Top 8 beste elektrisch verstelbaar bureau om te kopen in 2022

beste elektrisch verstelbaar bureau

Sinds begin 2017 heb ik de kans gehad om meer dan 30 elektrische sta-bureaus te beoordelen. Deze bureaus zijn naar mijn mening de meest populaire opties die beschikbaar zijn in deze periode. Hoewel ik al meer dan tien jaar betrokken ben bij de sta-bureau-industrie, is mijn begrip van de aangeboden producten het afgelopen jaar enorm gegroeid. De mogelijkheid om concurrerende producten binnen te halen, ze in elkaar te zetten, te testen hoe ze werken en ze vervolgens volledig uit elkaar te halen, was geweldig. Zo houden we alleen de beste elektrisch verstelbaar bureau om in te investeren over.

Hoewel sta-bureaus er misschien hetzelfde uitzien op de foto’s die online worden gepresenteerd, kan ik je verzekeren dat ze, als je ze eenmaal hebt geopend, allesbehalve hetzelfde zijn. Er zijn grote verschillen in veel van de aangeboden merken en dit was onbekend bij de meeste kopers totdat ik begon met het voltooien van de beoordelingen. Mijn doel met deze diepgaande beoordelingen is altijd geweest om degenen te helpen die deze aankoop als een investering beschouwen. Gewapend met deze kennis hoop ik dat u een slimme aankoopbeslissing kunt nemen. Laten we daarmee de top 8 met het beste elektrisch verstelbaar bureau voor 2022 eens nader bekijken.

Wat is een elektrisch verstelbaar bureau?

Het beste elektrisch verstelbaar bureau is een compleet bureau dat van zit- naar stahoogte kan worden verplaatst. Hoewel er verschillende soorten zit-sta-bureaus zijn, waaronder kruk-, pneumatische en elektrische bureaus, hebben we ons alleen gericht op de elektrische modellen. Elektrisch zit-sta-bureaus zijn te bedienen met een druk op de knop en zijn de meest populaire optie bij een compleet sta-bureau. Alternatieven zoals sta-bureauconverters zijn ook populair, maar ze bieden niet de beste totaaloplossing die een volledig sta-bureau kan bieden.

De top 8 beste elektrisch verstelbaar bureau

1. NewHeights Elegante XT Sta Bureau

beste elektrisch verstelbaar bureau
 • Op maat gemaakte kolommen van geëxtrudeerd aluminium
 • Premium Duits versnellings- en motorsysteem
 • Hoogwaardige Laing Innotech-elektronica
 • Overbelastingsbeveiliging en Gyrosense-botsingsvermijding
 • Best in class 27″ verstelbereik
 • 1.55″ per seconde aanpassingssnelheid
 • Levenslange garantie op compleet bureau

De NewHeights XT wordt beoordeeld als ons beste elektrisch verstelbaar bureau met een score van 89 op 100. Met een van de duurste prijskaartjes zou dit geen verrassing moeten zijn.

De NewHeights XT heeft op maat gemaakte kolommen van geëxtrudeerd aluminium, een groot verstelbereik van 27 inch en een conservatief hefvermogen van 325 lbs. Als u de kolommen van dichterbij bekijkt, vindt u hoogwaardige componenten zoals de in Duitsland vervaardigde tandwielen en motoren van Ketterer.

De NewHeights XT beschikt ook over een premium elektronicapakket van Laing Innotech, met een levenslange garantie op het volledige bureau. Dit is de langste garantie die we tot nu toe in de branche hebben gevonden. De NewHeights XT was ons meest stabiele bureau dat in 2022 op de WobbleMeter is getest. Dit was een van de weinige producten die we hebben getest met een horizontaal draadbeheersysteem dat meer was dan alleen een gimmick. Het was gemakkelijk groot genoeg om overspanningsbeveiligingen en een groot deel van de draden te passen.

2. VertDesk v3 Zit Sta Bureau

beste elektrisch verstelbaar bureau
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • Stabiliteit door max-hoogte
 • Duitse tandwielen en motoren
 • Premium elektronica van Laing Innotech
 • 1.55″ per seconde aanpassingssnelheid
 • Levenslange garantie op compleet bureau

De VertDesk v3 gerangschikt als ons op één na beste elektrisch verstelbaar bureau in het algemeen, maar het eerste bureau dat wordt vermeld in de middenklasse categorie. De VertDesk v3 staat bekend om zijn stabiliteit en beschikt over een traditionele kruissteun en extra dikke stalen buizen die voor de kolommen worden gebruikt. Deze dikke buizen zijn ontworpen om het buigen van de meeste sta-bureaus te voorkomen wanneer ze tot grote hoogte worden uitgeschoven. Met de voeten en bovenste steunen aan de kolommen gelast, werd ook hier de mogelijkheid van een losse verbinding geëlimineerd.

