Vaak last van blaasontsteking? Neem extra D-mannose!

vaak last van blaasontsteking

Als er iets is wat ik echt verschrikkelijk vind, maar helaas regelmatig mee te kampen heb, is het blaasontsteking (of een urinewegeninfectie). Vooral na seksueel contact kan ik erop wachten dat ik het een of twee dagen later mag bezuren. In eerste instantie kreeg ik van mijn huisarts een kuur mee van vijf dagen, Furabid, en dit hielp altijd super. Omdat de huisarts wist dat deze kuur goed bij mij hielp, ondanks dat de test 9 van de 10 keer GEEN blaasontsteking uitwees (maar ik voel het toch??!) mocht ik zelfs thuis een reservekuur op voorraad houden voor als er weer een opspeelde. Maar de bijwerkingen van de kuur waren niet fijn en de blaasontsteking keerde helaas zeer regelmatig terug. Zodanig vaak dat ik Furabid niet steeds mocht nemen. Nou, daar zit je dan creperend van de pijn omdat je denkt dat je naar de wc moet. Hier moest toch wat aan te doen zijn want zo vaak last van blaasontsteking is toch niet normaal?

Blaasontsteking voorkomen met D-mannose

Ik heb zelf ontzettend veel research gedaan naar dit probleem. Ik weet dat er met mij zoveel meer vrouwen zijn die dit probleem herkennen en toch is er zo weinig op de markt om ons te helpen wanneer de ontsteking opspeelt. Er zijn zelfs vrouwen die preventief na elk seksueel contact een antibioticapil slikken! Dit idee staat mij enorm tegen. Bij elk medicijn zit weer een bijwerking, zoals ik bij Furabid ook al zelf ervaarde. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een natuurlijke vorm van preventie. Mijn natuurdrogist vertelde me over D-mannose, het beste wat hij had om de blaas en urinewegen te ondersteunen. Het is een pil wat 500mg D-mannose bevat en waarvan je er twee per dag mag slikken ter ondersteuning, meer mag ook wanneer je gericht de blaas wilt behandelen. D-mannose werkt beter dan Cranberry, gezien Cranberry een bepaalde bacteriënbalans bij veelvuldig gebruik kan verstoren. Bij D-mannose is dit niet het geval, dit is een natuurlijk omgekeerde suiker die ons lichaam nauwelijks opneemt in de stofwisseling. Om dit tekort aan te vullen zijn deze pillen ideaal. Ze hebben geen bijwerkingen maar zorgen ervoor de je blaas en urinewegen gezond blijven en Ecoli bacteriën (meestal de oorzaak van blaasontsteking) hierdoor vele malen minder kans maken. Mijn ervaringen met de D-mannose is dan ook zeer positief!

Vaak last van blaasontsteking? Bestel 100 capsules voor €21,85 bij Bol.com!

Mijn ervaring met D-mannose

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat de hoeveelheid blaasontstekingen in een jaar aanzienlijk zijn afgenomen sinds ik twee maal daags D-mannose slik. Ook na seksueel contact slik ik er 1 of 2 extra ter voorkoming. Lees zelf ook de positieve klantenreviews op Bol.com. Daar wordt de uitstekende werking hiervan ook benoemd. En dat is logisch, want D-mannose is er om het omgekeerde suiker wat vaak te kort komt in de blaas aan te vullen. Mocht je zelf ook vaak last van blaasontsteking of urinewegeninfectie hebben, dan moet je D-mannose echt eens proberen. Het is vele malen een beter alternatief dan een antibiotica. Het is een natuurlijk supplement dus je kan er geen buil aan vallen!