Top 6 beste mascara van Kruidvat

We zijn er enorm van overtuigd dat sommige van de beste schoonheidsproducten in het leven je geen hele maand huur hoeven te kosten. En omdat mascara zo’n persoonlijk product is – er is echt niet één soort die voor iedereen geschikt is – willen we alle opties op een rijtje zetten die zowel effectief als betaalbaar zijn. Hier is het goede nieuws: drogisterij-mascara’s kunnen gemakkelijk concurreren met hun duurdere tegenhangers. “Ik heb altijd een drogisterij-mascara in mijn set”, zegt New York City-make-upartiest en schoonheidsexpert Neil Scibelli. Vergeet niet dat veel van deze enorme drogisterij-merken het budget hebben om uitgebreid te testen en opnieuw te formuleren. “Om u te helpen de juiste beslissing te nemen uit alle geweldige opties die er zijn, hebben we de beste opties onderzocht. We keken hierbij naar de meest verkochte en best beoordeelde mascaraproducten. Daaruit kwam deze top 6 beste mascara van Kruidvat, maar je kan ze eventueel ook bij Bol.com bestellen gezien niet elk filiaal alle onderstaande producten op voorraad heeft.

Lijst met de top 6 beste mascara van Kruidvat

1 – Beste mascara in het algemeen:

L’Oréal Paris Volumineuze Lash Paradise wasbare mascara

beste mascara kruidvat

Deze mascara van L’Oreal wordt door zowel make-upartiesten als redacteuren beschouwd als de heilige graal van mascara’s. Zoals de naam al doet vermoeden, levert het volumineuze wimpers op dankzij een vezelstok die veel product op de wimper vastpakt en afgeeft. Deze formule komt in een waterdichte versie, maar deze blijft zo goed zitten dat er nauwelijks een verschil is tussen de twee.

2 – Beste mascara voor een dramatisch effect:

Essence Cosmetics Lash Princess False Lash Effect Mascara

beste mascara kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Veel mascara’s beweren dat ze je achterlaten met valse wimpers, maar deze Essence-mascara maakt die belofte echt waar. De formule gaat over de wimpers en zorgt voor volume en lengte. Het slaagt er ook in om de wimpers de hele dag gekruld te houden. De staafachtige applicator is gemakkelijk in de binnenhoeken te manoeuvreren en kan zelfs gemakkelijk de onderste wimpers bereiken. Een recensent zei dat ze na het proberen van deze Essence Lash Princess-mascara nooit meer duurdere mascara’s zal kopen. Verkocht.

3 – Beste waterproof mascara van Kruidvat:

Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

beste mascara kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze roze en groene klassieker van Maybelline is je standaard standby waterdichte mascara. De neonverpakking is niet veranderd, net als de ouderwetse mascara-toverstaf. De formule kan wimpers helpen om er meer gekruld uit te zien, zelfs zonder een wimperkruller. Misschien is de grootste kracht van deze mascara zijn ongevoeligheid voor weersomstandigheden en tranen. De Great Lash-mascara blijft zitten door de regen, vochtigheid, zweet, een hele dag op het strand en zelfs tijdens een huilsessie. Als u regelmatig oogdruppels gebruikt, blijft deze mascara ook daar goed op zitten. Het dunne staafje werkt zowel voor de bovenste als de onderste wimpers en is goed te combineren met andere mascara-formules.

4 – Beste mascara voor korte wimpers:

Maybelline New York – Lash Sensational Sky High Mascara

beste mascara kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze beste mascara van Kruidvat voor korte wimpers heeft een exclusief miniborstel waarmee je kleine wimpers gemakkelijk aan de boven-, onderkant en in de moeilijk bereikbare binnenhoeken kunt bedekken. Het is ook waterdicht, hypoallergeen en belooft niet te klonteren of klonteren op je wimpers.

5 – Beste mascara van Kruidvat voor lengte:

L’Oréal Paris Telescopic Original Mascara

beste mascara kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png


Deze keuze werkt het beste voor degenen die langere, natuurlijk ogende wimpers willen. Het heeft een dunne staaf die je wimpers verlengt en donkerder maakt, waardoor de wimpers gelijkmatig worden geborsteld. Sommige recensenten zeiden dat het zelfs hielp om hun wimpers gekruld te houden en niet overging in hun onderogen, een probleem met veel mascara’s.

6 – Beste mascara voor volume:

Maybelline New York The Falsies Push Up Drama Waterproof Mascara

beste mascara kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Bij het zoeken naar de beste mascara van Kruidvat die de wimpers volumineus maakt, is het niet altijd zo eenvoudig als er een te pakken met volumeclaims op de verpakking. Veel formules en penselen schieten tekort als het gaat om het leveren van die perfecte dosis langdurige dikte en volume die van ‘s ochtends tot’ s avonds blijft zitten. Betreed deze mascara van Maybelline, met innovatieve bekervormige borstelharen die op je wimpers klemmen en ze bedekken met een inktzwarte formule. De romige, natte formule glijdt soepel en gelijkmatig over de wimpers zonder te klonteren of te schilferen. Een ander pluspunt is dat je deze mascara in lagen kunt aanbrengen om je eigen gewenste volume te bereiken zonder dat het rommelig wordt of afbladdert.

Eindoordeel

Als je iets van bovenstaande voorbeelden hebt geleerd, laat het dan deze twee punten zijn: je hoeft niet veel geld uit te geven om de beste mascara te vinden, en dat de drogisterij een schat aan geweldige opties is om op je wimpers te vegen. Voor serieus, va-va-voom-volume, grijp je naar L’Oréal’s Voluminous Lash Paradise Washable Mascara en zijn vezelstokje dat de wimpers perfect bedekt. Voor een waterdichte mascara die de hele dag niet zal wijken, doet Maybelline’s Great Lash Waterproof Mascara het het beste. Het blijft aanhouden tijdens lelijke huilsessies, regen, vochtigheid en meer.

Waar je op moet letten in een drogisterij-mascara

Waterdicht (of niet)
Volgens Scibelli is dit een van de eerste vragen die je jezelf moet stellen bij het kiezen van een mascara. Uiteraard hebben waterdichte formules een langere levensduur, maar houd er rekening mee dat het verwijderen ervan enige tijd en moeite kost.

Het type formule
Vraag jezelf af wat je wimperdoelstellingen zijn, stelt Scibelli voor. Is het lengte? Volume? Beide? Kies formules die precies zijn gebaseerd op wat uw wimpers nodig hebben.

De kwast
Tot dat punt gaat het niet alleen om de formule; de borstel speelt ook een rol. Dunnere borstels met langere, dunnere borstelharen zijn ideaal voor het creëren van lengte en definitie, terwijl kortere, dikkere borstels met dichter opeengepakte borstelharen geweldig zijn om megavolume toe te voegen.

Ook populair: Top 7 beste eyeliner van Kruidvat