Top 5 white musk parfum van Kruidvat die fluweelzacht ruiken

white-musk-parfum-kruidvat

Je hoeft geen parfumliefhebber te zijn om te weten waarom er vraag is naar de beste muskusparfums voor vrouwen. Muskus is zelfs een cruciaal ingrediënt dat de basis vormt voor de meeste parfums. Het wordt zeer gewaardeerd en het helpt verdamping te verminderen door de samenstelling van het parfum langer te laten duren en vers te houden. De Alyssa Ashley White Musk Parfum van Kruidvat is een klassieker die je regelmatig terug ziet komen omdat hij zo geliefd is. In dit artikel laten we nog vier andere fluweelzachte muskus parfums zien.

Beste white musk parfum van Kruidvat

Bekijk de beste white musk parfum van Kruidvat en andere heerlijke muskus geuren.

1. Beste voor alle gelegenheden:

Alyssa Ashley – White Musk

white musk parfum Kruidvat


White Musk is een fluweelzachte geur van Alyssa Ashley. Het heeft een bloemig houtachtige musk geur met als hartnoten Jasmijn, Geranium, Ylang-Ylang en Roos. Dit unieke parfum is verkrijgbaar in diverse vormen: witte musk-parfumolie en eau de toilette zowel voor alleen vrouwen als alleen mannen, er is ook een unisex versie verkerijgbaar. White Musk is een comfortabele en stijlvolle geur die gewoon een perfecte keuze is voor elke gelegenheid.

2. Beste ambergeur:

Sarah Jessica Parker – Lovely

white musk parfum Kruidvat

Lovely uit het huis van Sarah Jessica Parker is het eerste parfum dat vanuit dit huis werd gelanceerd. Dit prachtige parfum is opgedragen aan de vrouwen die geobsedeerd zijn door stijl en mode. Het heeft het hoofdakkoord van Musk samen met hartnoten van Orchidee, Amber, witte narcis en appel martini. Deze geur is gemaakt door Clement Gavarry en Laurent Le Guernec in het jaar 2005.

3. Beste vrouwelijke geur:

Dolce & Gabbana – L’Imperatrice

white musk parfum Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Dolce & Gabbana L’Imperatrice wordt geleverd met een unieke prachtige geur. Het combineert bloemen en exotische fruittonen om een heerlijke vrouwelijke geur te bieden. Het parfum geeft je een uitbundig gevoel met de topnoten rabarber, rode bes en sappig kiwi-akkoord, hartnoten van roze cyclamen, vers watermeloenakkoord en basisnoten van muskusachtige tonen, sandelhout en grapefruithout. Deze tonen balanceren de zoetheid en waterige verfrissing.

4. Beste milde geur:

Diesel – Fuel For Life Summer

white musk parfum Kruidvat

Fuel for life summer is een speciaal parfum voor vrouwen van het huis Diesel. Dit parfum met muskusachtige akkoorden werd gelanceerd in het jaar 2010. Het is een frisse en lichte geur met muskus, cassis en jasmijn. Dit wordt in de volksmond beschouwd als een van de beste muskusparfums voor vrouwen.

5. Beste Cologne-spray:

Jovan – White Musk

white musk parfum Kruidvat

White Musk van het huis Jovan is een zeer uniek en stijlbepalend parfum. Het is een heldere, warme en pure geur speciaal ontworpen voor vrouwen met passie en stijl. Het is verkrijgbaar als Musk Oil met een touchstick, Cologne-parfumvorm en all-over bodyspray.

Wat te overwegen bij het kopen van een white musk parfum van Kruidvat

Een parfum zegt veel over een persoon. Daarom is het essentieel om te weten welk parfum je essentie en aura perfect omhult, vooral als het gaat om een sensuele geur zoals muskus. Parfums bepalen je persoonlijkheid en stijl. Hun bedwelmende en stijlvolle geuren kunnen ervoor zorgen dat je opvalt tussen de massa. De muskusnoot minimaliseert de game changer zijn, vooral in de zomer en op hete zonnige dagen, of wanneer je te veel zweet. Investeer dus in parfums doordrenkt met dit luxueuze, magische ingrediënt: muskus. Laat het je stijl aanvullen en je onweerstaanbaar maken voor iedereen die je ontmoet!

U leest: Top 5 white musk parfum van Kruidvat die fluweelzacht ruiken

Ook populair: Valentino Voce Viva Intensa review: de krachtige geur van je stem