Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel review

Vichy-Purete-Thermale-Fresh-Cleansing-Gel-review

Het Vichy Purete Thermale-assortiment is ontworpen om de negatieve effecten van milieuschade zoals vervuiling en hard water te bestrijden, het is geschikt voor de gevoelige huid en is vrij van parabenen. Ik gebruik dit product die ik uit het assortiment heb de afgelopen weken en dacht ik laat je mijn mening weten in deze Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel review. Een fles van 200 ml kost €18,00 en hij is bij bol.com verkrijgbaar.

Het is een bekend feit voor degenen onder jullie die mijn blog regelmatig lezen dat ik een beetje een huidverzorgingsnerd ben. Ik hou van Vichyt huidverzorging ( al eerder schreef ik over het Vichy Mineral 89 Serum en de Vichy Mineral 89 Oogcrème) en doe niets liever dan nieuwe huidverzorgingsproducten proberen, dus ik was super enthousiast toen ik de Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel onlangs ontving en ik kon niet wachten om ze allebei uit te proberen.

Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel review

Over de Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel

De Vichy Purete Thermale Reinigingsgel beweert dat het een lichtgewicht reinigingsgel is die diep reinigt en cellen beschermt tegen verontreinigende stoffen met behulp van het deskundige anti-vervuilingscomplex, Purisoft dat is samengesteld uit Amillite-technologie om de effecten van hard water te verzachten, Glycerine om te hydrateren en Moringa om reinig stof, overtollig talg en vervuiling van de huid.

Een heerlijke geur en een frisse, schone huid

Het eerste wat me opviel aan de reinigingsgel was de geur, hij ruikt heerlijk en hoewel dit voor mij nooit een game changer is bij het kiezen van huidverzorging, merk ik dat het helpt, want voor mij is er niets erger dan het gebruik van een huidverzorgingsproduct dat ik niet ik hield niet van de geur. Toen ik eenmaal over de geur had geoooht en geahhht had ik de gel goed aangebracht. Ik bracht de gel aan op mijn vochtige huid en vervolgens renigde ik de huid met een washandje dat ik had afgespoeld heet water. Het is mijn favoriete methode om reinigingsgeld te gebruiken.

Ik dacht echt dat ik de gel niet fantastisch zou vinden, mijn favoriete reiniger is een balsemreiniger omdat ik een erg droge huid heb en een balsem vind die het beste bij mijn huidtype past en ik was bang dat de gel zou uitdrogen, maar ik was aangenaam verrast. Mijn huid voelde zacht en glad aan en vooral schoon en fris. Ik geniet vooral van het gebruik van de gel als mijn ochtendreiniging, omdat mijn huid fris en schoon aanvoelt zonder plakkerig aan te voelen. Het was vooral heerlijk om te gebruiken tijdens onze recente hittegolf in Nederland, omdat mijn huid zo fris en schoon aanvoelde bij het gebruik van de gel.

Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel review

Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel review: conclusie

Ik ben helemaal weg van deze Vichy reinigingsgel. Het is de perfecte ochtendreiniging voor mij, waardoor mijn huid fris, schoon en koel aanvoelt zonder plakkerig aan te voelen, en zoals ik al zei, het ruikt ook geweldig, ik gebruik de gel ook ‘s avonds, maar voor mij is die geur en dat frisse gevoel perfect voor mijn ochtendreiniging wanneer zowel mijn huid als ik wakker moeten worden!

Ik kan de Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel 100% aanbevelen. Het is een fantastische reiniger die mijn huid helemaal niet stript. Daarnaast ruikt het heerlijk, is het goed aan te brengen en verwijdert het gemakkelijk alles wat om mijn gezicht zit. Na afloop voelt mijn huid heerlijk aan. Ik hou van Vichy als merk en tot nu toe hield ik van alles wat ik heb geprobeerd van het merk en ik kan niet wachten om wat meer van hun producten te bekijken.

Als je de Vichy Purete Thermale Fresh Cleansing Gel wilt proberen, kun je het op de bol.com website bestellen voor €18,00 voor een 200ml fles.

U leest: Vichy Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel review

Ook populair: 9x de beste zonnebrandcrème voor het gezicht voor elk soort huidtype