Versace Bright Crystal Eau de Parfum review: alledaags bloemig

Versace-Bright-Crystal-Eau-de-Parfum-review

Terwijl ik geuren aan het reviewen was die veel geschikter zijn voor de zomer, werd mij gevraagd om te kijken naar opties om te dragen op kantoor of op werkplekken binnen, waar we rekening moeten houden met anderen die geen hoofdpijn krijgen als iemand langs loopt. De optie die ik vandaag breng is Bright Crystal van Versace, een geur die in 2006 werd uitgebracht en een klassieker van het huis werd voor allegdaagse gelegenheden. Lees in deze Versace Bright Crystal Eau de Parfum review mijn ervaringen met deze geur van verse bloemen.

Versace Bright Crystal Eau de Parfum review

Over Versace – Bright Crystal

  • Topnoten: Yuzu, Granaatappel, Water
  • Hartnoten: Magnolia, Pioenroos, Lotus
  • Basisnoten: Musk, Amber, Mahonie
  • Geslacht: Vrouwelijk
  • Concentratie: Eau de Toilette
  • Olfactorische familie: verse bloemen
  • Parfumeur: Alberto Morillas

Een schone bloemengeur

Bright Crystal opent vrij verfrissend met de aquatische noten, de yuzu en granaatappel, maar na vijf minuten wordt het volledig bloemig met een overheersende pioen erop, terwijl het opdroogt, worden de bloemige noten een beetje poederig met de musk en samen met de amber en mahonie het wordt een zeepachtige, schone bloem, een perfecte aanvulling voor iedereen die net uit de douche komt en dat schone gevoel wil behouden met een bloemig tintje.

De fruitige tonen zijn er pas aan het begin, maar Bright Crystal is een pure bloemengeur. Het is niet zozeer buitengewoon zoals andere geuren van Versace. Het merk is meestal een optie voor mensen die iets eenvoudigs en gemakkelijks willen om elke dag te dragen. Met een behoorlijke duur, in dit geval is 6 uur op de huid en 1 dag op kleding, is de sillage en projectie niet aanstootgevend, waardoor het een perfecte optie is om binnenshuis te dragen.

Versace Bright Crystal Eau de Parfum review

Conclusie

Ik zou zeggen dat dit een veilige blinde aankoop is als je op zoek bent naar een alledaagse geur, vrij jong en vrolijk is zonder enige complexiteit. Bloemengeur liefhebbers zullen dit een heerlijke parfum vinden.

U leest: Versace Bright Crystal Eau de Parfum review: alledaags bloemig

Ook populair: Top 10 meest verkochte parfum ter wereld voor dames aller tijden

Dit vind je misschien ook leuk: