Vaseline spray van Kruidvat: snel van de droge huid af!

vaseline spray kruidvat

Ik geef toe dat ik een beetje lui ben als het gaat om het aanbrengen van bodylotions of crèmes, dus Vaseline Spray & Go Moisturizer is zeker een handig product voor mij. Ironisch is het niet? Aangezien ik ZO veel tijd besteed aan het verzorgen van de huid van mijn gezicht, zou je denken dat ik net zo ijverig zou zijn voor de huid van mijn lichaam. Niet het geval. Ik haat het om ‘s ochtends een vocht inbrengende crème aan te brengen, omdat ik het gevoel heb dat mijn lichaam glad en vettig aanvoelt als ik mijn kleren aantrek, dus ik doe het meestal’ s avonds. Dat is prima, zou ik zeggen, maar het probleem is dat ik een drogere huid heb, dus ik moet ‘s morgens en’ s avonds echt een moisturizer gebruiken. Deze Vaseline Spray Kruidvat is daarvoor perfect!

vaseline spray kruidvat

Waarom ik de Vaseline Spray van Kruidvat zo fijn vind

Dus het wordt een spray moisturizer, waarmee ik ‘s ochtends prima uit de voeten kan. De lichtere textuur en het gebruiksgemak maken het gemakkelijk om mijn hydratatie binnen te krijgen, plus hey, het is een geweldige spray-moisturizer! De nieuwe Vaseline Spray van Kruidvat is verkrijgbaar in drie formules en wordt nu bij drogisterijen gelanceerd. Elk flesje bevat ongeveer 30 toepassingen. Het handige flesje zorgt ervoor dat een fijne nevel van vocht inbrengende crème overal op uw lichaam kan worden aangebracht en absorbeert gemakkelijk in enkele seconden. Hoewel niet zo dik als een gewone vocht inbrengende crème, biedt dit nog steeds alle geweldige voordelen van een gewone vocht inbrengende crème die de huid hydrateert met een delicate, frisse bloemengeur.

Het is eenvoudig te gebruiken! Spray het gewoon overal waar u vocht nodig heeft en masseer het met uw handen in. Het trekt in enkele seconden in en geeft de huid een zijdezachte finish. Er is zelfs een Aloë Vera-formule die geweldig is om mee te nemen op vakantie, aangezien het een verfrissende traktatie op de huid zal zijn na een warme dag in de zon! Door de niet-vette formule kun je moeilijk bereikbare plekken bedekken, zoals je rug. Ik geef toe, ik ben hier op dit moment een beetje door geobsedeerd en geniet er een beetje van van het feit dat ik nu mijn dagelijkse vochtinname ‘s ochtends en’ s avonds krijg.

Bedankt Vaseline!

Ook populair: Escada Candy Love review: een zoete traktatie