Top 9 beste Samsung telefoon 2022: welke Galaxy moet je kopen?

beste samsung telefoon 2022

De beste Samsung telefoon van 2022 omvat alles wat Androids te bieden hebben, van machtige bestsellers tot verrassend complete budgetapparaten. Of het nu gaat om de goedkope Galaxy A32 5G of de uitgebreide (en dure) Galaxy Z Fold 3, Samsung heeft voor elke prijs een optie.

De Galaxy S21 FE is zojuist toegetreden tot de beste Samsung-telefoons, maar het zal dit jaar niet de laatste telefoon van Samsung zijn. We verwachten dat de Galaxy S22 volgende maand arriveert en een nieuw trio vlaggenschiptelefoons introduceert. Maar totdat die nieuwe apparaten verschijnen, hebben fans van Samsung-telefoons genoeg keuzes.

In de afgelopen 12 maanden heeft Samsung drie nieuwe Galaxy S toestellen uitgerold, een hele reeks Galaxy A midrange-telefoons en twee opvouwbare apparaten die tot de beste behoren die het bedrijf ooit heeft uitgebracht. U zult zeker enkele van de beste telefoons in het algemeen vinden in het aanbod van Samsung. Lees verder om de top 9 beste Samsung telefoon in 2022 te ontdekken om zo uw favoriet te selecteren.

Wat zijn de beste Samsung telefoons voor 2022?

De Galaxy S21 Ultra is op dit moment de ultieme smartphone van Samsung en wordt daarom door velen bestempeld als de beste Samsung telefoon in 2022. hoewel we verwachten dat dit zal veranderen zodra de 2022-oogst van Galaxy S-modellen binnen een maand of zo arriveert. De Galaxy S21 en Galaxy S21 Plus zijn op zich beide indrukwekkende telefoons, met dynamische beeldschermen, snelle processors en lagere prijskaartjes in vergelijking met de S20-modellen van vorig jaar. Ze verdienen net zo goed een plaats in het debat over de beste Samsung-telefoon.

Er zijn nog steeds goedkopere opties, vooral met de lancering van de Galaxy A52 5G en Galaxy A32 5G. De Galaxy S21 FE geeft je een manier om te genieten van de belangrijkste Galaxy S21-functies, zonder de volledige prijs te betalen.

Wat de opvouwbare telefoons van Samsung betreft, is de Galaxy Z Fold 3 de meest indrukwekkende toevoeging aan de telefoonlijn van Samsung, dankzij een gigantisch scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Maar de Galaxy Z Flip 3 is nog steeds een aantrekkelijke optie, grotendeels dankzij het lagere prijskaartje. U kunt nu een aangepaste versie van de Z Flip 3 bestellen, waarbij u uw eigen kleurencombinatie kunt kiezen, als u bereid bent iets meer te betalen.

De beste Samsung telefoon in 2022

1. De beste Samsung telefoon van 2022 die je kunt kopen:

Samsung Galaxy S21 Ultra

beste Samsung telefoon 2022

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 6,8 inch
 • Android-versie: 11 met één gebruikersinterface 3
 • Processor: Snapdragon 888 (VS)/Exynos 2100 (WW)
 • Camera’s: 108 MP hoofd-, 12 MP ultragroothoek-, 2 10 MP telefoto- en laser-autofocussensor (achter); 40MP (voor)
 • RAM/Opslag: 12GB, 16GB/128, 256, 512GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • Dynamisch 6,8-inch AMOLED-scherm
 • Dubbele telelenzen
 • S Pen-ondersteuning

HOUD IN GEDACHTEN

 • Geen oplader in doos
 • Geen microSD-kaartsleuf

De Samsung Galaxy S21 Ultra staat om een ​​aantal redenen bovenaan onze lijst met beste Samsung-telefoons. Begin met de Snapdragon 888 system-on-chip, die de Amerikaanse versie van de telefoon aanstuurt en de beste prestatieresultaten geeft die we hebben gezien van een Android-apparaat. We stellen het ook op prijs dat de S21 Ultra de eerste telefoon buiten de Samsung Galaxy Note-reeks is die de S Pen ondersteunt, waardoor uw productiviteit een extra boost krijgt.

Maar een paar functies onderscheiden zich echt van die verkoopargumenten. De Galaxy S21 Ultra heeft een dynamisch scherm met een verversingssnelheid die kan worden geschaald tussen 10 Hz en 120 Hz, afhankelijk van wat je aan het doen bent. (Taken zoals scrollen krijgen een snellere verversingssnelheid, terwijl meer statische activiteiten een batterijbesparende snelheid krijgen.) Je vindt twee telelenzen aan de achterkant van de S21 Ultra – een met een 3x zoom, de andere met een 10x zoom — de plaats van Samsung versterken als de telefoonfabrikant die het beste met zoomlenzen omgaat.

De Galaxy S21 Ultra blijft een dure telefoon, maar hij debuteerde met €200 minder dan de kosten van de Galaxy S20 Ultra toen hij in 2020 arriveerde. Als je de beste functies wilt die Samsung biedt, koop dan dit apparaat – maar alleen als je dat niet wilt wacht op de Galaxy S22 Ultra.

Lees hier onze volledige Samsung S21 Ultra review.

2. De goedkopere bestseller van Samsung:

Samsung Galaxy S21

beste Samsung telefoon 2022
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 6,2 inch
 • Android-versie: 11 met één gebruikersinterface 3
 • Processor: Snapdragon 888 (VS)/Exynos 2100 (WW)
 • Camera’s: 12 MP hoofd, 12 MP ultragroothoek, 64 MP telefoto (achter); 10MP (voor)
 • RAM/opslag: 8GB/128, 256GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • Uitstekend dynamisch 120Hz-scherm
 • Krachtige prestaties
 • Uitstekende telelens

HOUD IN GEDACHTEN

 • Geen oplader of microSD-kaartsleuf
 • Plastic achterkant

De prijs is goed voor de Galaxy S21, de goedkoopste van de Samsung-vlaggenschepen uit 2021. Voor €849 is de startprijs van de Galaxy S21 €200 lager dan wat Samsung vorig jaar in rekening bracht voor de Galaxy S20. Die prijs is ook goed te vergelijken met Apple’s iPhone 13.

In sommige opzichten weerspiegelt de functieset die lagere prijs, omdat Samsung plastic gebruikt voor de behuizing van de S21 en een microSD-kaart weglaat. Je krijgt ook te maken met een 6,2-inch scherm met een verkleinde resolutie. Maar dat scherm heeft ook een dynamische verversingssnelheid, waardoor de snelheid waarmee het scherm wordt vernieuwd, wordt aangepast op basis van de taak die voorhanden is. En de Galaxy S21 heeft dezelfde Snapdragon 888-chipset die de S21 Ultra de beste prestaties levert voor een Android-telefoon.

Voeg uitstekende camera’s toe die het goed doen in vergelijking met vergelijkbare modellen van Apple en Google, en je hebt een geweldige telefoon voor een minder astronomische prijs.

3. Nog steeds een geweldige Samsung-telefoon met een S Pen inbegrepen:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

beste Samsung telefoon 2022
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 6,9 inch
 • Android-versie: 10 met één gebruikersinterface 2.5
 • Processor: Snapdragon 865 Plus (VS)/Exynos 990 (WW)
 • Camera’s: 108 MP, 12 MP, 12 MP en laser-autofocussensor (achter); 10MP (voor)
 • RAM/opslag: 12 GB/128, 512 GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • Dynamisch 120Hz-scherm
 • Vlottere S Pen-prestaties
 • Krachtige camera met 50x zoom

HOUD IN GEDACHTEN

 • Grote camerabobbel op de achterkant
 • Duur

Het is meer dan een jaar geleden dat de Galaxy Note 20 arriveerde en het is sindsdien verdrongen als de beste Samsung-telefoon door de Galaxy S21 Ultra. Toch blijft de Galaxy Note 20 een geweldige keuze voor phablet-fans, gezien alle voordelen die Samsung in dit model heeft geïntroduceerd.

Een van de meest in het oog springende functies van de Galaxy Note 20 Ultra blijft de dynamische verversingssnelheid van de telefoon die zich automatisch aanpast op basis van waar je de telefoon voor gebruikt. Er zijn ook andere productiviteitsgerichte functies: de S Pen reageert sneller dan ooit, met een latentie die is teruggebracht tot 9 ms, en in tegenstelling tot de S21 Ultra en Galaxy Z Fold 3 heeft de Note 20 Ultra een slot voor de S Pen. De telefoon wordt ook aangedreven door de Snapdragon 865 Plus, wat nog steeds een uitstekende chipset is, zelfs na de komst van de Snapdragon 888.

De forse camerabobbel van de Note 20 Ultra is even wennen, en mensen die geen vier cijfers willen betalen voor een smartphone, zullen ergens anders willen kijken. (Tenzij Samsung een intrekbare lens gebruikt.) Maar de Galaxy Note 20 Ultra levert een van de meest veelzijdige grote telefoonervaringen van alle Samsung-handsets.

Note-fans die overstuur zijn door het ontbreken van een nieuw model in 2021, kunnen hart hebben voor het gerucht dat de Galaxy S22 Ultra naar verwachting een meer Note-achtige look zal bieden wanneer deze binnenkort arriveert.

4. Een andere grote schermoptie van Samsung:

Samsung Galaxy S21 Plus

beste Samsung telefoon 2022
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 6,7 inch
 • Android-versie: 11 met één gebruikersinterface 3
 • Processor: Snapdragon 888 (VS)/Exynos 2100 (WW)
 • Camera’s: 12 MP hoofd, 12 MP ultragroothoek, 64 MP telefoto (achter); 10MP (voor)
 • RAM/opslag: 8 GB/128, 512 GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • Prachtig 120Hz AMOLED-scherm
 • Uitstekende prestaties
 • Gekke zoomfunctie

HOUD IN GEDACHTEN

 • Volledig en onhandelbaar
 • Geen microSD-slot of meegeleverde oplader

Er is niet veel dat de Galaxy S21 Plus onderscheidt van de Galaxy S21, hoewel de vorige telefoon een groter scherm, een grotere batterij en een meer gepolijst ontwerp biedt dan de goedkopere S21. Of dat de extra €200 waard is, hangt af van hoe je denkt over extra schermruimte, aangezien de S21 Plus ongeveer net zo lang meeging als de S21 in onze batterijtest, zelfs met het grotere powerpack.

Kies je voor de Galaxy S21 Plus, dan krijg je een prima phablet, zeker als het om het 6,7 inch OLED-paneel gaat. Dat komt omdat het scherm van de Plus, net als andere leden van de S21-familie, een dynamische verversingssnelheid heeft die zich aanpast op basis van wat je met de telefoon doet. (Het komt overeen met het bereik van 48-120 Hz van de S21.) Camera’s zijn ook uitstekend, met name de telelens van de Galaxy S21 Plus, die een 3x optische zoom en een 30x digitale zoomlens heeft.

Fans van grote telefoons zullen het niet erg vinden hoe omvangrijk de Galaxy S21 Plus kan zijn. Ze zullen gewoon blij zijn met een stevig ontworpen telefoon die hen het display biedt dat ze nodig hebben.

5. De beste opvouwbare telefoon van Samsung:

Samsung Galaxy Z Fold 3

beste Samsung telefoon 2022
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 7,6 inch (binnen), 6,2 inch (buiten)
 • Android-versie: 11 met One UI 3.1
 • Processor: Snapdragon 888
 • Camera’s: 12MP breed, 12MP ultradecor, 12MP telefoto (achter); 10 MP (voor); 4 MP (onder display)
 • RAM/opslag: 12 GB/256 GB, 512 GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • Dubbele 120Hz-schermen
 • Duurzaam ontwerp met waterbestendigheidsclassificatie
 • Meer apps ondersteund voor multitasking

HOUD IN GEDACHTEN

 • S Pen is niet inbegrepen
 • Nog steeds duur

De premium opvouwbare telefoon van Samsung blijft de Galaxy Z Fold 3, zeker nu de nieuwe versie 120Hz-schermen heeft toegevoegd, zowel van binnen als van buiten. Bovendien is de nieuwe Galaxy Z Fold 3 duurzamer dan ooit, dankzij een IPX8-waterbestendigheidsclassificatie. De Armor Aluminium-behuizing is sterker dan voorheen, terwijl het gebruik van een Gorilla Glass Victus-display de kans op krassen en andere schade zou moeten verminderen .

