Uitgedroogde handen? Verzorg ze met het Herôme handmasker!

uitgedroogde handen

Herken jij het probleem van droge en schrale handen? Zelf heb ik hier een hele lange tijd last van gehad. Dit komt omdat ik in de zorg werk en vaak handschoenen moet dragen. Het gevolg was dat ik er een extreem droge huid aan over hield, met kloven en plekjes die steeds erger werden. Ik ben op zoek gegaan naar goed verzorgingsproduct wat hier tegen kon helpen. Ik had al een aantal handcrème geprobeerd, maar de werking daarvan was bij mij te mild. Uiteindelijk kwam ik uit bij Bol.com uit en ik vond daar het ‘Herôme Overnight Hand Mask’, een handmasker wat ook geschikt is voor diverse vormen van eczeem. En ik kan vertellen dat dit tot nu toe het beste product is wat ik ook voor mijn handen geprobeerd heb!

Het Herôme masker heeft een aantal eigenschappen waardoor het zo geschikt is voor uitgedroogde handen. Ten eerste bevat het Bisabolol en Aloe Vera, wat zorgt voor een kalmerende en intensief voedende werking. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop en werkt het cel regenererend, wat betekend dat huidcellen hersteld worden. Hierdoor is het ook heilzaam voor bepaalde eczeemvormen. Je hoeft het product een keer per week aan te brengen voor het slapengaan. De volgende ochtend spoel je het af. Het resultaat is verbazingwekkend goed: mijn handen voelden na de eerste keer al zacht en verzorgd. Daarnaast ruikt het product ook nog eens heerlijk!

Voorkom schrale handen met het Herôme Overnight Hand Mask. Bestel voor €9,75 online!

uitgedroogde handen

Waarom kiezen voor dit Herôme handmasker?

Er zijn een aantal redenen te noemen waarom ik zo enthousiast ben over dit handverzorgingsproduct. Ten eerste is er de handige verpakking: de gel zit in een tube met hygiënische klikdop. Hierdoor kan je precies de juiste hoeveelheid gebruiken die je nodig hebt. Daarnaast zit er 40 milliliter in, waarmee je een hele tijd voort kan. En dan is er natuurlijk de werking. Ik las al allemaal positieve reviews van klanten, wat mij uiteindelijk ook over de streep trok om hem zelf ook eens uit te proberen. En ik ben heel blij dat ik dan gedaan heb, al na de eerste keer merkt ik een wereld van verschil wat betreft mijn huid. Het was meteen een stuk zachter en de kloven waren aanzienlijk verminderd.

Hoe werkt het product tegen uitgedroogde handen?

Bij conditioneel zeer slechte handen kan het Herôme Overnight Hand Mask vaker dan één keer per week gebruikt worden. Je kan hem dan drie nachten achter elkaar gebruiken als kuur. Ook bepaalde vormen van eczeem kunnen hier goede baat bij hebben. Zo ben ik ook met deze handcrème begonnen en sinds dien gebruik ik hem eenmalig per week. Je brengt hem voor het slapengaan aan. De Bisabolol en Aloë Vera zorgen voor het kalmerende en verzorgende effect en voorkomen nare kloven in de huid. Het product droogt op als een soort beschermde laag gedurende de nacht. De volgende ochtend kan je dit afspoelen en houd je zijdezachte handen over die intensief verzorgd zijn. Niet voor niets is dit bij Bol.com de bestseller onder de handmaskers!

Bestel hier het Herôme handmasker tegen uitgedroogde handen voor €9,75 online!

uitgedroogde handen

Ook voor nagelverzorging

Ook voor de beste nagelverzorgingsproducten kan je kijken in het assortiment van Herôme. Je vindt er van alles voor mooie en sterke nagels en nagelriemen. heb jij misschien nog een cadeaubon in de la? Dan kan je deze natuurlijk ook uitstekend hiervoor gebruiken en online verzilveren tijdens het aankoop proces. Wie wil zichzelf nou niet trakteren op mooie handen en nagels waar je elke dag weer plezier aan beleeft!

Dit vind je misschien ook leuk: