Top 5 mooiste lippenstift voor de lichte huid om te proberen

mooiste-lippenstift-lichte-huid

Er wordt gezegd: “Geef een vrouw de juiste lippenstift en ze kan de wereld veroveren.” Het vinden van de perfecte lipstickkleur is echter vaak een complexe taak. De mooiste lippenstift voor de lichte huid past misschien niet bij een gtint persoon en vice versa. Hoewel we veel tijd besteden aan het kiezen van de perfecte tint voor onze huid, kopen we vaak de verkeerde. En dat is vervelend. Onze tijd en geld gaan verloren met die aankoop, want er komt meer bij kijken.

Huidskleur speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste tint. Zoals we al zeiden, zou dezelfde lippenstiftkleur niet voor iedereen geschikt zijn. De lichte, donkere en medium huidtinten passen bij verschillende tinten. En het volgende belangrijke punt om te overwegen is de gelegenheid. De tint die je draagt om te winkelen, is misschien niet dezelfde die je draagt op een date night. En dan is er de textuur van de lipstick! Ze zijn verkrijgbaar in matte, glossen, stains. Sommige texturen zal je prettiger vinden aanvoelen op de lippen dan andere. Het is dus het beste om ze te proberen voordat u ze koopt.

Als alle bovenstaande informatie u in de war brengt, kunnen we u helpen bij het kiezen van de juiste kleur. Blijf lezen om meer te weten! In dit artikel hebben we een aantal lippenstiftkleuren voor vrouwen met een lichte huidskleur samengesteld. Maar daarvoor moet u onze natuurlijke lipkleur kennen en een donkerdere tint kiezen dan die om te dragen voor vrijetijdskleding. Voor een gewaagde look kun je een donkerdere tint dragen. Bijna alle donkere tinten passen bij mensen met een lichte huid. Blijf scrollen!

Top 5 mooiste lippenstift voor de lichte huid

1. Rijk rood:

MAC Matt Lipstick – Lady Danger

mooiste lippenstift lichte huid

Rood is een zeer populaire kleur en ziet er geweldig uit op een lichte huid. Het geeft een gedurfde, onstuimige look aan vrouwen met een lichte huid met roze of roze tinten. Je moet experimenteren met de textuur. Lipsticks zoals Lady Danger van MAC zijn erg populair voor lichte huidtinten. Zelfs sterren zoals Sonam Kapoor zijn gezien met de rode lippenstift. Omlijn de lippen voor een complete look met een rode lipliner.

2. Roze met paarse ondertoon:

MAC Lipstick – Flat Out Fabulous

mooiste lippenstift lichte huid

Deze is een van mijn favoriete lippenstifttinten voor een blanke huid. Het is een prachtige roze tint en is perfect voor een avondje uit. Als je voor iets minder klassiek gaat dan rijk rood, dan is dit de kleur voor jou. Dit is een flirterige en vrouwelijke kleur en vereist niet veel verfraaiing. Ik vind het altijd leuk om een nude lipgloss op te smeren om een sprankelende look te geven voor een avondje uit.

Pro-tip:
Lippenstiften met paarse of wijnkleurige ondertonen kunnen gele tanden er helderder en witter uit laten zien. Dit gebeurt omdat dergelijke lippenstiften blauwe tinten dragen die de geelheid opheffen.

3. Oranje:

Mac Amplified Lipstick – Morange

mooiste lippenstift lichte huid
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dit is een speelse kleur en past het meest bij jonge dames. Af en toe is het goed om avontuurlijk te zijn en verder te kijken dan de conventionele kleuren. Oranje is dit jaar dé trendkleur. Als je de lat hoger wilt leggen, kun je sprekende oogmake-up toevoegen. Hoewel ik je moet waarschuwen, als het niet met de juiste outfit wordt gedragen, kan het een ramp blijken te zijn. Dus in het geval van oranje lippenstift is minder zeker meer.

Pro-tip:
Vermijd oranje lippenstift, vooral verbrand oranje, geeloranje of zachtoranje, als je een koele ondertoon hebt. De warmte van de kleur kan botsen met je ondertoon en je er erg bleek en ziekelijk uit laten zien. Als je de trend moet proberen, kies dan voor donkerdere en rijkere sinaasappels die het verst verwijderd zijn van geel en het dichtst bij rood op het kleurenwiel.

4. Perzik:

MAC Cosmetics Satin Lippenstift – Mocha

mooiste lippenstift lichte huid
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dit is een geweldige kleur voor dagelijks gebruik. Je kunt hem naar kantoor dragen en wat lipgloss opdoen voor een feestelijke look. Hij is perfect voor de zomer. Combineer deze look met nude eyes voor een frisse zomerse look. Het is niet aan de brutalere kant, maar kan je lippen er nog steeds mooi uit laten zien.

5. Koraal roze:

MAC Cosmetics Satin Lippenstift – Faux

mooiste lippenstift lichte huid
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Hier is nog een lipstick voor een lichte huid en is ook goed voor een alledaagse look. De kleur is niet te gewaagd; maar het zou ongetwijfeld je ogen doen opvallen. Het geeft je ook een natuurlijke uitstraling. Van deze tinten is ook bekend dat ze vooral bij degenen met een lichte huid passen.

Hoe kies je de juiste tint die voor jou werkt

  • Probeer lipsticks uit in fel licht
  • Kies voor eenvoudige oogmake-up met felle lipkleuren. Dramatische oogmake-up met felle lippen ziet er overdreven uit.

Met zoveel make-upopties op de markt, voelt het alsof specifieke producten exclusief voor ieder van ons zijn gemaakt. Vooral als het om lippenstift gaat, hebben we veel keuze. Van verschillende tinten tot texturen en afwerkingen, de lijst met opties lijkt nooit te eindigen. Wat een geluk hebben wij! Deze lippenstifttinten voor een lichte huid die hierboven zijn genoemd, zijn iets om voor te sterven, en we overdrijven niet. Of je nu rijk rood, oranje, perzik of een andere tint probeert, je gaat de show stelen!

Mooiste lippenstift voor de lichte huid: FAQ

Past bruine lippenstift bij een lichte huid?

Bruine lipsticks zien er geweldig uit op een lichte huid als de ondertoon oranje of rood is. Voor koelere ondertonen zijn blauwe of paarse tinten het beste.

Hoe kies ik een nude lipstick?

U moet uw huidskleur en ondertoon begrijpen voordat u een nude-lippenstift kiest. Je kunt voor lichtere tinten gaan als je een lichte huidskleur hebt. Peachy nude tinten zijn perfect voor neutrale ondertonen. Bruintinten zien er elegant uit op schemerige en donkere huidtinten.

U leest: Top 5 mooiste lippenstift voor de lichte huid om te proberen

Ook populair: Top 5 beste bronzer voor de lichte huid voor een sunkissed look