Versace Dylan Turquoise pour Femme review: levendig tropisch

Versace-Dylan-Turquoise-pour-Femme-review

Deze keer hebben we een nieuwe editie van Dylan Blue Pour Femme van Versace: Dylan Turquoise, met behoud van het luxueuze flaconontwerp, maar in plaats van een diepblauw hebben we een kristalheldere aquamarijnkleur die schreeuwt duidelijk zomer. Het origineel vond ik heerlijk, dus in deze Versace Dylan Turquoise pour Femme review bekijken we deze nieuwe geur. Weet hij mij net zo te verrassen?

Sensueel, jong en fris; de nieuwe Dylan Turquoise geur brengt de bruisende uitbundigheid van pittige mandarijn en primofiore-citroen in evenwicht met hints van hout en muskus. De levendige noten worden aangevuld met fruitige accenten van zwarte bes en guave, evenals bloemige tonen van jasmijn en fresia. De elegante fles, een draai aan het erfgoed van het merk, heeft gebogen lijnen die doen denken aan een Griekse amfoor, opgefrist in een kristalheldere turquoise tint.

Versace Dylan Turquoise pour Femme review

Over versace dylan turquoise pour femme

  • Topnoten: Mandarijn, Citroen Primofiore, Roze peper
  • Hartnoten: zwarte bessenknoppen absoluut, jasmijnbloemblaadjes, fresia, guave
  • Basisnoten: Clearwood, Ceder, Musk
  • Geslacht: Vrouwelijk
  • Concentratie: Eau de Toilette
  • Prijs: €49 (30ml, €54,20 (50ml) en €78m96 (100ml)
  • Olfactorische Familie: Bloemige/Citrusmuskus
  • Parfumeur: Sophie Labbé

De geur van een tropisch eiland

Voor iedereen die Dylan Blue Pour Femme heeft geprobeerd, moet worden gewaarschuwd dat Dylan Turquoise er helemaal niet naar ruikt, terwijl Dylan Blue een zeer zoete, fruitige EDP is met een sterke aanwezigheid van perzik en vooral een wintergeur is. Dit is absoluut een frisse geur met een sterke aanwezigheid van citroen, zoete bloemige tonen samen met hout en muskus. Het is een zeer frisse citrusachtige geur en dat kunnen we alleen al krijgen door de fles te zien.

Aan de bovenkant leidt een uitbarsting van licht met Primofiore-citroen de dans, wat een lichtzure maar constante groene noot geeft. Deze eerste wintervrucht, geplukt in de allereerste dagen van het seizoen, biedt een verbazingwekkende hoeveelheid sap en creëert een heerlijk energieke lucht. De citroen wordt begeleid door Siciliaanse mandarijn, die geurmoleculen uit de schil en het vruchtvlees combineert om een ​​veelzijdige noot te bieden. Nog meer uitbundigheid wordt toegevoegd door roze peperkorrels, die erg naar rode bessen ruiken.

De hartnoten geven de geur zijn creativiteit, met een speciaal akkoord dat de frisheid van guavesap versterkt voor een blijvende, exotische en tropische ondertoon. Voor een fris en luchtig gevoel wordt de guave aangevuld met transparante jasmijnbloemblaadjes met een bloemig profiel versterkt met de essentie van fresia, waardoor de compositie modern groen wordt.

De basisnoten vallen tussen licht en donker, waar helderhout een moderniteit geeft aan de geur, die een amberkleurige sensualiteit combineert met een houtachtig karakter, maar geen spoor achterlaat van de aardse en kamfertonen die typerend zijn voor deze essenties. Dit originele molecuul, gemaakt van suikerriet, is het eerste dat door biotechnologie is gemaakt. Gecombineerd met een cocktail van levendig hout en witte muskus.

Versace Dylan Turquoise pour Femme review

Mijn ervaringen met deze parfum

Normaal gesproken zou ik voor citrusachtige, bloemige muskusgeuren gaan omdat ze niet lang op mijn huid blijven zitten en niet echt mijn persoonlijke stijl zijn, maar deze slaagde erin om op mij te groeien en alleen al om te denken aan de laatste zeer hete zomers die we hebben gehad. zou zeker veel liever iets verfijnds en verfrissends als dit dragen. Qua duur duurde het ongeveer 6-7 uur, wat echt goed is, aangezien andere vergelijkbare opties maar 30 minuten op mijn huid ruikbaar blijven. De sillage en projectie is niet enorm, je zou in een auto moeten zitten of gewoon naast de persoon om in staat zijn om het te ruiken. Hierdoor is het ideaal is voor iedereen die op kantoor of op kleinere plaatsen werkt.

U leest: Versace Dylan Turquoise pour Femme review: levendig tropisch

Ook populair: Paco Rabanne Olympea Blossom review: verfrissende en sensueel