Top 8 beste make-up tafel van 2022 in de stijl die bij je past

make-up-tafel-kopen

Tijd om eerlijk tegen mezelf te zijn: Make-up doen terwijl ik aan mijn badkamer wastafel onder dat harde, fluorescerende licht sta, is zeker niet optimaal. Dus je wedt dat ik de kans grijp om een goede make-up tafel in mijn appartement te krijgen. Maar terwijl ik rondkijk, realiseer ik me ook dat ik niet zomaar een tafel nodig heb. Nee, ik heb een make-uptafel nodig met opbergruimte om alle lipsticks en oogschaduwpaletten op te bergen die ik in de loop der jaren heb opgepot.

Dus ik deed natuurlijk mijn onderzoek en kwam met een lijst met de beste make-up tafels met laden (en zelfs een met verlichting!). Er is er een voor elke stijl en esthetiek – of je nu een minimalist bent, een ultra-glamour-babe of een liefhebber van de middeleeuwen. Bekijk het allemaal hieronder!

Beste make-uptafels van 2022

Onze topkeuzes voor de beste make-up tafels met opberguimte:

DEZE MET VEEL OPBERGRUIMTE:

1. Homary Make-up Tafel

make-up tafel
 • VEEL LADES
 • EEN BREEZE OM TE BOUWEN
 • MOOIE KRUK INBEGREPEN

Zes ruime vakken voor al je make-up en huidverzorgingsproducten?! Een droom.

DE BEOORDELINGEN: “Dit is een uitstekend meubelstuk. Het is erg stevig en heeft diepe lades voor al mijn make-up en toiletartikelen”, schrijft een recensent. “Het was gemakkelijk in elkaar te zetten. Ik zou het zeker opnieuw kopen.”

DEZE MET EEN DRIEVOUDIGE SPIEGEL:

2. Songmics Greige Make-up Tafel

make-up tafel
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • KOMT MET EEN GESTOFFEERDE KRUK
 • STEVIG ZWART STALEN FRAME

Deze schoonheid heeft niet alleen een in drieën gevouwen spiegel en lades, maar heeft ook een borstelhouder en een gleuf voor een föhn aan de zijkant.

DE BEOORDELINGEN: “Als iemand die een make-upliefhebber en verzamelaar is, heb ik alle opslagruimte nodig die ik kan krijgen (vooral met het kleine appartement waarin ik woon). Dus het feit dat deze compacte tafel een kleine mand heeft om mijn penselen en haarproducten in te bewaren, is een bonus.”

DEZE MET EEN TOUCHSCREEN SPIEGEL:

3. Charmeid Tafel Met Dimbare Spiegel

make-up tafel
 • DUURZAAM
 • COMPACT MAAR RUIM

Deze make-upset wordt geleverd met een oplichtende spiegel die zelfs dimt als je op het scherm tikt! Het is fantastisch om in de toekomst te leven.

DE BEOORDELINGEN: “Het is het geld absoluut waard! Ik heb nog nooit een make-up tafel gevonden die wordt geleverd met een oplichtende spiegel en kruk. Dit is verreweg een koopje in mijn ogen”, schrijft een recensent. “De touchscreen verlichting is goed met drie verschillende instellingen, en wanneer je de knop ingedrukt houdt is het dimbaar! Het is eenvoudig in elkaar te zetten en het kostte me iets minder dan een uur. Ik ben er helemaal weg van en raad het iedereen aan die zijn beautyruimte wil opknappen.”

DEZE SCHITTERENDE KLASSIEKER:

4. West Elm Make-uptafelset

make-up tafel
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • GEMAAKT VAN DUURZAAM HOUT
 • TIJDLOZE LOOK

Gevonden: een S-T-U-N-N-I-N-G make-up tafel met vijf (!!!) lades en een uitgekiend design.

DE BEOORDELINGEN: “Het is zeldzaam om een ​​klassieke tafel te vinden die is gemaakt van gerecyclede materialen. En hoewel het aan de duurdere kant is, is het zooo het geld waard wetende dat het van hoge kwaliteit is. Ik hou persoonlijk ook van zijn tijdloze look die bij elke esthetiek past.”

DEZE ALLES-IN-EEN BEAUTYTAFEL:

5. Arinze Wide Vanity Set

make-up tafel
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • EENVOUDIGE INSTALLATIE
 • COMPACT ONTWERP

Deze is perfect als je iets nodig hebt dat niet veel ruimte in beslag neemt.

DE BEOORDELINGEN: “Het kwam precies aan zoals afgebeeld”, schrijft een recensent. “De montage was wonderbaarlijk eenvoudig en snel. Het kostte me ongeveer 20 minuten, maar als je heel handig bent, is het echt 10-15. De tafel zelf (samen met de laden) is al gemonteerd, dus alles wat je hoeft te doen is bevestigen de poten en de spiegel en zet de stoel in elkaar. Het past perfect in mijn slaapkamer. Er is ook voldoende lades. Mijn enige grap is dat ik wou dat de spiegel verstelbaar was. Het is de juiste hoogte voor mij (ik ben 1.80 m ‘). Ik raad deze set zeker aan. Hij is prachtig.”

DEZE MET EEN KLEPSPIEGEL:

6. Makayla Make-upset

make-up tafel
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • CHIC, MIDDELEEUWS ONTWERP

Deze set komt met een super chique gestoffeerde kruk! Bovendien heeft het een opklapbare spiegel, wat betekent dat je het zeker ook als (werk)bureau kunt gebruiken.

DE BEOORDELINGEN: “Deze set is prachtig en praktisch!” schrijft een recensent. “Ik ben dol op de organisatie die het aan mijn ruimte toevoegt en hoe het me helpt ruimte vrij te maken in de badkamer, zodat ik de opklapbare spiegel niet per se hoef te gebruiken voor mijn beautyroutine.”

DEZE MET VERGULDE DETAILS

7. Blaire Klassieke Make-up Tafel

make-up tafel
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • KENMERKEN ZEVEN CUBBIES
 • HEEFT SLECHTS ÉÉN LADE

Voor degenen die van gouden accenten en alle glamour houden, gaat deze naar jou uit.

DE BEOORDELINGEN: “Met alle make-up die ik heb, vergeet ik soms wat ik zoal bezit. Ik vind het geweldig dat er voldoende opbergruimte is op de tafel als deze, zodat ik kan zien wat ik nodig heb.”

DEZE TRADITIONELE MAKE-UP TAFEL:

8. Vasagle Tri-Folding Vanity Tafel

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png
 • DUURZAAM
 • VEILIG VERPAKT

Als je esthetiek wat traditioneler leunt, zou deze volledig witte schoonheid goed staan ​​in je kamer. Bovendien wordt het geleverd met een heleboel laden en een in drieën gevouwen spiegel zodat je jezelf vanuit verschillende hoeken kunt zien.

DE BEOORDELINGEN: “Ik heb VEEL gezocht, op veel populaire sites, naar de juiste beautytafel voordat ik deze bestelde…en ik moet zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaak, I love it!” schrijft een recensent. “Ik wilde ook iets met voldoende opslagruimte om mijn verslaving aan schoonheidsproducten te beheren. Dit is perfect op alle fronten! Het is in het echt nog mooier, was supergemakkelijk in elkaar te zetten, voelt goed en stevig aan en biedt meer dan genoeg ruimte voor alles. Ik ben zo blij dat ik deze heb gekozen!”

U leest: Top 8 beste make-up tafel van 2022 in de stijl die bij je past

Ook populair: 15x de beste beautycase om al je make-up in op te bergen