Top 5 witte poeder make-up van Kruidvat die matteert en fixeert

witte poeder make-up Kruidvat

We moeten nog een make-upartiest ontmoeten of ermee werken die niet vertrouwt op witte poeder als laatste stap voor elke look. Een snelle veeg poeder kan het verschil maken. Doorschijnende poeders zijn om drie redenen gunstig voor alle make-updragers: ze helpen om je make-up langer te laten zitten en vervagen fijne lijntjes en kleine oneffenheden om een zijdezachte huidafwerking te creëren. Reden de meer om op zoek te gaan naar de beste witte poeder make-up Kruidvat!

Onze beste algemene keuze is Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder Gezichtspoeder vanwege de fijngemalen, vederlichte formule die vlekjes naadloos vervagen. Overweeg voor een meer betaalbare keuze Essence All About Matt Fixing Compact Powder vanwege de ongelooflijke kwaliteit als het gaat om het minimaliseren van glans en het vervagen van onvolkomenheden.

Als alleen al het noemen van welk soort poeder dan ook beelden oproept van een kalkachtige, droge huid, vrees dan niet. De nieuwste doorschijnende poeders op de markt zijn geavanceerder dan ooit, echt een belangrijk product in uw teintverbeterende arsenaal.

We hebben urenlang onderzoek gedaan naar de beste witte poeder make-up, waarbij we elk type beoordeelden op consistentie, afwerking en vermogen om onvolkomenheden te verbergen, poriën te minimaliseren en glans te verminderen. We hebben gekeken naar zowel losse als geperste formules en overwogen poeders voor alle huidtinten en -types – we hebben zelfs gezocht naar formules die niet verschijnen bij flitsfotografie. We gaven ook de voorkeur aan formules die talkvrij en dermatologisch getest zijn. Na tientallen verschillende merken te hebben overwogen en overleg te hebben gepleegd met make-upartiesten van beroemdheden, kwamen we op de volgende best in show uit.

Beste witte poeder make-up van Kruidvat

1. Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder Gezichtspoeder

witte poeder make-up Kruidvat

Prijs: €13,72

Visagisten zweren bij de Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder Gezichtspoeder in 090 Translusent. De fijngemalen, vederlichte plectrum, die lichtreflecterende deeltjes heeft om het uiterlijk van eventuele onvolkomenheden te vervagen. De doorschijnende formule die een onzichtbare finish achterlaat op alle huidtinten wordt alom geprezen door professionals en gebruikers. Alsof dat nog niet genoeg is, zit er ook Perlite Mineral technologie in die oliën absorbeert. Bonuspunten voor de verpakking met eegeleverde sponsapplicator om het product aan te brengen.

2. Maybelline Face Studio Master Fix Loose Gezichtspoeder

witte poeder make-up Kruidvat

Prijs: €15.98

Een runner-up en tevens van Maybelline, de Face Studio Master Fix Loose Gezichtspoeder. Deze matterende fixerende poeder laat make-up er gedurende de dag uitzien alsof het net is aangebracht. Het zorgt voor een egale, matte finish, gaat klanzen tegen en past bij elke huidskleur. Breng hem aan als laatste stap in jouw make-up routine en geniet urenlang van de matterende en fixerende resultaten.

3. Essence All About Matt Fixing Compact Powder

witte poeder make-up Kruidvat

Prijs: €9,90

Van een van onze favoriete portemonnee-vriendelijke opties komt dit Essence All About Matt Fixing Compact Powder, dat prachtig werkt op zichzelf of over make-up. Breng het aan het op de blote huid (nou ja, bloot behalve zonnebrandcrème natuurlijk) om ongewenste glans te verminderen en prominente poriën te laten verdwijnen. Of gebruik het als laatste stap in je make-uproutine om alles op zijn plaats te zetten.

4. Catrice 5 in 1 Setting Powder SPF10

witte poeder make-up Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Prijs: €12,15

Deze formule van Catrice onderdrukt onmiddellijk ongewenste glans en glans en geeft zelfs de meest vette huid een soft-focus finish. Deze poeder is perfect om overtollige olie op het huidoppervlak te absorberen. Gebruik het ‘s ochtends als laatste stap voordat je de deur uitgaat en/of om je T-zone af te stoffen wanneer je merkt dat er ‘s middags vervelende gladde plekken opduiken.

5. NYX Professional Makeup High Definition Finishing Powder

witte poeder make-up Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Prijs: €13,15

De High Definition Finishing Powder van NYX Professional Makeup is een zachte, lichtgewicht poeder die de huid een frisse matte look geeft en imperfecties vervaagt. Het gaat een vette, glimmende huid tegen, verheldert de gezichtsteint en geeft de huid een langdurige gezonde glans. Met andere woorden, het is een must als je een supervette huid hebt, tegelijkertijd glans absorbeert en de zichtbaarheid van poriën vervaagt. Daar zouden we blij mee zijn, maar het helpt ook om je make-up te fixeren.

U leest: Top 5 witte poeder make-up van Kruidvat die matteert en fixeert

Ook populair: Top 5 make-up doekjes zonder parfum en alcohol