Top 5 mooiste Chanel zonnebril voor dames aller tijden

chanel zonnebril dames

Zeer modern en verrassend, Chanel is een resoluut avant-garde modehuis en is altijd vanaf het allereerste begin van het merk in het begin van de 1900e eeuw in gang gezet door Gabrielle Chanel. In de jaren ’80 stelde Karl Lagerfeld zijn doel om het merk nog meer te moderniseren en dat werd met succes bereikt in slechts een paar seizoenen…en liet Chanel daarmee voor decennia achter aan de top van de mode keten! Vandaag kijken we naar de top 5 mooiste Chanel zonnebril voor dames of all time.

De paroxysmale elegantie en vrouwelijkheid van de stijl van de Chanel-vrouw is de kern van de Chanel-ontwerpen en blijft zo door de tijd. Accessoires waren eigenlijk het allereerste wat Madame Chanel deed: eerst was ze hoedenmaker. Mode werd toen centraal, maar accessoires blijven nog steeds een groot deel van de handel en creatie bij Chanel. Zonnebrillen kwamen blijkbaar langs en behoren tot de meest succesvolle modeartikelen. Cool, strak, couture. Net als elk Chanel-item zijn ze het bekijken waard…en de investering!

Chanel zonnebril voor dames

Let’s go, laat me je hun mooiste Chanel zonnebril voor dames zien.

1. DE RONDE CHANEL ZONNEBRIL ?

Chanel zonnebril dames

Wie heeft er nooit van gedroomd om een ​​zonnebril mee te nemen die alles er cool uit zou laten zien en vooral je silhouet? Met de ronde Chanel-zonnebril is het zover: loop door het leven terwijl je blik goede vibes stuurt en je look schreeuwt “hippie girl on the way… with style!” Dun en elegant, deze Chanel-zonnebril is oversized net genoeg voor alle soorten gezichten om ze te passen en dus geniet van la vie en rose door klassieke of gepolariseerde lenzen.

Zwart, rozerood of schildpad, het brede scala aan beschikbare kleuren stelt je in staat om speels te zijn met deze Chanel-zonnebril. Een zeer licht montuur met grote ronde lenzen die al hun charme aan die bril geven. Verfijnd en elegant, de Chanel-handtekening ligt in een zeer luxe en couture-detail op de slapen: net voor de plaats waar ze op je oren rusten, zijn twee witte parels in de breedte van de slapen ingelegd. Uitermate vrouwelijk en cool, als een Chanel-juweel.

Deze vie en rose zonnebril is voor elk meisje en elke vrouw, ongeacht je leeftijd en stijl. Ze zijn speels en veelzijdig, passen zich gemakkelijk aan je gezicht en outfits aan en geven iets meer, een Frans je ne sais quoi om voor te sterven en een coole sixties-vibe. Of het nu in de zomer of in de winter is, er is geen seizoen dat niet perfect zou zijn om deze Chanel-tinten te dragen, die als een zeer verfijnd en onopvallend sieraad zijn dat uw ogen beschermt.

2. DE VIERKANTE ZONNEBRIL MET KETTING ?

Chanel zonnebril dames
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Herinner je je de oude Rita uit het tv-programma “The Nanny” nog? Nou, hier zijn we dan, we hebben haar zonnebril gevonden in een modernere en couture-versie, maar net zo leuk en plezierig als die van haar! Met grote vierkante lenzen en een licht montuur is deze Chanel-zonnebril gemaakt om opgemerkt te worden en gezien te worden als je hiermee door de menigte loopt.

Glamoureus en leuk tegelijk, de veelzijdigheid en imposante coolheid van deze Chanel-monturen mogen niet ontbreken in deze selectie! Ten eerste de lenzen: gearceerd en verkrijgbaar in kleuren van goud tot zwart, blauw tot rozerood, je hebt een vrij breed scala aan tinten (bedoelde woordspeling) om uit te kiezen. De poten zijn een mix van acetaat en metaal gevormd tot kettingschakels. Deze kettingschakels vormen ook het frame en worden bedekt door de lenzen voor een zeer couture- en juweelgevoel.

De “Rita-touch” van deze Chanel-zonnebril is de ketting die aan de slapen is bevestigd – ja, precies zoals de brillenketting voor oude dames, maar veel cooler en met in de hoofdrol een Chanel dubbel C-logo op elk deel van de ketting. Gemaakt voor gedurfde vrouwen en meisjes met een sterk gevoel voor stijl en wat wel of niet past, deze oversized vierkante zonnebril met ketting is echt een meesterwerk.

Zowel een sieraad als een heel leuk en speels accessoire, deze Chanel-monturen zullen je nooit vervelen … laat je niet anoniem door de straten van je stad lopen: als je ze wilt krijgen, maak je dan klaar om te schitteren en opgemerkt te worden. Hun zeer geringe UV-bescherming maakt ze de ideale zonnebril voor het hele jaar, zodat je ze op elk moment kunt dragen, ongeacht het weer, gewoon om het dragen!

3. CHANEL’S CAT EYES-ZONNEBRIL ?

Chanel zonnebril dames
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Deze Chanel-zonnebril lijkt misschien klassiek, maar qua stijl is het precies het tegenovergestelde. Deze Chanel-monturen, onlangs gemaakt door het Franse modemerk, zijn de belichaming van een Europese delicate stijl die alle decennia overleeft: de Italiaanse glamour. Met de vorm van hun kattenogen – of vlindervorm, voor degenen onder u die deze benaming liever beter kennen – zijn deze tinten echt een perfecte charmante en veelzijdige bril waar elegante en kokette vrouwen dol op zullen zijn.

Veel details bouwen de charme en Italiaans-achtige sfeer van deze zonnebril op. Ten eerste de vorm van het montuur en de lenzen, zoals ik al zei, deze karakteristieke vlinder- of kattenogenvorm die je oogleden doet sluiten en knipogen naar de mooie mensen om je heen. De vrij brede brilpoot van acetaat, versierd met een Chanel dubbel C-logo, maakt deze bril bijzonder: hij onderstreept je gezichtslijn en geeft hem iets meer. Vervolgens, op het frame, elk aan de uiteinden gescheiden, maken twee bedrukte witte staven als een metalen ketting het couture-gevoel af.

Delicaat en toch breed, zeer glamoureus maar discreet als je het in hun zwarte of schildpadkleuren neemt (de rozerode kleur is veel meer dolce vita-achtig, maar past zeker niet bij alle vrouwen of stijlen!), deze Chanel-tinten zullen zeker jouw go-to zonnebril in de zomer en misschien ook in het skiseizoen, wanneer een vleugje Italiaanse zon in je look zeer gewaardeerd zal worden. Je kunt niet fout gaan als je deze trendy en klassieke zonnebril kiest die bij alle gezichten past. Opmerkelijk: deze hebben een milde 100% UVA/UVB-bescherming, ideaal voor een regelmatige zon.

4. DE LOSANGE ZONNEBRIL ?

Chanel zonnebril dames
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Van wat je weet over de jaren 2000, hou je waarschijnlijk van of haat je de zonnebril die je je kunt herinneren uit die tijd van je leven…omdat er veel lelijkheid was ingebracht in de meeste stukken die destijds werden ontworpen. Maar aangezien deze rare modeperiode tegenwoordig weer in de trend is, nemen de ontwerpers de taak op zich om het weer geweldig te maken, en Chanel was klaar voor de taak! Deze eivormige zonnebril is een coole heruitgave die in deze selectie een figuur nodig heeft.

De lenzen, zowel eivormig als kattenogen, hebben iets heel vrouwelijks en elegants, maar ook futuristisch en heel modern. Met ronde snitten straalt het frame een zachtheid uit die tegelijk heel couture en grafisch is. De slapen zijn vrij dun en versierd met een Chanel dubbel C-logo aan de zijkanten, zodat het paar duidelijk is gesigneerd. Maar zijn ze voldoende ondertekend? Chanel besloot van niet en een grote “CHANEL” gemaakt van 24 karaats goud wordt op het bovenste deel van het frame geplaatst, onzichtbaar maar toch erg aanwezig – de definitie van luxe.

Gemaakt voor de nostalgische en moderne vrouwen, deze Chanel-tinten zijn de perfecte belichaming van een oude trend die nieuw en speels cool is gemaakt. Als u op zoek bent naar discrete en toch zeer luxe couture-tinten, ga dan voor deze Chanel-zonnebril: met hun delicate omlijsting en toch high-fashion gouden inzetstukken, zult u ervan genieten als een sieraad.

5. DE RONDE ZONNEBRIL MET PARELS ?

Chanel zonnebril dames
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Ik zal heel snel zijn met dit model, aangezien het algehele ontwerp eerder werd beschreven toen ik met je sprak over de ronde zonnebril. Maar deze zijn veel meisjesachtiger en dromeriger en…nou ja, gewoon veel cooler. Gemaakt van hetzelfde acetaat en charmante ronde vorm hebben deze een twist: parels!

Het totale frame is gemaakt van metaal in plaats van acetaat en de slapen zijn verzacht op de plaats waar het op de oren rust. Het bovenste frame is waar het interessant wordt: gemaakt van een reeks van meer dan een dozijn parels (imitatieparels), het is als een schitterend juweel dat je de hele dag bij elk weer kunt dragen om van te genieten.

Gemaakt voor de boho dromerige vrouwen met een delicate en vrouwelijke stijl, deze zonnebril van Chanel zal je meteen verleiden met hun innerlijke delicatesse en gratie. Een echte musthave.

CHANEL, INNOVATIE EN DELICACY GEMAAKT LUXE

Acetaat, goud, parels…de Chanel zonnebril is echt iets waar een vrouw naar kan verlangen en jarenlang van kan genieten. Veelzijdig en speels, alle modellen waar ik je over heb gesproken, zijn beschikbaar en staan ​​voor je klaar om ze op te halen zodra je je zinnen hebt gezet op het paar van je keuze! Met hun zachte prijs en easy-going looks, kun je zelfs uitgeven voor meerdere modellen. Wie heeft er nou genoeg Chanel in huis?

U leest: Top 5 mooiste Chanel zonnebril voor dames aller tijden

Ook populair: 9x de mooiste designer tas onder 1000 euro voor in je collectie