Vichy Mineral 89 Oogcrème review: een egaal makende formule

vichy mineral 89 oogcreme review

Ik hou van het merk Vichy. Ik wilde de Vichy-oogcrème uit de Mineral 89-reeks al een tijdje proberen en vorige maand had ik de kans om het in mijn handen te hebben in de vorm van een aangename verrassing. Het goede aan met apothekers bevriend zijn is dat we af en toe wat lekkers krijgen van merken die hun producten willen promoten. Tussen ons had ik nog nooit een product op ware grootte van Vichy ontvangen, dus ik was blij te hebben ontvangen wat ik wilde proberen. In deze Vichy Mineral 89 Oogcrème review vertel ik je over mijn ervaringen.

Als je nog nooit van deze crème hebt gehoord, is dit een partner van Vichy Minéral 89 Hyaluronic Acid Booster. Minéral 89 Eyes Hyaluronic Acid Eye Fortifier, is ontworpen om de huidbarrière rond de gevoelige ogen te hydrateren en te beschermen. Een hydraterend oogserum, verrijkt met Vichy’s thermaal mineraliserend water, hyaluronzuur en cafeïne om te versterken, hydrateren en energie te geven. Het belooft een gladde en heldere oogcontour terwijl het de huidbarrière beschermt. Een flacon van 15ml kan je voor €19,45 bij bol.com bestellen.

Vichy Mineral 89 Oogcrème review

Over Vichy Mineral 89 Oogcreme

Belangrijkste dermatologische ingrediënten:

 • Hyaluronzuur
 • Vichy Mineraliserend Water
 • Cafeïne
 • adenosine

Belangrijkste voordelen

 • Hydrateert en maakt de huid voller met vocht
 • Geschikt voor de gevoelige huid
 • Maakt vermoeide ogen wakker en verlicht
 • Dermatologisch en oogheelkundig getest
 • Hypoallergeen

Wanneer te gebruiken en hoe te gebruiken:

Gebruik dagelijks in de ochtend om vermoeide ogen wakker te maken en de hydratatie te stimuleren.

 1. Breng ‘s morgens en’ s avonds aan op een schone, droge huid.
 2. Pomp een of twee druppels op uw vingertoppen en tik zachtjes met uw ringvinger rond uw oogcontour.
 3. Gebruik twee vingers om zachtjes onder de ogen te masseren om wallen onder de ogen te verwijderen.

Mijn ervaringen met de Vichy Mineral 89 Oogcreme

Ik gebruik dit product nu ongeveer een maand en ik hou van de manier waarop het aanvoelt wanneer ik het aanbreng – het is niet vettig, heeft geen geur en laat geen residu achter. Ik vind het lekker omdat ik moisturizer kan aanbrengen en me niet verstopt voel. Ik heb in het verleden wat zware oogcrèmes geprobeerd waardoor ik Milia kreeg, maar ik ben veilig met deze oogcrème!

Het voelt alsof ik water aanbreng en het voelt heel natuurlijk aan. De gelpomp is perfect om de versheid van het product te behouden. Je hebt maar één keer knijpen nodig voor beide ogen. Omdat de formule erg waterig is, is één pompje meer dan genoeg! Het voelt koel aan als ik het rond de ogen dep, en ik vind het leuk. De huid voelt onmiddellijk gekalmeerd en ziet er gerevitaliseerd en helderder uit. De formule is daarnaast hypoallergeen en geschikt voor de gevoelige huid.

Vichy Mineral 89 Oogcrème review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png


Ik heb ook een verbetering gezien in de vermindering van fijne lijntjes. Ik kan zeggen dat de huid egaler is en dat is beter zichtbaar als ik de concealer aanbreng. Vroeger zag de concealer er niet zo uit als nu – als een tweede huid, onberispelijk! Mijn donkere kringen zijn er nog steeds, maar dat zou veel meer tijd in beslag kunnen nemen. Hoewel ik nog geen resultaten heb gezien op mijn belangrijkste probleem – donkere kringen – zou ik dit product toch aanbevelen aan een vriend om alle andere redenen hierboven. Ja, mijn Vichy Mineral 89 Oogcrème review geeft dit product een welverdiende 9!

Ook populair: Top 9 beste hypoallergeen make-up volgens dermatologen