Top 7 beste kissproof lippenstift die de hele dag blijft zitten

Beste-kissproof-lippenstift

Of je nu trouw bent aan een klassieke rode of een zachtroze tint, er bestaat gelukkig zoiets als de beste kissproof lippenstift die lang blijft zitten. Het geheim om de hele dag door glamoureus te zijn is een lippenstift die niet vlekkerig wordt of verslijt. Lippenstiftvlekken op mokken, servetten of op het gezicht van je partner zien er nooit goed uit. Het is eigenlijk een van de belangrijkste redenen waarom vrouwen afzien van een gedurfde lipkleur, te “veel onderhoud”. Gelukkig zijn er hele goede lipsticks op de markt verkrijgbaar die langdurig slijtvast op de lippen blijven zitten. In deze lijst behandelen we de 7 beste kissproof lipsticks.

Beste kissproof lipsticks

1. Maybelline Stay Matte Ink Lippenstift

beste kissproof lippenstift

Een brede selectie van hyperintensieve matte tinten, die zeker een statement zullen maken. Tot 16 uur verzadigd vloeibaar mat, en heeft een unieke pijlapplicator voor nauwkeurige applicatie.

2. Nars Powermatte Lip Pigment

beste kissproof lippenstift

Nars’ Powermatte Lip Pigment-kleur Bad Guy is gewoon zo goed. De vloeibare, bijna waterlichte formule is flexibel, wat betekent dat de lippen niet uitdrogen. Ondanks hoe licht het is, is het nog steeds super gepigmenteerd, en de doe-voetapplicator maakt het heel gemakkelijk om perfecte lijnen rond de randen van mijn lippen te maken.

3. NYX Lip Lingerie Lipstick

beste kissproof lippenstift

Deze bestseller, veganistische, prachtige matte lipstick heeft de kracht om lang mee te gaan. De nieuwe Lip Lingerie Push-Up Long-Lasting Lipstick maakt het gemakkelijk om je lippen te omlijnen, te vullen en voller te maken als een professional.

4. M.A.C Retro Matte vloeibare lipkleur

beste kissproof lippenstift

Als je op zoek bent naar een hoge pigmentatie, een soepele applicatie en een kleur die tot wel acht uur lang blijft zitten zonder vervaging of bloeding, probeer dan deze Retro Matte van M.A.C.

5. Revlon Colorstay Lipliner

beste kissproof lippenstift

De Revlon Colorstay Lipliner is een moeiteloze kleurpotloodlippenstift die zo licht is dat u vergeet dat hij gelijkmatig is. Veegvast, niet-uitlopend, niet-uitlopend, schilfervrij, waterbestendig en niet-vervagend, het is een draagbare lipkleur die de hele dag speelt.

6. Rimmel London Provocalips Lip Color Lippenstift

beste kissproof lippenstift

Provocalips is een exclusieve, makkelijke lipkleur in twee stappen voor een kiss-proof steenbolk. Stap 1: Breng je favoriete kleur aan en houd de lippen ongeveer een minuut uit elkaar zodat het product kan drogen en uitharden. Stap 2: Vergrendel het met de toplaag om te laten glanzen.

7. Stila Stay All Day Liquid Lipstick

beste kissproof lippenstift
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Dit was een van de eerste geweldige vloeibare, slijtvaste lipsticks en is nog steeds een van de beste. Het gaat romig aan en knuffelt de lippen met intens pigment dat je look een sterk statement geeft. De Stila-website zegt dat het tot 12 uur continu blijft dragen. Het assortiment is sindsdien gegroeid en is nu verkrijgbaar in matte, satijnachtige en dunnere tinten.

U leest: Top 7 beste kissproof lippenstift die de hele dag blijft zitten

Ook populair: L’Oréal Paris Oog- & lipmake-up Remover Waterproof review