Verkleurende lippenstift kopen? Bestel de Excellent Lipstick!

verkleurende lippenstift

Als jij op zoek bent naar een verkleurende lippenstift die een prachtige roze tint afgeeft, die lang zichtbaar is en goed verzorgd, dan is de Lavertu Hydraterende lippenbalsem, ook wel de Excellent Lipstick, de allerbeste keuze. Zelf heb ik deze lippenstift in alle vier de kleuren en ik ben nog nooit zo te spreken geweest over een lipstick. De lippenstiften zijn voor €12,99 bij Bol.com verkrijgbaar. Elke kleur laat weer een andere roze tint achter. Zo zorgt de witte lipstick voor een fris roze kleur, bij groen wordt de tint warm cyclaam, bij blauw stralend fuchsia en bij geel wordt de tint zalmroze. Allemaal prachtige tinten die zich aanpassen aan de pH waarde van jouw lippen en huidtype! Daarnaast is een groot pluspunt dat deze lipstick hydrateert en intensief verzorgt, mede door de Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas. Toen ik de positieve klantenreviews las bij dit product, plus het feit dat het de bestverkochte verkleurende lippenbalsem op Bol.com is, besloot ik ze alle vier te bestellen en uit te proberen. En inmiddels is het mijn favoriete lippenstift geworden die ik dagelijks met veel plezier draag!

De Lavertu Excellent Lipstick is de bestverkochte verkleurende lippenstift van Bol.com!

Waarom ik de Excellent Lipstick zo fijn vind

Er zijn verschillende redenen waarom ik zo’n ontzettend fan ben van de Excellent Lipstick. Allereerst is er de prachtige roze lip glow. Deze tint ontstaat doordat de lippenstift in aanraking komt met de pH waarde van de lippen. Bij iedereen is deze tint dus weer anders. Doordat Lavertu vier verschillende varianten heeft uitgebracht, zijn er ook vier verschillende tinten. Ik vind ze allemaal erg mooi. Daarnaast spreken de verzorgende ingrediënten me erg aan. De Aloë Vera, Lanoline en Bijenwas verzachten de lippen enorm. Daardoor voelt het aan alsof je een lippenbalsem hebt opgesmeerd. En ten slotte is er het feit dat de kleur lang zichtbaar blijft zonder dat je hem hoef bij te werken. Tenslotte is het je lipkleur die veranderd is, dat maakt het zo uniek. Dit zijn allemaal belangrijke punten die ik zoek in een goede lippenstift, en de Excellent Lipstick voldoet aan allemaal.

verkleurende lippenstift

De Excellent verkleurende lippenstift bestellen

Bij Bol.com kan je de Excellent verkleurende lippenstift van Lavertu bestellen. Ze kosten €12,99 per stuk en ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren die elk weer een andere tint roze afgeven. Daarnaast zijn ze verzorgend, waterproof en hydraterend. Lees zelf ook eens de positieve beoordelingen van de klanten op Bol.com, zodat je een nog beter beeld hebt van dit product. Het is ten slotte niet voor niets het bestverkochte kleur veranderende lip product!