Een van de beste dingen die Samsung deed, was meer app-makers overtuigen om hun software te optimaliseren voor gebruik met het opvouwbare scherm van de Galaxy Z Fold 3. Je zult zien dat populaire apps zoals Spotify en TikTok nu profiteren van de unieke vormfactor van de Z Fold 3. Samsung heeft ook S Pen-ondersteuning toegevoegd, en hoewel het hoofdscherm je zeker veel onroerend goed biedt om te schetsen en aantekeningen te maken, is het jammer dat de stylus een optioneel accessoire is (wat betekent dat je extra moet betalen om zowel een S Pen en een etui voor het vasthouden van de stylus).

De levensduur van de batterij op de Galaxy Z Fold 3 zou beter kunnen zijn, en hoewel de debuutprijs lager is dan die voor de Galaxy Z Fold 2, is €1799 nog steeds veel te betalen voor de telefoon. Desalniettemin, als je een eersteklas apparaat wilt met voldoende scherm om mee te werken, is de Galaxy Z Fold 3 de beste Samsung-telefoon die tot nu toe een opvouwbaar scherm biedt.

6. Voordelige 5G van Samsung:

Samsung Galaxy A52 5G

beste Samsung telefoon 2022

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 6,5 inch
 • Android-versie: 11 met één gebruikersinterface 3
 • Processor: Snapdragon 750G
 • Camera’s: 64 MP, 12 MP, 5 MP en 5 MP (achter); 32MP (voor)
 • RAM/opslag: 6 GB/128 GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • 120Hz weergave
 • Veelzijdige hoofdcamera

HOUD IN GEDACHTEN

 • Inconsistente prestaties van andere camera’s
 • Krassen gemakkelijk weergeven

De middenklasse telefoonlijn van Samsung wordt momenteel geleid door de Galaxy A52 5G. (Dat is tenminste het geval in de VS, waar de Galaxy A72 5G niet wordt verzonden.) Ondanks een lager prijskaartje dan de Galaxy S-serie, zul je veel van de belangrijkste functies vinden die deze telefoons benadrukken. Samsung heeft een 6,5-inch scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, hoewel er geen dynamische aanpassing is voor het scherm van de Galaxy A52 5G.

De belangrijkste 64 MP-lens maakt een aantal behoorlijk boeiende opnamen, zelfs als de andere camera’s op de telefoon (een 12 MP-lens plus speciale macro- en dieptesensoren) geen gelijke tred kunnen houden met de foto’s die worden geproduceerd door topcameratelefoons in deze prijsklasse. U zult de Snapdragon 750G-chipset van de A52 5G waarderen, de stevige batterijduur en het feit dat er een telefoonoplader bij de telefoon wordt geleverd.

Als je op zoek bent naar een Samsung-telefoon voor minder dan €500, dan is de Galaxy A52 5G een behoorlijk solide keuze, hoewel de prijs van de Galaxy A42 en A32 nog lager is. (Zie hoe deze telefoons het doen in onze Galaxy A52 5G vs. Galaxy A42 5G vs. Galaxy A32 5G vergelijking.)

7. De topfuncties van de S21 voor een lagere prijs

Samsung Galaxy S21 FE

beste Samsung telefoon 2022
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 6,4 inch
 • Android-versie: 12 met één gebruikersinterface 4
 • Processor: Snapdragon 888
 • Camera’s: 12 MP hoofd, 12 MP ultragroothoek, 8 MP telefoto (achter); 32MP (voor)
 • RAM/opslag: 6GB, 8GB/128GB, 256GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • leeuwenbek 888-processor
 • Verbeterde nachtmodus
 • Wordt geleverd met Android 12

HOUD IN GEDACHTEN

 • 120Hz verversingssnelheid is niet adaptief
 • Moeilijk aan te bevelen nu de lancering van de Galaxy S22 op komst is

U hoeft niet de volledige prijs te betalen om de grote functies in de Galaxy S21-reeks te krijgen. Voor €100 minder dan de standaard Galaxy S21, kun je met de Galaxy S21 FE genieten van een Snapdragon 888-processor, een snel verversend scherm en camera’s die zich kunnen meten met de beste cameratelefoons.