In de VertDesk v3 vind je hoogwaardige componenten, vergelijkbaar met die in de bureaus die worden aangeboden voor een veel hoger prijskaartje. Deze omvatten eentraps koudgewalste tandwielen van de Duitse fabrikant Ketterer in combinatie met een van hun sterkste enkele motoren. Een eersteklas elektronicapakket van Laing Innotech dat standaard wordt geleverd met GyroSense-technologie voor een van de beste systemen voor het vermijden van botsingen in zijn klasse.

De VertDesk v3 heeft een gemiddelde aanpassingssnelheid van 1,55 inch per seconde en is een van de snellere opties die we hebben getest. Tijdens onze belastingtests was het systeem met één motor in staat om 275 lbs. op te tillen, met slechts een daling tot 1,35 “per seconde. Met de overbelastingsbeveiliging uitgeschakeld, konden we 350 lbs tillen. met 1,27 inch per seconde.

3. Toka Zit-Sta Bureau PRO

 • Duurzaam bamboe materiaal tafelblad
 • Goede algehele stabiliteit
 • Inclusief  Touch Controller met 2 geheugenhoogte instellingen
 • Hoge bewegingssnelheid van 36 mm/s
 • Voldoet aan ARBO richtlijnen NEN EN 527 en NPR 1813
 • 5 jaar garantie

Als u op zoek bent naar een werkplek waarbij duurzaamheid en gemak hoog in het vaandel staat, dan is dit Toka Zit-Sta Bureau PRO onmisbaar. Het bureaublad is gemaakt van natuurlijk massief bamboe materiaal van de hoogste kwaliteit, inlcusief een beschermlaag. Wat ook fijn is aan het blad is het feit dat de hoeken rond en aflopend zijn.

De PRO editie bevat 3-traps poten met bereik tussen 65 en130 cm. De dubbele motor zorgt ervoor dat verstelling in een fluitje van een cent gebeurt en de tafel staat mede door de rechthoekige voeten zeer stabiel, ongeacht de hoogte waar hij op staat. Het feit dat er een automatische, energiebesparende modus en een Touch Controller met 2 geheugenhoogte instellingen in verwerkt zit maakt dit een zeer gebruiksvriendelijk exemplaar.

Op de aanschaf van het Toka Zit-Sta Bureau PRO en de onderstellen zit een garantie tot wel 5 jaar. Met dit in het achterhoofd, samen met het feit dat het met gemak 125 kilo draagt en eenvoudig te monteren is, maakt het een waardige nummer-3 in deze lijst met beste elektrisch verstelbare bureaus. Voor meer duurzame zit-sta bureaus kunt u een kijkje nemen op de website van IVONO. Het Nederlandse bedrijf biedt allerlei producten omtrent ergonomische werkplekken met een eerlijke prijs.

4. Uplift v2 Commercial Sta Bureau

beste elektrisch verstelbaar bureau
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • Traditioneel kruisondersteuningssysteem
 • Aanpassingsbereik
 • Uitbreidbaar frame-ontwerp
 • 15 jaar garantie op compleet bureau
 • Overbelastingsbeveiligingssysteem:
 • 6-voudig systeem voor het vermijden van botsingen met versnellingsmeter

Er is veel leuks aan het Uplift v2 Commercial sta-bureau. Het meest voor de hand liggende is de verbeterde stabiliteit, vooral in vergelijking met zijn collega’s van JieCang Linear Technology. Dit is het meest stabiele JieCang-frame dat we tot nu toe hebben getest. Het was ook geen verrassing; steviger dan alle andere JieCang-frames die we hebben getest, het bevat een zwaar traditioneel kruisondersteuningssysteem.

Stabiliteit is niet het enige waar de Uplift v2 Commercial mee te maken heeft. Als u een kortere gebruiker bent, gaat het Commercial-frame lager dan alle andere sta-bureaus in de lijst. Met een Uplift-desktop gaat de Commercial terug tot slechts 22,6 inch. Dit is geweldig voor gebruikers zo kort als anderhalve meter.

