Urban Decay Lash Freak Mascara review

Urban Decay Lash Freak Mascara review

Een mascara met intens volume en een asymmetrische borstel die de wimpers verlengt en optilt voor een dramatische look met grote ogen? Yes please! Ik ontving de nieuwe Urban Decay Lash Freak in een PR-box; Dit is echter geen gesponsorde post van het merk. En, zoals altijd, zijn mijn reviews alleen afgeleid van mijn ervaring met het gebruik van het product. In deze Urban Decay Lash Freak Mascara review kijken we of dit product intussen mijn nieuwe favoriete mascara is geworden!


Wat belooft de Urban Decay Lash Freak Mascara?

Deze ultragepigmenteerde mascara creëert 23,6 keer meer volume en 40 procent meer zichtbare lengte. De borstel is ontworpen om extreem volume en definitie aan wimpers te geven. De punt definieert en scheidt, terwijl de gebogen zijde lift toevoegt. De langhoudende formule van de mascara gaat tot 20 uur mee en is zowel veeg- als zweetbestendig. Daarnaast is de mascara dierproefvrij en glutenvrij.

Urban Decay Lash Freak Mascara review

Mijn ervaringen met de Urban Decay Lash Freak Mascara

Ik vind het geweldig om eerste indrukrecensies te maken, bijvoorbeeld omdat ik vind dat het een geweldige manier is om een ​​nieuw product aan je te introduceren dat ik aan het testen ben. Ook omdat ik in die eerste indruk kan bepalen of een product een tweede kans waard is of dat het een complete flop is. In sommige gevallen kunnen ze zelfs meteen onderdeel worden van de dagelijkse routine. Het is echter vaak geen nauwkeurige recensie van een product, omdat het de eerste keer is dat u het probeert. Daarom deel ik meestal vaker ervaringen op basis van beoordelingen.

Dat gezegd hebbende, mascara’s zijn een van die producten die je vrijwel meteen kunt zien of het een hit of een misser is. Na mijn eerste poging heb ik de Lash Freak-mascara nog een paar keer gebruikt, en het enige verschil is dat ik er nu voor zorg dat het borsteltje niet te vol is. Als gevolg hiervan zien mijn wimpers er meer uitlopend, voller en langer uit. En ik ben blij te kunnen melden dat mijn Urban Decay Lash Freak Mascara review een nauwkeurige score van een 8 neer zet. Misschien geef ik het zelfs een extra punt voor vindingrijkheid, omdat het uiterlijk zo ontzettend gaaf is. Bovendien zal het mijn go-to zijn wanneer ik mijn huidige favoriet niet gebruik. Tot slot zou ik de Urban Decay Lash Freak Mascara aanbevelen aan iedereen die zijn wimpers wil vergroten, definiëren en liften.

Ook populair: Beste Too Faced Mascara: de Better Than Sex Mascara

Dit vind je misschien ook leuk: