Top 9 beste nagellijm voor sterke nagels van salonkwaliteit

beste nagellijm

Vroeger was een bezoek aan een salon noodzakelijk als je je acrylnagels wilde verwisselen of thuis wat nail art wilde proberen. Gelukkig zijn er echter dingen veranderd en kun je nu vanuit je luie stoel nagels van salonkwaliteit bereiken. Maar voordat je aan de slag gaat, moet je thuiskit worden samengesteld en klaar voor gebruik, te beginnen met het toevoegen van nagellijm.

Nagellijm helpt je bij het aanbrengen van acryl, press-ons en andere benodigdheden die nodig zijn voor nagelontwerpen (zoals edelstenen of folie), daarom is het een noodzaak voor een kit. Voordat u er echter een aanschaft, moet u ervoor zorgen dat de lijm gemakkelijk te verwijderen is, snel droogt en een tijdje meegaat, zodat uw gemanicuurde nagels alles kunnen doorstaan wat u erop gooit. En ter info, door je nagels thuis te doen, krijg je een nieuwe vaardigheid en bespaar je jezelf cash.

Top 9 beste nagellijm

Hieronder hebben we de beste nagellijmen verzameld om je nagels naar een hoger niveau te tillen.

1. Beste algemeen:

Nailene Ultra Quick Nail Glue

beste nagellijm
 • Droogt snel
 • Langdurig

Met zijn duurzaamheid en gebruiksgemak scoort deze nagellijm hoog in onze boeken. Het droogt snel – in vijf seconden of minder – en houdt de nagels minimaal twee weken op hun plaats. Recensenten zijn enthousiast dat deze nagellijm alles doorstaat – inclusief activiteiten zoals afwassen – en noemen het ‘eng sterk’.

2. Beste voor Press-Ons:

IBP Brush On Rein Nagellijm

beste nagellijm
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png
 • Handig kwastje
 • Langdurig
 • Droogt snel

Dankzij het handige kwastje is deze nagellijm nodig voor de beste press-on applicatie. De langdurige en supersterke formule droogt snel en blijft overal zitten, ook bij inspannende taken. En een beetje gaat lang mee, dus het zal je een tijdje duren.

3. Beste drogisterij:

Essence cosmetics Nagellijm Fix it! Nagellijm

beste nagellijm
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png
 • Weinig geur
 • Geweldige grip
 • Veganistische formule

Deze nagellijm – met zijn betaalbare prijskaartje en slijtvaste eigenschappen – is om vele redenen een favoriet van professionals. Gina Edwards, beroemde nagelstyliste en expert, noemt deze drogisterij-nagellijm zelfs een topfavoriet van haar. “De brush-on lijm is vrij van parabenen, aceton, alcohol, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, heeft een geweldige fixatie en is ook nog parfumvrij.”

4. Beste budget:

W7 Brush-on Nail Glue

beste nagellijm
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png
 • Bindt snel
 • Handig kwastje

Op zoek naar een langdurige nagellijm die de portemonnee niet leeg trekt? Probeer deze van W7. De formule hecht snel, terwijl het handige kwastje ervoor zorgt dat je eenvoudig en snel de lijm kan aanbrengen. Bovendien kost het minder dan €6.


5. Beste voor gespleten nagels:

KISS Pro’s Choice Precision Nail Glue

beste nagellijm
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png
 • Repareert gebroken of gebarsten nagels
 • Multifunctionele formule
 • Langdurig

Hoewel het helpt bij het aanbrengen van acryl, kan nagellijm ook helpen bij het repareren van gebarsten of gespleten nagels. Deze van KISS is een bijzonder goede optie om precies dat te doen. Het kleinste beetje lijm is alles wat je nodig hebt om gebroken nagels te repareren.

6. Beste voor acryl:

Makartt Quick Nail Glue

beste nagellijm
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png
 • Slimme applicator
 • Droogt snel
 • Zet niet te snel in

Thuis acrylnagels maken is geen sinecure, en daar komt deze Makartt-nagellijm om de hoek kijken. De borstel zorgt voor een gemakkelijke, gelijkmatige lijmtoepassing zonder klontjes, stoten of klonten. En hoewel het snel droogt, geeft het je precies de juiste hoeveelheid tijd om alles op zijn plaats te zetten. Beter nog, het kan ook worden gebruikt om press-ons of edelstenen aan te brengen en gebroken nagels te repareren.

7. Beste sneldrogend:

Antald Nail Glue

beste nagellijm
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png
 • Geweldig om opnieuw toe te passen
 • Droogt snel

Als je berucht bent om het aanbrengen van je nagels onderweg, kies dan voor deze nagellijm van Antald. Sneldrogend en reparerend, het is geweldig voor het opnieuw aanbrengen of repareren van gebroken nagels. Bovendien heeft het ook het keurmerk van Edwards. “Ik gebruik dit in combinatie met het nokvullerpoeder voor een snelle oplossing – het is zeer gebruiksvriendelijk.”

8. Beste hypoallergeen:

Big Bondini Plus All Purpose Nail Glue

beste nagellijm
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png
 • Geweldig voor de gevoelige huid
 • Droogt snel

Op zoek naar langdurige nagels zonder irritatie op je gevoelige huid? Deze Big Bondini is de beste keuze. De niet-irriterende formule is speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelige huid. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het reageren op uw nagellijm.

9. Beste voor beginners:

3x Tubes Nagellijm

beste nagellijm
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png
 • Handige tubes
 • Hiermee kunt u de controle behouden
 • Ook voor op reis handig

Ben je een nieuwe lijm-newbie? Zoek deze handige lijm tubes. De formule is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend, maar stelt je toch in staat om de controle te behouden, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het maken van fouten. Ook om onderweg mee te nemen zijn ze ideaal.

Beste nagellijm: Eindoordeel

Nagellijmen zijn essentieel voor het aanbrengen van press-ons of acryl, het repareren van gebroken nagels of het op hun plaats verzegelen van edelstenen of kristallen. Hoewel je met geen van de bovenstaande dingen fout kunt gaan, raden we je aan om voor onze algemene favoriet te gaan, Nailene Ultra Quick Nail Glue. Het blijft twee weken of langer zitten, droogt snel en gaat lang mee door vervelende activiteiten. Bij het zoeken naar een drogisterij-keuze, reiken we altijd naar Essence cosmetics Nagellijm Fix it! Nagellijm. Het is betaalbaar geprijsd, droogt snel en wordt geleverd met een slimme applicator voor een naadloze applicatie. Voor het repareren van nagels adviseren we KISS Pro’s Choice Precision Nail Glue te kiezen, omdat het moeiteloos nagels repareert en fixeert, maar ook voor een hele reeks andere doeleinden kan worden gebruikt.

Waar moet je op letten in de beste nagellijm?

 • Doel: neem voordat je een nagellijm kiest de tijd om na te denken over waar je het het meest voor zult gebruiken. “Het is het beste om een ​​dunne lijm te gebruiken voor een scheur of spleet, die nagels gemakkelijk opvult, terwijl een dikkere lijm beter is voor tips”, legt Edwards uit.
 • Dikkere viscositeit: je wilt dat je nagellijm een ​​dikkere viscositeit heeft, adviseert Edwards. “Hierdoor krijgt het een betere grip.”

Beste nagellijm: FAQ

Hoe breng je nagellijm aan?
Bij het aanbrengen van nagellijm is het altijd beter om met minder te beginnen, zegt Edwards. “Je wilt de nagel nooit met lijm overspoelen en op je huid morsen, wat lastig kan zijn om te verwijderen zonder dat je vingers aan elkaar plakken.” Ze adviseert verder om ervoor te kiezen om je vinger in een neerwaartse hoek te plaatsen, dus als je toch morst, valt het op de papieren handdoek in plaats van op je huid.

Hoe verwijder je nagellijm?
Nagellijm kan het beste worden verwijderd met een remover op basis van aceton, vermeldt Edwards. “Breng aan op een pluisvrije handdoek en veeg overtollige lijm af of laat een tot twee minuten weken voor verwijdering.”

Vervalt nagellijm?
Ja, nagellijm verloopt en verliest zijn hechting, legt Edwards uit. “Een goede markering is als je ziet dat de lijm is uitgehard of van kleur is veranderd.”

U leest: Top 9 beste nagellijm voor sterke nagels van salonkwaliteit

Ook populair: Nagellijm verwijderen van de huid: dit zijn de 3 snelste manieren