Top 6 beste drogisterij haarmasker voor beschadigd haar

beste drogisterij haarmasker

Droog, beschadigd haar is altijd een spelbreker – of de boosdoener nu ijskoude wintertemperaturen zijn of chloorschade door te veel reizen naar het zwembad tijdens de zomer. Het volstaat te zeggen dat we altijd dringend behoefte hebben aan een serieuze haartherapie en op zoek zijn naar de beste drogisterij-haarmaskers. Ja, de betaalbare (zij het krachtige) formuleringen om onze verscholen lokken nieuw leven in te blazen met stevige, diepe conditionerende voordelen die wedijveren met onze favoriete (en veel duurdere) in-house salonbehandelingen. En gelukkig is onze zoektocht niet voor niets geweest. De schappen van onze plaatselijke drogisterijen vullen zich tenslotte snel en woedend met haarmaskers die speciaal zijn ontworpen om overwerkte, overbewerkte en te droge lokken te herstellen en te blussen. En uitgerust met zulke nuttige ingrediënten zoals natuurlijke oliën en versterkende eiwitten, hebben we de beste drogisterij haarmasker producten uitgekozen waar we vooral dol op zijn. Deze maskers zijn ook bij Bol.com te bestellen, gezien niet alle drogisterijen alle producten op voorraad hebben.

Lijst met de top 6 beste drogisterij haarmasker producten

Beste drogisterij haarmasker algemeen:

Aussie 3 Minute Miracle Moist Deep Conditioner

beste drogisterij haarmasker

Hoewel Aussie’s geliefde diepconditionerende masker echt in slechts drie minuten in je haar doordringt, kun je het ook gebruiken als een leave-in-behandeling voor maximaal 30 minuten, omdat het vakkundig is gemengd om zelfs de meest gedehydrateerde lokken om te zetten in gesponnen, zijdezachte triomf. Bovendien heeft dit best-of-drogisterijmasker die iconische Aussie-geur waar we van houden sinds onze junior high-dagen … Zeg maar.

Beste vegan drogisterij haarmasker:

L’Oreal EverPure Repair Remedy Mask

beste drogisterij haarmasker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De EverPure-lijn van L’Oréal is vrij van sulfaten (die eiwitten afbreken en je haar verzwakken). In plaats daarvan gebruikt het Repair Remedy Mask van de lijn een 100% veganistische formule om je kleur vast te houden voor maximaal 32 wasbeurten en is het specifiek geformuleerd om de lokken te versterken om drie keer sterker te zijn. Met andere woorden, dit haarmasker voor drogisterijen is een van de beste en precies wat de dokter na de zomer heeft besteld.

Beste drogisterij haarmasker voor gekleurd haar:

Redken Color Extend Magnetics Mega Mask

beste drogisterij haarmasker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Als je gekleurd haar hebt, is dit masker een must. Het heeft zinkgluconaat, dat ervoor zorgt dat je kleur langer meegaat en de haarvezel versterkt om op strategische wijze slappe, dorstige lokken te voorzien van geladen amino-ionen om de levensduur van je kleurwerk te verlengen. En als we eerlijk zijn, is de mooie roze buis ook een esthetisch aangename toevoeging aan onze doucheroutine.

Beste drogisterij haarmasker met de lekkerste geur:

Shea Moisture Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Masque

beste drogisterij haarmasker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Als de geur alleen u niet overtuigt om dit masker te kopen, zal de ultra-hydraterende kracht dat zeker doen. Versterkt met honing, plus blauwe agave, is dit masker echt een verkwikkende zintuiglijke ervaring. Het is echter ook ongelooflijk licht, zodat zelfs mensen met superfijne lokken alle voedende voordelen van het haar kunnen oogsten.

Beste hydrataterende drogisterij haarmasker:

TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Treatment Mask

beste drogisterij haarmasker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Maak overwerkte en gefrituurde lokken ongedaan met dit rijke en romige behandelingsmasker voor drogisterijen. Geformuleerd met zulke veeleisende ingrediënten zoals melkzuur, glycerine en twee speciale technologieën – Tigi’s Core Repair en Amino-Shield – zal het haar er veel zachter uitzien en aanvoelen. Uitgedroogde sloten zullen je zeker bedanken.

Beste drogisterij haarmasker voor glans:

Macadamia Natural Oil Deep Repair Hair Masque

beste drogisterij haarmasker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Macadamia’s Natural Oil Deep Repair Masque, een vorige salonfavoriet die je nu kunt scoren bij de drogisterij, is verrijkt met de kenmerkende mix van oliën van het merk, die zwak haar herstellen door diep te hydrateren. Macadamia-, argan-, theeboom- en kamilleolie (plus aloë- en algenextracten) creëren een ongeëvenaarde glans en de geur is elke ochtend als een stukje hemel onder de douche.

Ook populair: Top 6 beste mascara van Kruidvat