De nieuwste versie van de Uplift v2 bevat een versnellingsmeter in zes richtingen om botsingen beter te vermijden. Dit is hetzelfde systeem dat ook op de standaard v2 zit. Uplift is een van de eerste bedrijven die we hebben getest en die deze technologie in hun JieCang-frame heeft opgenomen. Daarnaast ontdekten we dat ze een overbelastingsbeveiligingssysteem hadden dat inschakelt bij hun maximale gewichtscapaciteit. Dit is een verbetering, aangezien de standaard Uplift v2 die we hebben getest niet dezelfde functie bevatte op hun maximale vermelde capaciteit.

5. VariDesk ProDesk 60 Electric

beste elektrisch verstelbaar bureau
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • Snel montageproces
 • Sterke garantie van vijf jaar
 • Goede stabiliteit onder 45 inch
 • Groot hoogteverstelbereik
 • Programmeerbare schakelaar inbegrepen
 • Eenvoudig retourbeleid

Er was veel leuks aan de VariDesk ProDesk 60 electric, te beginnen met de focus op stabiliteit. De introductie van een stalen kruissteun die uit één stuk bestond, kan een groot verschil maken voor de laterale stabiliteit en in het geval van de ProDesk 60 was dat zeker het geval.

De focus van VariDesk lag echter niet alleen op stabiliteit, ze wilden het lange montageproces verbeteren dat doorgaans wordt aangetroffen bij sta-bureaus van volledige grootte. Na een montage van 5 minuten waren we verheugd om het bureau in handen te krijgen om te testen hoe snel het kon worden gemonteerd. Ook al kostte het ons iets meer dan vijf minuten om het in elkaar te zetten, het was nog steeds het gemakkelijkste sta-bureau dat we tot nu toe in elkaar hebben gezet.

Andere kenmerken, zoals het brede instelbereik en de standaard programmeerbare schakelaar, maakten het voor ons gemakkelijk om dit in de top 8De van alle sta-bureaus die we hebben beoordeeld te plaatsen.

6. Fully Jarvis Sta Bureau

beste elektrisch verstelbaar bureau
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • 26″ Instelbereik
 • 350 pond. hefvermogen
 • 1.52″ per seconde aanpassingssnelheid
 • 15 jaar garantie op frame + elektronica
 • Grote verscheidenheid aan topopties

De Jarvis van Fully was eerder de driejarige regerende keuze op WireCutter’s “beste staande bureau”. Dit product geldt alleen als ons op één na beste JieCang-frame. De Uplift v2 Commercial staat momenteel hoger in onze lijst. Net als die merken heeft de Jarvis een groot verstelbereik van 26 inch.

Recente wijzigingen aan de JieCang-motoren in de Jarvis hebben de snelheid verhoogd van 1,33” per seconde naar een snellere 1,52” per seconde. Deze wijzigingen aan de motoren op de Jarvis verbeterden ook het geluidsniveau van het bureau tijdens het rijden, gemiddeld 56-57 dB.

Net als de Uplift Desk heeft de Jarvis 15 jaar garantie op hun elektronicapakket. Hoewel de Jarvis niet zoveel oppervlakte-opties heeft, beschikt hij nog steeds over een van de grootste assortimenten topopties die beschikbaar zijn in het middensegment.

7. Uplift Desk v2

beste elektrisch verstelbaar bureau
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • 15 jaar garantie op compleet bureau
 • 355 pond. draagvermogen
 • 6-voudig systeem voor het vermijden van botsingen met versnellingsmeter
 • Grote op voorraad beschikbare oppervlaktecollectie
 • 1.41″ per seconde aanpassingssnelheid

De Uplift Desk v2 is ons eerste door JieCang gemaakte bureau dat op de lijst staat. Hoewel de kwaliteit van de JieCang-producten minder is dan die van het bureau dat hoger in de lijst staat, zijn ze een van de betere opties in vergelijking met andere in China gemaakte producten die we hebben getest. Met een C-voetontwerp en de niet-traditionele kolom (klein aan de onderkant, groot aan de bovenkant), was het Uplift Desk-frame stabieler dan bijna alle andere JieCang-producten.

Door het niet-traditionele kolomontwerp konden ze een wigontwerp op de bovenste kolom en de motorkast opnemen. Dit verbeterde de zijdelingse stabiliteit aanzienlijk in vergelijking met producten zonder dwarssteun, die geen dwarssteun hebben.

Met een instelbereik van 26” en tien jaar garantie op elektronica heeft de Uplift v2 veel te bieden voor de prijs. De Uplift v2 beschikt ook over een breed scala aan oppervlakte-opties waarmee u het uiterlijk van uw bureau kunt aanpassen.

8. IKEA Idasen Verstelbaar Sta Bureau

beste elektrisch verstelbaar bureau
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • Verander naar Linak als OEM
 • Hoogwaardig tweetraps versnellingssysteem
 • Kolom- en glijkwaliteit
 • Linak elektronica
 • Goede algehele stabiliteit
 • 10 jaar garantie
 • Wat we leuk vonden

Na eerder de IKEA Bekant te hebben beoordeeld met minder dan geweldige resultaten, waren de onmiddellijke gedachten aan een nieuw IKEA sta-bureau niet bepaald enthousiast. Een wat dieper onderzoek bracht me tot het feit dat ze voor hun OEM overstapten van ROL Ergo naar Linak. Dit wetende veranderde mijn indruk onmiddellijk en deed me geloven dat de Idasen echt een solide artiest zou kunnen zijn.

Net als andere Linak-kolommen die we hebben binnengebracht, waren de pasvorm en afwerking van de IKEA Idasen goed gedaan. Intern waren de kolommen uitgerust met hoogwaardige tweetraps tandwielsystemen en een goed doordacht glijsysteem. Met dit tweetrapsontwerp kan de Idasen een breed, 26-inch instelbereik bieden van 24 inch tot 50 inch hoog.

De pasvorm van de kolommen was extreem strak, wat een probleem kan vormen als het verkeerd wordt gedaan met systemen voor het vermijden van botsingen die worden geactiveerd door valse positieven. Het voordeel van een goed passende kolom is een verbeterde stabiliteit. De IKEA Idasen was verrassend stabiel en stond op de tweede plaats in onze meest stabiele sta-bureaus voor 2022, waarschijnlijk vanwege de pasvorm van de kolommen en het ontwerp van de onderbenen/voeten.

p elk bord werd gebruikt om componenten op hun plaats te houden.

Wat is ons testproces t.o.v. het beste elektrisch verstelbaar bureau?

Het testproces dat we gebruiken voor de beste sta-bureaus is eenvoudig, maar ook zeer grondig. Omdat we alle bureaus kopen, kunnen we een idee krijgen van wat de ervaring zal zijn van het plaatsen van de bestelling tot het ontvangen van het meubilair. De mogelijkheid hebben om elk bureau volledig te monteren is belangrijk. Als er pijnpunten zijn, willen we die graag weten. Nadat het bureau is gemonteerd kunnen we het bureau in gebruik nemen.

Alle bureaus doorlopen hetzelfde testproces. We testen eerst de specificaties die voor alle zit-sta bureaus gelden. Denk hierbij aan draagvermogen, instelsnelheid, geluidsclassificatie, antibotsfunctie, overbelastingsbeveiliging, stabiliteit op verschillende hoogtes, etc. Zodra deze specificaties zijn getest, slopen we elk bureau volledig af. Vervolgens gaan we dieper in op de interne componenten; de glijsystemen, tandwielen, motoren en printplaten van de interne schakelkast. Door elk van deze componenten te openen, kunnen we alles vinden dat zich achter een mooie omslag kan verbergen. Hoewel veel van de door ons geteste sta-bureaus er aan de buitenkant hetzelfde uitzien, wordt het een heel ander verhaal zodra je ze opent. Binnenin kun je veel meer te weten komen over het kwaliteitsniveau van elk onderdeel. Als er sprake is van een hoog niveau van kwaliteitscontrole, wordt dit duidelijk op het moment dat u elk onderdeel opent.

Hoe hebben we het beste elektrisch verstelbaar bureau voor 2022 gekozen?

Alle zit-sta-bureaus die we hebben beoordeeld, hebben een algemene genummerde score van 1-100 gekregen. De score is gebaseerd op verschillende categorieën die we hebben gekozen. Onderstaande categorieën zijn volgens ons de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kopen van een zit- of stabureau. Elke categorie heeft zijn eigen score van 1-100 en elke categorie heeft hetzelfde gewicht bij het berekenen van de totaalscore. Een ding dat je opvalt aan onze score is dat we erg realistisch zijn. Er bestaat niet zoiets als een perfect sta-bureau en onze scores weerspiegelen dat. U zult hier geen producten met 100/100 beoordelingen vinden omdat een dergelijk product niet bestaat. We hebben nog geen elektrisch zit-sta bureau gevonden dat boven de 85/100 scoort.

Samenkomst

Alle volledige sta-bureaus die we hebben getest, vereisten enige montage. Daarom vonden we het belangrijk om dit mee te nemen in onze totaalscore. Afhankelijk van uw bekwaamheid, zullen sommige producten veel meer werk vergen om de montage te voltooien. Als u zich niet op uw gemak voelt bij het monteren van veel onderdelen, kunt u deze producten waarschijnlijk het beste vermijden. De hoeveelheid tijd die nodig was voor de bureaus die we beoordeelden, varieerde van 30 minuten tot enkele uren. Het is belangrijk op te merken dat hoe lang het duurt, uitsluitend afhankelijk is van uw vaardigheden en de gebruikte hulpmiddelen. We raden aan om een ​​accuboormachine te gebruiken om het montageproces te versnellen. Als u vertrouwt op het gereedschap dat door elk merk wordt geleverd, blijft u uw bureau in elkaar zetten met kleine inbussleutels die vaak erg tijdrovend zijn om te gebruiken.

Stabiliteit

Een van de belangrijkste aspecten van beste elektrisch verstelbaar bureau is de algehele stabiliteit van het bureau in staande positie. Ik ga altijd terug naar de ervaring waar de meesten zich mee kunnen identificeren, namelijk de wiebelende tafel in je favoriete restaurant of pub. Wanneer je deze tafel tegenkomt, wordt het je belangrijkste doel om de wiebeling op te lossen. Hoewel dit soort restauranttafels eenvoudig kunnen worden vastgezet met onderzetters of servetten, zijn volledige sta-bureaus niet zo eenvoudig te repareren. Veel van de belangrijkste redenen waarom sta-bureaus wiebelen, kunnen niet in het veld worden verholpen. De stabiliteit is belangrijk, dan is het kopen van een sta-bureau dat direct uit de doos stabiel is, de enige manier om een ​​onstabiel bureau te voorkomen.

Hoewel ons proces voor deze test niet wetenschappelijk is, geeft elke stabiliteitstest die we uitvoeren u een goed idee van de invloed van de stabiliteit van het bureau op uw werk. Bij alle bureaus die we hebben getest, controleren we altijd dezelfde twee bewegingen. De eerste beweging is een schommelbeweging van voor naar achter en de tweede is een wiebelbeweging van links naar rechts. Hoewel de hoeveelheid kracht die op elk bureau wordt uitgeoefend enigszins kan variëren, liggen bureaus met stabiliteitsproblemen voor de hand. Met het gebruik van slechts een paar vingers zullen bureaus met een slechte stabiliteit duidelijk wiebelen en schommelen. Deze bureaus hebben ook de neiging om in beweging te blijven zodra u stopt met het uitoefenen van druk op het bureau.

Elektronica

Als we kijken naar de elektronica van het bureau, zijn we vooral gefocust op de bedieningskast zelf. De bedieningskast is het centrale computersysteem dat fungeert als het brein van het bureau. Hoewel de meeste schakelkasten er van buiten hetzelfde uitzien, met als meest voor de hand liggende verschil de grootte, zal de kwaliteit van elk ervan aanzienlijk variëren. Als je de schakelkast opent, kom je er vrij snel achter of iets van lage of hoge kwaliteit is.

Een van de eerste dingen waar we naar kijken, is of het printplaatsysteem is ontworpen met een enkele of meervoudige printopstelling. Premium fabrikanten ontwerpen hun boards specifiek voor gebruik met hun eigen systeem, wat betekent dat het altijd op een single board-systeem zit. Producten van lagere kwaliteit worden meestal geleverd met dual-board-systemen, die in massa worden geproduceerd voor veel andere toepassingen. Deze boards van lagere kwaliteit hebben vaak draden die de twee boards met elkaar verbinden met slechte verbindingen. Als je deze borden van dichterbij bekijkt, zul je grote componenten vinden die worden gebruikt met slechte verbindingen met de printplaat. Deze slechte verbinding vereist het gebruik van grote hoeveelheden kit om elk van de componenten op hun plaats te houden. De inconsistentie met dit proces is waarschijnlijk te wijten aan een laag niveau van kwaliteitscontrole en is een grote zorg voor de levenscyclus van de elektronica.

Draagvermogen

Het testen van de gewichtscapaciteit van het beste elektrisch verstelbaar bureau lijkt een vrij eenvoudig proces te zijn. Het enige probleem is dat het feit dat een fabrikant een product labelt met een capaciteit, niet betekent dat het echt zoveel kan tillen of het met enige consistentie kan doen. Onze tests zullen eerst verifiëren of een product in staat is om de geadverteerde lading op te tillen. Vervolgens bekijken we hoe verschillende gewichten de algehele aanpassingssnelheid van de bureaus beïnvloeden. Sommige producten die we hebben getest, adverteren met gewichten die aanzienlijk hoger zijn dan de daadwerkelijke OEM aanbeveelt. Hoewel de bureaus die hoeveelheid gewicht kunnen heffen, zou de eigenlijke fabrikant die uitgebreide tests heeft gedaan, niet dezelfde maximale belasting aanbevelen. Als u de efficiëntie van uw bureau in overweging neemt, kan het gebruik ervan boven de door de fabrikant aanbevolen capaciteit de levenscyclus van uw bureau verkorten.

Het is ook belangrijk op te merken dat het feit dat een merk reclame kan maken voor een hoog draagvermogen, niet betekent dat het stabieler is. Door het testen van 20 verstelbare sta-bureaus kan ik je vertellen dat er geen verband is tussen capaciteit en stabiliteit. De waarheid is dat veel van de bureaus die we hebben getest en die enkele van de hoogste gewichtscapaciteiten hebben, het minst stabiel waren wanneer ze werden opgetild in staande positie.

Aanpassingsbereik

Inzicht in het aanpassingsbereik en hoe het u kan beïnvloeden, is een belangrijk onderdeel van het koopproces. Het typische bewegingsbereik voor verstelbare sta-bureaus die we hebben getest, varieert van 17 inch tot 27 inch. Hoewel een verschil van 10 inch misschien niet veel lijkt, kan het de ergonomie van uw opstelling maken of breken. Als u kleiner bent dan 5’5 “, moet u waarschijnlijk een verstelbare toetsenbordlade in uw opstelling opnemen om het bureau laag genoeg te krijgen om comfortabel te zitten. Gebruikers die langer zijn dan 6’5 “moeten kijken naar bureaus die hoger zijn dan 47” voor een goede staande ergonomie. Het gebruik van onze sta-bureauhoogtecalculator is een goed begin. Als een bureau niet hoog genoeg is voor uw specifieke behoeften, kan dit waarschijnlijk een dealbreaker zijn.

Garantie

De omvang van de garantiedekking in de groep geteste sta-bureaus varieerde sterk. Er zijn twee specifieke dingen waarmee u rekening moet houden als u naar de garantie van een merk kijkt. De eerste is de garantie voor de structuur van het bureau. Dit omvat zaken als het bureauoppervlak, frame, voeten, enz. De tweede en belangrijkere is voor elektronica. Dit omvat de schakelkast, schakelaar en motoren. De elektronica van het sta-bureau is de grootste zorg en de meest waarschijnlijke storing tijdens het bezit. Hoewel sommige merken reclame maken voor een beperkte levenslange garantie, blijkt uit een nadere beschouwing van de fijne details dat de elektronica een veel kortere periode heeft. Van wat we hebben gezien, zullen de betere garanties beginnen bij vijf jaar en vanaf daar stijgen. Sommige garanties die we hebben gevonden, gaan wel tien jaar mee. Hoewel deze lange garanties goed zijn, is het belangrijk om te erkennen dat een garantie van tien jaar niet noodzakelijkerwijs betekent dat het product van hoge kwaliteit is. Sommige van onze laagst gewaardeerde bureaus hebben garanties van tien jaar op de elektronica en het is bekend dat ze lang voordat die periode is verstreken defect raken. Als je een goede garantie in je achterzak hebt, heb je iets om op terug te vallen.

U leest: Top 8 beste elektrisch verstelbaar bureau om te kopen in 2022

Ook populair: iPhone 13 Pro Max review: alles wat je kan wensen in een telefoon