Veel volume in haar krijgen met Batiste Extra Volume Droogshampoo

veel volume in haar krijgen

In dit artikel deel ik mijn ervaring met wat mij betreft het allerbeste product op de markt als het gaat om veel volume in haar krijgen; namelijk met de Batiste Extra Volume Droogshampoo. Deze droogshampoo werkt toch wel zo fantastisch als je in een handomdraai een volle bos haar wilt hebben. Zelf heb ik vrij sluik haar en ik moet dan ook van alles uit de kast trekken om hier enig model in te krijgen.

Ik heb allerlei producten en methoden inmiddels uitvoerig getest, maar mijn lievelings haarvolume product blijft toch wel deze droogshampoo van Batiste. Nu denk je misschien, een droogshampoo voor meer volume? Jazeker! Het werkt in mijn optiek vele malen prettiger dan een haarspray, wat vaak een chemisch luchtje met zich meebrengt en het haar keihard maakt.

Een ander voordeel is dat je niet hoeft te touperen, met deze droogshampoo heb je binnen enkele minuten hetzelfde effect. Daarnaast maakt het het haar zacht en wordt het verfrist. Mocht je een wasbeurt overslaan, is dit product nog eens extra ideaal. Je kan deze populaire droogshampoo online bij Bol.com bestellen voor €10,69, wat ik een schappelijke prijs vind voor zo’n goed product. Zelfs mijn kapster zweert bij dit product, en ik kom daar al jaren!

Veel volume in haar krijgen? Bestel de Batiste Extra Volume Droogshampoo bij Bol.com!

Waarom kiezen voor de Batiste Extra Volume Droogshampoo?

Er zijn verschillende redenen waarom de Batiste Extra Volume Droogshampoo voor mij punten scoort. Ten eerste is het een droogshampoo, dus het verfrist het haar en maakt het zacht, alsof je het net gewassen hebt. Daarnaast ruikt het prettig. Maar bovenal, wanneer ik mijn hoofd voorover gooi, de droogshampoo erin spuit en het in masseer, heb ik direct een enorm volume in mijn haar.

Het lijkt dan alsof ik veel tijd aan mijn haar besteed heb om dit effect te krijgen, maar in werkelijkheid zijn het maar enkele minuten. De mate van volume is zodanig wat andere volumesprays nog nooit hebben kunnen halen. Daarnaast wordt het haar niet hard, wat ik zelf prettig vind. Je kan je voorstellen dat dit product op een langere termijn veel gunstiger is voor het haar, want er wordt op geen enkele manier schade toegebracht zoals met touperen. Helemaal als dit dagelijks gebeurt in jouw ritueel, zou je deze droogshampoo echt eens moeten proberen.

Touperen of föhnen is namelijk niet meer nodig! Je haarconditie gaat er hierdoor ook nog eens op vooruit. Ik kan daarom alleen maar enthousiast zijn over het feit dat juist een droogshampoo z’n werk zo goed doet. En met mij vele anderen, kijk maar eens naar de klantbeoordelingen op de website van Bol.

Wat zeggen anderen over dit haarvolume product?

Als we het dan ook over het oordeel van anderen hebben, op het internet stikt het van de positieve reviews over de Batiste Extra Volume Droogshampoo. Wat men vooral benadrukt is dat het product doet wat het belooft; namelijk een enorme volume boost geven aan je kapsel. Daarnaast vindt men de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, helemaal als je de prijs van €10,69 gaat vergelijken met dure kappersmerken.

Fun fact: mijn kapster gebruikt deze volume droogshampoo al jaren en via haar heb ik hem dan ook leren kennen. Tot nu toe is er nog geen product geweest wat de werking heeft kunnen overtreffen. Kortom, zoek jij een haarvolume product waarmee je binnen enkele minuten veel volume in haar krijgen kan, dan kan ik de Batiste Extra Volume Droogshampoo van harte aanbevelen.