Victoria Secret Noir Tease Parfum: de verleidelijkste

Victoria Secret Noir Tease Parfum

Er gaat absoluut niets boven Victoria’s Secret-geuren op de zwoele afdeling. Als ik niet blog / gym / werk / op netflix / koffie zet – zul je zien dat ik Victoria’s Secret-lingerie doorzoek, meestal klagend over hoe zoiets als pj’s zo duur kan zijn en wie eigenlijk in al deze schrale innerlijke kleding past. Na zinloos browsen en hebzuchtige ooh’s en aah’s – ga ik eindelijk naar wat ik daadwerkelijk in de winkel koop en dat is parfum. Het enige item in de zeer veroordelende (ik kijk naar jullie ‘engelen’ – struinend op dat tv-scherm) winkel dat perfect bij me past. Wat is er niet leuk aan hun geuren? Ze beheersen de kunst om duur geurend water aan dames te verkopen, in elk aspect. Van decadente verpakkingen tot weelderige displays, een snelle blik is genoeg om het op uw dressoir te zien shinen, net als deze prachtige Victoria Secret Noir Tease parfum.

Victoria Secret Noir Tease Parfum

Victoria Secret Noir Tease Parfum review: de verleidelijkste

Tease ruikt heerlijk. Het is eigenlijk een van hun meest verleidelijk ruikende geuren en geloof me, ik proef het hele assortiment elk kwartaal. De succesvolle combinatie van fruitige en zoete tonen zorgt ervoor dat het tegelijkertijd fris en warm is. Geen seizoensgeur, het is zeker meer een optie voor overdag voor mij. Persoonlijk vind ik de aromatische melange verfrissend anders dan wat ik in mijn collectie heb. Nadat het mooi is opgedroogd tot zachte poederachtige tonen, duurt het een paar uur totdat er weer een ronde van spritzen moet worden gedaan. Ook is de parfumfles op de meeste dagen beter gekleed dan ik, dus volle punten voor een onberispelijk ontwerp. Hoewel het niet het beste is als het gaat om een ​​lang leven, kan deze Victoria Secret Noir Tease Parfum zeker een edgy aanwinst voor elke verleidelijke vrouw in ons zijn.

Ook populair: Beste Too Faced Mascara: de Better Than Sex Mascara