Er zijn enkele afwegingen. Samsung stopt minder RAM in dit apparaat dan in zijn andere Galaxy S21-modellen, en de verversingssnelheid op het 6,4-inch scherm is niet adaptief – je moet het handmatig aanpassen. En dat kan de levensduur van de batterij nadelig beïnvloeden.

Toch is al het andere dat je zou willen in een Samsung-telefoon hier met een groter scherm dan wat je krijgt met de standaard S21. Afhankelijk van hoeveel de Galaxy S22 kost, kan dit een nog grotere waarde zijn, maar zoals het is, biedt de Galaxy S21 FE nog steeds veel functies voor minder dan je zou verwachten te betalen.

8. De budget 5G-optie van Samsung:

Galaxy A32 5G

beste Samsung telefoon 2022
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 6.5 inch
 • Android-versie: 11 met One UI 3.1
 • Processor: Dimensity 720
 • Camera’s: 48MP hoofd, 8MP ultrabreed, 5MP macro, 2MP diepte (achter); 13MP (voor)
 • RAM/Opslag: 4GB/64GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • Zeer lage prijs
 • Vier jaar beveiligingspatches
 • Grote levensduur van de batterij
 • 90Hz verversingssnelheid

HOUD IN GEDACHTEN

 • Ondermaats HD+ scherm

Samsung rust niet op zijn lauweren met de betaalbare 5G-smartphonemarkt. Cue de Galaxy A32 5G, een sub-€300 5G-compatibele smartphone. Het heeft veel dingen die mensen leuk vinden aan Galaxy-telefoons, maar met een aantal bezuinigingen om de prijs laag te houden. Het grootste nadeel is het teleurstellende scherm. Het formaat in combinatie met de lage resolutie ziet er persoonlijk niet geweldig uit.

Als je echter krap bij kas zit en een telefoon met fatsoenlijke camera’s wilt, is de Galaxy A32 5G er een die je zou moeten overwegen. Met zijn grote 6,5 inch scherm is de A32 geen kleine telefoon. Maar het heeft een batterij van 5.000 mAh die heel lang meegaat – bijna 12 uur in onze tests met zijn adaptieve verversingssnelheid ingeschakeld. Je kunt ook verwachten dat de Galaxy A32 langer meegaat dan veel andere budgetopties, waarbij Samsung drie jaar Android-updates en vier jaar beveiligingspatches belooft.

9. Opvouwbare telefoons toegankelijker maken:

Samsung Galaxy Z Flip 3

beste Samsung telefoon 2022
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

SPECIFICATIES:

 • Schermgrootte: 6,7 inch (binnen), 1,9 inch (buiten)
 • Android-versie: 11 met One UI 3.1
 • Processor: Snapdragon 888
 • Camera’s: 12 MP breed, 12 MP ultrabreed (achter); 10MP (voor)
 • RAM/Opslag: 8GB/128GB, 256GB

REDENEN OM TE KOPEN

 • Betaalbaarder
 • Verbeterde duurzaamheid
 • Grotere omslagweergave

HOUD IN GEDACHTEN

 • Korte levensduur van de batterij
 • Geen telelens

De Galaxy Z Flip 3 is de eerste “betaalbare” opvouwbare telefoon. Vanaf €999 biedt het topspecificaties en de mogelijkheid om horizontaal in tweeën te vouwen. Dit zorgt voor een apparaat in zakformaat dat een serieuze klap uitdeelt.

Dat gezegd hebbende, heeft de Galaxy Z Flip 3 opmerkelijke gebreken, zoals de korte batterijduur. Bij onze tests duurde het slechts 6 uur toen het scherm was vergrendeld op 60 Hz. En de Flip 3 mist een telelens, in tegenstelling tot andere telefoons in deze prijsklasse. Maar de Galaxy Z Flip 3 is iets nieuws.

De telefoon kan nog nieuwer worden als je kiest voor de Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition. Met deze versie van €1099 kun je de kleuren van het frame en het voor- en achterpaneel kiezen – er zijn in totaal 49 kleurencombinaties. Samsung factureert deze optie als een manier om je eigen unieke flair toe te voegen aan een toch al uniek uitziend apparaat.

Hoe u de beste Samsung telefoon van 2022 kiest

Kiezen wat de beste Samsung telefoon in 2022 voor u is, wordt voornamelijk bepaald door budgetoverwegingen. Je gaat bijvoorbeeld niet voor een Galaxy S21 Ultra springen als je niet voorbereid bent met ten minste €1099 uit te geven, zelfs als je ervoor kiest om die betalingen in de tijd te spreiden. Maar er moet ook rekening worden gehouden met andere factoren.

Begin met hoe u uw smartphone gebruikt. Als het in de eerste plaats een productiviteitsapparaat is, zou je je willen concentreren op de Galaxy Note-reeks, met name vanwege de krachtige S Pen die wordt geleverd bij de Samsung-telefoon met groot scherm. Als je je telefoon wendt tot fotografie, is de Galaxy S-serie meestal de eerste in de rij voor de camera-innovaties van Samsung.

Budgetgerichte shoppers zullen naar de Galaxy S21 FE willen kijken, die €100 minder kost dan zijn mede-Samsung-toestellen. Voor lagere kosten en een stap terug op wat meer functies, is er de Galaxy A52 5G of de nog goedkopere Galaxy A32. U kunt ook kortingen op Samsung-telefoons vinden door rechtstreeks bij de telefoonfabrikant te kopen en uw huidige apparaat in te ruilen. Bekijk de beste Samsung-telefoonaanbiedingen voor de laatste besparingen.

Met de Galaxy S21 FE eindelijk hier, kan onze aandacht uitgaan naar toekomstige Samsung-releases. De Samsung Galaxy S22 wacht in de coulissen, met enkele veelbelovende updates.

Hoe we de top 9 beste Samsung telefoon van 2022 getest hebben

Om de beste Samsung telefoon van 2022 te vinden, testen we de handsets van het bedrijf op dezelfde manier als elke smartphone die we testen. We voeren benchmarks uit op elke telefoon, inclusief synthetische benchmarks zoals Geekbench 5 en 3DMark om grafische prestaties te meten. Dat stelt ons in staat om het Samsung-apparaat te vergelijken met andere telefoons, waaronder de iPhone van Apple. Daarnaast gebruiken we real-world tests, waaronder een videotranscoderingstest met Adobe Premiere Rush.

In ons lab meten we de helderheid van het display van de telefoon (in nits) en hoe kleurrijk elk scherm is (met behulp van het sRGB- en DCI-P3-kleurengamma). In deze gevallen zijn hogere aantallen beter. We meten ook de kleurnauwkeurigheid van elk paneel met een Delta-E-classificatie, waarbij lagere cijfers beter zijn en een score van 0 perfect is.

Om te bepalen hoe lang de batterij van een Samsung-telefoon meegaat, laten we de telefoons continu op het web surfen via LTE met hun schermen ingesteld op 150 nits helderheid. De gemiddelde smartphone gaat 10 uur mee, met de beste batterijduur van de telefoon tot 11 uur of meer in onze tests.

Onze cameratests omvatten het maken van foto’s met elke Samsung-telefoon die we beoordelen en deze te vergelijken met vergelijkbare foto’s van vergelijkbare modellen. We maken foto’s van landschappen, eten, portretten en meer, en stellen u ook in staat om te beoordelen met zij-aan-zij vergelijkingen in onze beoordelingen.

U leest: Top 9 beste Samsung telefoon 2022: welke Galaxy moet je kopen?

Ook populair: Hoe een YouTube video downloaden op iPhone, Android, Mac & pc

Dit vind je misschien ook leuk: