is perfect voor een bruiloft onder de sterren of een zwembadfeest waar je een plons wilt maken. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon nonchalant de hele dag door dragen en hij doet het ook prima op kantoor!

Ontworpen door Alberto Morillas, zegt hij dat het parfum niet is gemaakt voor de mannen die het op de vrouw ruiken, maar voor haar. Dit parfum is zeker iconisch, maar het is ook redelijk populair. Hieronder staan ​​enkele Gucci Bloom dupes die zo dichtbij komen dat niemand het verschil kan ontdekken.

Gucci Bloom dupes

1. Avon – TTA Today Eau de Parfum

Gucci Bloom dupes

Avon TTA Today Eau de Parfum heeft een ontwerp van dik glas met een bolvormige maar elegante top bevat een vergelijkbare goudkleurige spritzer-top en vloeistof aan de binnenkant.

Ontworpen door parfumeur Olivier Cresp, werd het in 2004 gelanceerd als de eerste in een trilogie van parfums die bekend staat als de trilogie van de liefde. Met Selma Hayek als woordvoerster van een beroemdheid was dit parfum een ​​groot succes en won het in 2005 een FiFi-prijs. Dit is een uitgesproken vrouwelijke geur, perfect voor jou of de speciale dame in je leven.

Witte bloemen komen weer terug als hoofdakkoord voor dit parfum dat opnieuw is gemaakt om een ​​tuin met weelderige flora op te roepen, met een houtachtig akkoord dat bij die energie past en een beetje muskus om het een duidelijke aanwezigheid te geven.

Een geur die doet denken aan honing wordt gecreëerd met topnoten van fresia, cactus en stephanotis, middennoten van tuberoos, oranjebloesem, hibiscus, strelitzia en buddleia, en basisnoten van muskus, ceder en roos.

Door deze te gebruiken als buur van, maar geen exacte kopie van Gucci Bloom, is Today by Avon een geweldig aroma om op te zetten als je hoofden wilt laten draaien. 

2. Kim Kardashian – Kim Kardashian

Gucci Bloom dupes

Dit parfum, gelijknamig genoemd naar het model die het vervaardigde met de hulp van parfumeur Claude Dir, lijkt griezelig veel op Gucci Bloom. Door de Afrikaanse sinaasappelbloem te gebruiken, net zoals Do Son, is dit weer een complexe en volle geur die de hele tijd een profiel van zoetheid behoudt.

Met toptonen van oranjebloesem, kamperfoelie en mandarijn, is dit parfum een ​​geur die erg gecentreerd is in de natuurlijke wereld. De hartnoten van gardenia, tuberoos, jasmijn en specerijen dragen bij aan die uitstraling, net als de basisnoten van tonkabonen, muskus, sandelhout en orchidee. Een uitgesproken vrouwelijke geur, draag dit op je volgende kantoorfeest om een ​​blijvende indruk te maken.

Verkrijgbaar in de maten 30, 50 en 100 milliliter, wordt de fles geleverd in een mooie donkere cirkel met daarop een rechthoekig kristalvormig deksel. In reliëf gemaakt met de initialen van de oprichter van het bedrijf, kwam dit parfum voor het eerst op de markt in 2009.

De maat van dertig ml heeft een iets ander flesontwerp, op de markt gebracht als Kim Kardashian to Go, en is perfect om in je tas te stoppen om je aroma op te frissen als je de stad in gaat. Een sterk parfum voor die zomeravonden die een beetje afkoelen en een beetje een zacht aroma geven.

Wat de overeenkomsten met Gucci Bloom betreft, moeten we opnieuw teruggaan naar het gebruik van bloemige tonen. Veel witte bloemige noten zijn aanwezig in deze geur, vergelijkbaar met Gucci Bloom. Beide geuren hebben ook een overheersende geur van witte bloemen, waardoor deze twee geuren behoorlijk op elkaar lijken. 

3. Marc Jacobs – Marc Jacobs

Gucci Bloom dupes
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Marc Jacobs Marc Jacobs is een prachtige witte bloemige geur met een mooie invloed van schone muskus. Dit parfum is gemaakt door parfumeurs Loc Dong en Steve DeMercado.

Topnoten van gardenia en bergamot geven een element van citrus aan deze toevoeging aan de lijst, en de middentonen van die klassieke tuberoos, jasmijn, kamperfoelie en witte peper dragen bij aan de bloemige elementen met een beetje pit van de peper. Een zachte ceder, gember en musk vormen de basisnoten voor een klassieke combinatie van aardse en bloemige noten.

Een zomerparfum voor eenvoudige dagen en feestavonden, Marc Jacobs debuteerde dit parfum in 2001, maar het blijft tot op de dag van vandaag relevant. Een krachtige, langdurige geur, dit is er een die je niet hoeft op te frissen tijdens je feest of werkdag.

Het is een veelzijdig parfum dat in veel omstandigheden gedragen kan worden, van casual tot professioneel. Het solide, heldere ontwerp is een baksteen van zoetwarengenot, een charmante toevoeging aan ieders collectie. Een goed cadeau om in gedachten te houden voor de komende feestdagen, dit parfum is een zoete beloning voor iedereen die het geluk heeft het te ruiken.

Ook al is deze geur een beetje anders dan die van Gucci Bloom, hij heeft nog steeds veel overeenkomsten. Beide hebben een frisse en delicate geur van witte bloemen, het enige verschil is dat Marc Jacobs ook een zachte invloed van zuivere muskus heeft. De musk ziet er echter zacht en schoon uit en doet niets af aan de bloemengeur.

4. Michael Kors – For Women

Gucci Bloom dupes

Het resultaat van de samenwerking tussen twee meester-parfumeurs, Alain Alchenberger en Laurent Le Guernec, dit parfum vervaardigd door Michael Kors is hun iconische geur.

Een strak vierkant ontwerp met dik glas dat de lichtbruine vloeistof beschermt, zorgt voor een interessant stuk bovenop een boekenplank of nachtkastje. Dit parfum stamt uit 2000 en heeft zijn populariteit behouden gedurende de twee decennia dat het op de markt is.

Een langdurig parfum, doe dit op om je dag te beginnen en kijk hoe het pas na ongeveer vijf uur begint te vervagen. Tuberoos blijft door dik en dun aan je zijde plakken met een paar sprites van Michael for Women.

Door dat hoofdingrediënt van Gucci Bloom te nemen en het naar voren en naar het midden te brengen, deelt Michael for Women zijn status als hoofdakkoord tussen verschillende witte bloemen en tuberoos. Dit effect wordt gecreëerd met een zwaar middenakkoord van tuberoos gecombineerd met topnoten van fresia, Chinese osmanthus en tamarinde, allemaal subtiele geuren die ervoor zorgen dat een middennoot de hoofdrol speelt in deze symfonie van geuren.

Muskus, kasjmierhout en vetiver geven het aroma een houtachtige basis om op terug te vallen tegen het einde van het geurleven van dit aroma. Een parfum dat even gekwalificeerd is voor de herfst als voor de zomer, draag dit als de seizoenen veranderen om de frisse lucht een beetje extra pop te geven.

5. Diptyque – Do Son

Gucci Bloom dupes

Een ander parfum met witte bloemen als hoofdakkoord, Do Son is gemaakt door het luxe Franse geurbedrijf Diptyque. Tuberoos is een ondersteunend akkoord dat dit product verbindt met Gucci Bloom.

Bekend om hun smaak in eigenaardigheden van over de hele wereld, vervaardigt Diptyque dit parfum met oog voor het ongewone, maar blijft het toch fris en stijlvol.

Gelanceerd in 2005 nadat het was ontworpen door parfumeur Fabrice Pellegrin, is dit brouwsel verpakt in een slanke, ronde fles met een netjes, strak ontwerp. Een zomerparfum vergelijkbaar met Gucci Bloom, draag dit in de stad tijdens een van die korte hete nachten.

Do Son is gemaakt in de Franse parfumerieën van Diptque om u de meest authentieke francofiele ervaring mogelijk te maken. Door gebruik te maken van exotische ingrediënten die niet altijd worden gebruikt in reguliere parfums zoals roze peper, Afrikaanse sinaasappelbloem en benzoë (een harsextract van styrax of Japanse sneeuwklokjes), heeft dit parfum tonen van Gucci Bloom, maar belooft het zijn eigen ding te zijn.

Met toptonen van iris en roos, wordt dit parfum zoet voordat het vervaagt naar pittig met de roze peper en uiteindelijk bezinkt in die rijke, aardse benzoë. Een parfum dat een ervaring op zich is, laat je niet voor de gek houden door de opeenvolging van verschillende geuren. Dit parfum overweldigt nooit en heeft een zoet bloemig element dat de hele tijd aanhoudt.

En dat maakt dit een waardige nummer 5 uit de lijst met Gucci Bloom dupes. Deze twee geuren delen niet noodzakelijkerwijs exact dezelfde geur, maar ze delen wel een soortgelijk gevoel dat je krijgt als je eraan ruikt. En bovendien kunnen beide geuren op exact dezelfde tijden en op exact dezelfde instellingen worden gedragen. 

U leest: Top 5 Gucci Bloom dupes en vergelijkbare geuren

Ook populair: 6x Chanel No.5 dupes en vergelijkbare geuren