Top 8 elektrische voetvijl om eenvoudig eelt mee te verwijderen

elektrische voetvijl

U geeft om het uiterlijk van uw voeten. Je wilt dat ze zich lekker en gezond voelen. Een harde huid op uw voeten kan lastig zijn en moeilijk zelf te verwijderen. Traditioneel werd dit gedaan met metalen of houten voetvijlen en grove puimstenen. Gelukkig is de elektrische voetvijl in de loop der jaren veel verbeterd, er kunnen veel modellen op batterijen van goede kwaliteit worden gekocht om dit probleem aan te pakken. Ze zijn snel handig en besparen veel tijd die anders zou zijn besteed aan het handmatig vijlen van uw voeten. Een baan die niemand anders wil dan uw toegewijde podotherapeut.

In onze gids voor het verwijderen van harde huid bekijken we de nieuwste modellen en functies. Er zijn veel verschillende manieren om deze lastige aandoening te behandelen, maar elektrische of batterijgevoede apparaten kunnen veel tijd en moeite besparen.

Soorten elektrische voetvijlen

Vroeger was het gebruik van een puimsteen of voetvijl van metaal of hout de enige keuze. Traditionele voetvijlen zijn een peddelachtig apparaat met een handvat en een pad met grof schuurpapierachtig materiaal dat aan een of beide zijden is vastgemaakt met lijm. Puimstenen zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en maten die het beste in de palm van de hand passen. Ze zijn gemaakt van een belucht vulkanisch gesteente dat perfect is om harde huid van de voeten te verwijderen in een file-achtige actie. De gebruiker regelt de druk en ze zijn zeer kosteneffectief.

Voor mensen met een bijzonder hardnekkige, harde huid kan dit een tijdrovende en arbeidsintensieve klus zijn waarbij veel onhandige lichaamshouding nodig is om op de moeilijk bereikbare plaatsen te komen. De verbeteringen in Een elektrische voetvijl werkt op een vergelijkbare manier, vorm en gevoel als epilators of draagbare haarverwijderaars. Ze gebruiken meestal AA-batterijen en hebben roterende schuurpapierrollen of -koppen. Pas op met apparaten met ingebouwde batterijen, als deze van inferieure kwaliteit zijn, kan het apparaat onbruikbaar worden.

Voordelen van een elektrische voetvijl

U probeert de kosten laag te houden. Afhankelijk van de voetverzorgingsdiensten die ter plaatse voor u beschikbaar zijn, kan het kostbaar zijn om naar een particuliere podotherapeut te gaan, vooral als u meerdere behandelingen nodig heeft. Nu de kosten van privébehandelingen stijgen, is zelf verzorgen van uw voeten een kostenbesparende optie. Zowel elektrische als handmatige hardhuidverwijderaars kunnen de kosten laag houden. U houdt er niet van dat andere mensen uw voeten aanraken. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hou er niet van als mijn voeten door iemand worden aangeraakt, veel van mijn mannelijke en vaker vrouwelijke vrienden zijn hetzelfde. Het is geen voetfetisj-ding, het is gewoon geen bijzonder mooi deel van de voeten voor veel mensen. Er zijn zelfs fobieën van de voeten. Podofobie!Je geeft om het uiterlijk van je voeten. Vooral in de zomermaanden vinden mensen het heerlijk om hun voeten uit te doen, of het nu gaat om het dragen van sandalen of wandelen op het strand. Het is eigenlijk goed voor je voeten en wordt aanbevolen door veel podotherapeuten. Basisvoetverzorging kan het uiterlijk van uw voeten vaak aanzienlijk verbeteren.

Als u ooit een hardnekkige, harde huid op uw voeten heeft gehad, weet u hoeveel tijd en moeite het kan kosten om deze handmatig te verwijderen. Met de opkomst van elektrische harde huidverwijderaars is dit een klus die een stuk eenvoudiger is geworden. Zelfs met een Pumice kun je veel gedaan krijgen in korte tijd. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Zoals bij elk elektrisch apparaat, worden sommige beter geproduceerd dan andere, wij geven om kwaliteit en dat zou u ook moeten doen. Er zijn een aantal zeer goedkope en eerlijk gezegd slecht vervaardigde producten, we helpen het goede van het slechte te scheiden. Het kopen van goedkope harde huidverwijderaars is valse economie. Een kwaliteitsapparaat moet vele jaren meegaan

Top 8 elektrische voetvijl

1. Scholl Velvet Smooth Express Pedi Elektrische Eeltvijl

elektrische voetvijl

De Scholl Express Pedi is de bekendste en best verkopende elektrische voetvijl op de markt. Vooral vanwege de grote hoeveelheid reclame die Scholl op tv doet. Als een van de grootste aanbieders van voetzorg voor het publiek biedt Scholl een kwalitatief goed product dat mooi is geproduceerd. Eenvoudig in gebruik en met een gewicht van 300 gram werkt het apparaat op 2 AA-batterijen. De scholl pedi express zou u ongeveer 3-4 uur continu gebruik moeten geven. Meer dan genoeg voor zelfs de meest hardnekkige harde huid. Vervangende rollen kunnen apart worden aangeschaft. Elk moet 2-3 maanden meegaan bij regelmatig gebruik.

2. Scholl Velvet Smooth Express Navullingen

elektrische voetvijl
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Het is belangrijk om een ​​voorraad rollers te hebben om te voorkomen dat je je voetverzorgingsroutine verbreekt. De Scholl vervangende rollers zijn verkrijgbaar in een handige verpakking van twee om je op de been te houden. Omdat ze extra natuurlijk zijn, zijn deze ideaal voor mensen met een echt hardnekkige, harde huid op hun voeten. Hoewel ze kunnen worden gewassen, wordt aanbevolen ze te vervangen wanneer het gruis begint te slijten.

