Trouwring goud en zilver kopen? Bestel bicolor trouwringen!

trouwring goud en zilver

Bicolor trouwringen zijn elegant, waanzinnig mooi en tijdloos. Door goud- en zilverkleur met elkaar te combineren krijg je een beeldschone look. Je kan deze ring zowel met gouden als zilveren sieraden combineren, dus dat is ideaal voor mensen die beiden graag dragen. Veel designs zijn voorzien van een prachtige diamanten steen of meerdere diamanten steentjes voor extra schittering, wat natuurlijk heel goed past bij zo’n bijzondere gelegenheid als een trouwerij. Bij Bol.com zijn honderden bicolor trouwringen te koop van bekende sieradenmerken als The Jewelry Collection, Lucardi en Orphelia. Ook wanneer je een trouwring in goud en zilver wilt kopen, kan je hier alle nieuwe collecties bekijken. Wij hebben vast de top 5 met bicolor trouwring bestsellers van nu op een rijtje gezet!

Trouwring goud en zilver bestsellers top 5

1. The Jewelry Collection Ring

Trouwring goud en zilver

Een elegante ring met sierlijke diamanten steentjes, deze bicolor wit- en geelgouden ring van The Jewelry Collection is een plaatje! De 14 karaats ring is een droom om te dragen tijdens de bijzondere dag.

2. Lucardie 14 Karaat Ring

Trouwring goud en zilver

Deze elegante Lucardie trouwring van 14 karaat geelgoud en witgoud is tijdloos. De diamanten steen heeft een gewicht van 0,02ct. Door het stijlvolle design is de ring eenvoudig te combineren met andere sieraden.

3. Huiscollectie Saffier Ring

Trouwring goud en zilver

Trouwringen met een saffier diamanten steen zullen in 2021 steeds vaker gezien worden. En terecht, De beeldschone saffier diamanten steen staat voor innerlijke rust en harmonie. Een mooie gedachte om mee te trouwen!

4. Orphelia 18 Karaat Ring

Trouwring goud en zilver

De Orphelia bicolor gouden (18 Karaat) ring glinstert aan alle kanten. De ring bezit 80 briljant geslepen diamanten, met een totaal gewicht van 1.0 karaat. Een pareltje van een trouwring!

5. The Jewelry Collection Diamanten Ring

Trouwring goud en zilver

Ddeze bicolor trouwring van Tje Jewelry Collection met een pave van briljant geslepen diamant van 0.25ct belooft veel elegantie. De ring is stijlvol en de witgouden ring heeft een breedte van 6mm.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png