Valentino Voce Viva Intensa review: de krachtige geur van je stem

Valentino Voce Viva Intensa review

In deze Valentino Voce Viva Intensa review neem ik he mee naar Voce Viva Intensa; een gedurfde, intense en luxe geur voor vrouwen. Een harmonie van een stralend bloemenboeket, versterkt door Jasmin Absolute, verdraaid met een verslavend Crystal Moss-akkoord en geïntensiveerd met een dubbele dosis Bourbon Vanille. Het vertaalt naar een levende stem en trekt een parallel tussen het geluid van je stem en je geur. Net als een stem is een geur persoonlijk, intiem en laat een spoor na. Voce Viva Intensa heeft dezelfde krachtige boodschap, alleen deze keer luider om de stem van elke vrouw te vieren. De parfum is bij bol.com verkrijgbaar vanaf €66,49 voor 30ml.

 Valentino Voce Viva Intensa review

Over valentino voce viva intensa

  • Topnoten: Italiaanse Bergamot, Sappige Mandarijn Accord
  • Hartnoten: Oranjebloesem Absoluut, Jasmijn Absoluut
  • Basisnoten: Cristal Moss-akkoord, Vanille Bourbon
  • Geslacht: Vrouwelijk
  • Concentratie: Eau de Parfum
  • Geurfamilie: Bloemig

De krachtige geur van vrouwelijkheid

De geur wordt verzorgd door de topnoten, met citrus ingrediënten die zorgen voor een bruisend en sprankelend effect. De combinatie van bergamot, een zeer aanwezig ingrediënt in de Italiaanse parfumerie, en mandarijn die kleur en iets sappige geeft. De hartnoten vormen het haute couture hart van Voce Viva Intense, spelend met ingrediënten van uitstekende kwaliteit, typisch voor de haute parfumerie, zoals oranjebloesem en jasmijn absolute. Beiden witte bloemen. Jasmijn, een zeer sensuele bloem die kenmerkend is voor de Italiaanse parfumerie, waar het jonge vrouwen in de middeleeuwen verboden was om ‘s nachts in de buurt van de bloemen te komen omdat het hen zou kunnen aanzetten om hun passies los te laten.

Op de achtergrond vinden we de onverwachte wending van de geur die ons door elkaar schudt en de individualiteit van de stem van elke vrouw wil vieren. Kristalmos, een ingrediënt dat meer typisch is voor mannelijke of nicheparfums, zorgt voor een verrassende en uiterst verslavende toon en wordt sensueler dankzij de combinatie met Bourbon-vanille, de beste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd om de voortreffelijkheid van de afwerkingen te bieden. Van haute couture tot onze geur. Het sap van dit nieuwe parfum is roze van kleur, die noten deelt met Voce Viva, maar op een meer evenwichtige manier is opgebouwd, waardoor de vrouwelijkheid wordt versterkt om een ​​groter publiek te bereiken.

Een aanrader voor vrouwen die graag in hun eigen kracht staan!

U leest: Valentino Voce Viva Intensa review: de krachtige geur van je stem

Ook populair: Mag een glazen flesje parfum in de handbagage als je vliegt?