3. Electric Hard Skin Remover for Men van Own Harmony

elektrische voetvijl
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Own Harmony-verwijderaar voor harde huid is het best verkopende product in de VS op de markt. De solide constructie en het gebruiksvriendelijke USB-opladen maken dit een favoriet. Het heeft meer dan 700 positieve recensies van een dwarsdoorsnede van mensen. Geliefd bij zowel mannen als vrouwen. De ingebouwde batterij heeft een levensduur van ruim 700 uur. Als dit het geval is, zal de tijd het leren. Hoe dan ook, je hebt geen AA-batterijen nodig.

Pak met drie vervangende rollers voor de Own Harmony verwijderaar voor harde huid voor mannen. Het is moeilijk te zeggen hoe lang deze meegaan, maar ze kunnen worden schoongemaakt, hoewel het een beetje een karwei is. Ze moeten worden vervangen wanneer het gruis ineffectief wordt.

Gebruik ook de vervangende rollers voor de Own Harmony verwijderaar. Het is moeilijk te zeggen hoe lang deze meegaan, maar ze kunnen worden schoongemaakt, hoewel het een beetje een karwei is. Ze moeten worden vervangen wanneer het gruis ineffectief wordt.

4. Scholl Velvet Smooth Pedi Elektrische Voetvijl

elektrische voetvijl

De Scholl Velvet Smooth Pedi is de nieuwste harde huidverwijderaar van Scholl en de volgende stap omhoog van de Express-pedi. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en weegt 249 gram, werkt op 4 AA-batterijen en is iets krachtiger dan de Express. De scholl velvet smooth zou je ongeveer 3-4 uur continu gebruik moeten geven. Meer dan genoeg voor zelfs de meest hardnekkige harde huid. Vervangende rollen kunnen apart worden aangeschaft. Elk moet 2-3 maanden meegaan bij regelmatig gebruik.

5. Micro Pedi Man Rough Skin Remover voor de voeten

elektrische voetvijl
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Emjoy MICRO Pedi lijkt erg op het populaire Scholl-product. Het ontwerp en het gevoel zijn bijna identiek aan een formaat en vorm die gewone gebruikers zullen kennen. Aan de zijkant van het apparaat zitten handige rubberen handvatten om het makkelijker te kunnen hanteren, dit kan handig zijn voor mensen die moeten reiken om hun voeten te behandelen. De Emjoi Micro werkt op twee AA-batterijen en wordt compleet geleverd met twee vervangende rollers.

6. Emjoi Micro-Pedi POWER Eeltverwijderaar

elektrische voetvijl
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Emjoi Micro pedi is een van de bekendste elektrische harde huidverwijderaars op de markt. Werkt op vrijwel dezelfde manier als de populaire scholl express pedi. Het apparaat is iets langer en breder, heeft twee vervangbare roterende rollen van verschillende grofheid. De Emjoy loopt van het lichtnet. Als je last hebt van een harde huid, eelt, en geen voetschraper wilt gebruiken, dan zit je met de Emjoi eigenlijk niet verkeerd. De vervangbare rollen zijn er in twee kwaliteiten en zijn scherp geprijsd. Zoals met alle elektrische harde huidverwijderaars, kunt u, afhankelijk van hoe erg uw harde huid is, een handdoek leggen om het stof op te vangen.

7. JML Pedi Pro Deluxe

elektrische voetvijl
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Een ander apparaat met uitgebreide marketing in de reguliere media. De JML komt uit een lange reeks handige gadgets voor thuisgebruik. De JML-pedi is heel anders dan de andere Scholl- en Emjoi-apparaten, omdat hij in het midden van de hand wordt vastgehouden, waardoor hij ideaal is voor mensen met een beperkte grijpkracht. De koepelvorm maakt het zeer gemakkelijk aan te brengen op de voet. Het apparaat werkt op 4 AA-batterijen en heeft een vergelijkbare looptijd als andere producten, dit kan worden verbeterd door batterijen met een hogere sterkte aan te schaffen.

8. Love Pumice Puimsteen van synthetisch glas

elektrische voetvijl
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Love Pumice is een interessant apparaat omdat ze volledig synthetisch zijn. Met meer dan 295 5-sterrenrecensies zijn ze duidelijk de moeite van het bekijken waard. Met een paars geribbeld rechthoekig ontwerp hebben ze twee soorten oppervlak in twee verschillende kleuren om gemakkelijk te identificeren welke. Verkrijgbaar in een verpakking van vier, ze gaan best lang mee. Opgemerkt moet worden dat ze alleen bedoeld zijn om op natte voeten te worden gebruikt.

Toptips voor het verwijderen van een harde huid

Was en droog uw voeten grondig voordat u begint. Laad uw apparaat volledig op en gebruik bij voorkeur zware batterijen. Gebruik een dienblad, of beter nog een handdoek om hard huidstof op te vangen. Gebruik een stofmasker als uw toestand bijzonder slecht is of u ademt problemen.

Wat als een elektrische voetvijl niet werkt?

Er zijn momenten waarop een “doe het zelf” -apparaat geen optie is. Als je moeite hebt om je voeten te bereiken of als je merkt dat je apparaat niet krachtig genoeg is, en je hebt een bijzonder hardnekkige, harde huid. U kunt waarschijnlijk beter naar een podoloog of podotherapeut gaan. Ze hebben een krachtige stofafzuiging of sproeiboormachines die op het elektriciteitsnet werken, die het werk snel en efficiënt kunnen doen.

U leest: Top 8 elektrische voetvijl om eenvoudig eelt mee te verwijderen

Ook populair: Waarom jeukt mijn hoofdhuid zo? Voorkom jeuk met deze 9 tips

Dit vind je misschien ook leuk: