Twijfelen over een piercing? Deze dingen moet je vooraf weten!

twijfelen over piercing

Ben je aan het twijfelen over een piercing? Als je de laatste tijd enige aandacht hebt besteed aan celeb streetstyle en backstage schoonheid, heb je misschien overwogen om een ​​piercing te nemen. Sorry, ouders! Het idee is dat piercings een high-fashion moment hebben. Van Ariana Grande’s nieuwe triple helix piercing tot FKA Twigs’ kenmerkende septum ring, tot Miley Cyrus’ oren vol noppen, edgy versieringen kunnen zowat iedereen instant coole punten opleveren. Als je erover nadenkt om de pijn te trotseren maar toch nog aan het twijfelen bent over een piercing zetten, hebben we de ultieme gids gemaakt voor het voorbereiden en verzorgen van je gloednieuwe bling. In dit artikel vertellen we je alles over wat je moet weten over het verkrijgen en onderhouden van je nieuwe statement-stuk(ken).

Weet dit wanneer je aan het twijfelen bent over een piercing

1. Vertrouw op je instinct

Popquiz! Dus je loopt een piercingsalon binnen en krijgt een slechte vibe. Wat doe jij? Loop weg! Als je niet 100% zeker weet wat je daar komt doen, is dat een slecht teken. De beste piercing salons vind je via mond-tot-mondreclame. Doe je onderzoek en vraag rond voordat je de knoop doorhakt. Zo weet je zeker dat je op de juiste plek bent beland voor iets wat je leven lang op je lichaam zit.

Navelpiercing Austrian Crystal Wit

Twijfelen over piercing

2. Ga alleen

Misschien wil je met je kliek naar je piercing-afspraak komen voor morele steun, maar dat is niet altijd het beste idee. Mensen brengen nerveuze energie over op hun vrienden, dus soms is het beter om alleen te zijn. Het is voor de piercing zetter ook vaak gemakkelijker voor om contact te maken met hun klanten en hun energie onder controle te houden als ze er alleen voor staan. Of je nu met je moeder, vader, vriend of teddybeer aankomt, we raden aan om voor de afspraak goed te slapen en een uitgebalanceerde maaltijd te eten. Het draait allemaal om je mentale toestand.

3. Blijf schoon

Je piercing reinigen is supereenvoudig, maar het is belangrijk om een ​​nazorgregime te ontwikkelen en nog belangrijker om je eraan te houden. Je lichaam herstelt zichzelf na een piercing, maar je moet het helpen. Hij raadt aan om water en zeep te gebruiken (Dat werkt al duizenden jaren!), Of een zoutoplossing (ook bekend als zout water) om de piercing en het omliggende gebied schoon te maken. Ik vertel mensen meestal dat ze twee keer per dag moeten schoonmaken – ‘s morgens en’ s avonds. Meer doen kan irritatie veroorzaken.

NeilMed – Piercing Aftercare: voor het reinigen van wondjes na het aanbrengen van een piercing

Twijfelen over piercing

4. Breek het ijs

IJs is de snelste manier om zwelling te verminderen. Ja, zelfs boven een Advil of een andere tijdelijke pijnstiller. Breng vooral tijdens het reizen ijs aan op het gebied dat ze onlangs hebben doorboord, ongeveer 30-40 minuten voor de landing, omdat vliegen zwaar is voor het lichaam en meestal zwelling veroorzaakt.

5. Houd de tunnel schoon

Als je eenmaal je piercing hebt genomen, is het moeilijk om hem niet 24/7 aan te raken. Als je ooit hebt gehoord dat je het constant moet draaien, denk dan nog eens goed na. Een grote misvatting is dat de piercing aan je lichaam zal versmelten als je hem niet beweegt. De enige reden waarom je het misschien een beetje moet draaien, is om de korstjes die zich vormen te verbreken. Je moet de tunnel schoon houden en ervoor zorgen dat water en zeep erin kunnen komen. Maar zorg ervoor dat je de zeep uitspoelt om overdrogen te voorkomen.

MATTISE Chirurgisch Stalen Ring Piercing

Twijfelen over piercing

6. Neem de tijd

Het beste van een piercing is dat je je look verandert, maar wees geduldig. Wij raden aan om de originele oorbel twee maanden of zelfs langer te laten zitten voordat je hem eruit haalt. Mensen komen binnen en zeggen dat het geïrriteerd is en vragen me om het te veranderen, maar het kost je lichaam tijd om erachter te komen wat het met een vreemd voorwerp moet doen. Dus, blijf zitten en wacht het af. Maar als u zich echt zorgen maakt, moet u natuurlijk een professional of uw arts raadplegen om te bevestigen dat u geen vervelende infectie heeft die later tot ernstiger problemen kan leiden.

7. Slaap lekker

Schrik niet als je je ongemakkelijk voelt wanneer je het hooi raakt met je gloednieuwe oorpiercing. Een ​​reiskussen voor je nek kan helpen om je oor in de opening te plaatsen. Op die manier oefen je geen druk uit op de piercing en kronkel je de hele nacht van de pijn.

Ook populair: 16x de beste shapewear voor buik en billen