Vijf beste Thierry Mugler parfum voor heren

beste Thierry Mugler parfum voor heren

Als je op zoek bent naar een unieke en onderscheidende eau de cologne, dan is Thierry Mugler eau de cologne een genot voor neuzen sinds hij in 1992 voor het eerst Angel voor vrouwen lanceerde. We hebben een verscheidenheid aan Thierry Mugler-colognes gemaakt die geschikt zijn voor dag of nacht, zomer of winter, en een verscheidenheid aan instellingen. Verschillende zijn unisex-geuren, terwijl andere duidelijk mannelijk zijn. In dit artikel laten we de top 5 beste Thierry Mugler parfum voor heren aller tijden zien!

1. Thierry Mugler A*Men

beste Thierry Mugler parfum voor heren

De eerste van uit de lijst met beste Thierry Mugler parfum voor heren. In 1996 lanceerde Thierry Mugler Angel for Men, of A*Men, in het verlengde van zijn razend populaire damesparfum, Angel. Hij nam het chocolade-patchoulihart van Angel en liet het kloppen in een coffeeshop met lavendel. Het is uitgesproken mannelijk en wordt geserveerd in een whiskyfles met een superheldenster.

A*Men is ingewikkeld en heerlijk fijnproevers. De geur is alsof je in een koffie- en theewinkel bent in de buurt van een kruidenmarkt in de jungle in India. De topnoten zijn een thee van bergamot, koriander, lavendel en munt. De hartnoten zijn exotisch, zoet en bloemig: honing, karamel, patchouli, cederhout, jasmijn en lelietje-van-dalen. De basisnoten zijn allemaal coffeeshop en hout: koffie, vanille, sandelhout, amber, benzoë, styrax en musk.

Wie zou het leuk vinden?
A*Men wordt specifiek voor mannen op de markt gebracht. Als je van zoete, rustige en licht pittige eau de cologne houdt, zul je waarschijnlijk van A*Men houden.

Waar en wanneer je het kan dragen
A*Men is een wintergeur. Draag hem wanneer je je gezellig wilt voelen of uit eten of drinken wilt.

2. Thierry Mugler Alien Man

beste Thierry Mugler parfum voor heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Veel mannen die voor de eerste keer Alien ruiken, raken gebiologeerd. Dus diegenen moeten dan natuurlijk eigenlijk Alien Man gewoon ervaren. Als een man Alien Man draagt, worden vrouwen gemagnetiseerd, getroffen door de vleselijke elektrische frisheid van mijn buitenaardse mannelijkheid. Met hout en leer verandert de dominante geur, Alien Man, mij in een in leer geklede boskrijger.

De “buitenaardse” ingrediënten zijn zoete en boterachtige osmanthusbloem, witte amber, dille, pittig anijs, abrikoos en een rokerige beukenschors en een basis van cashmeranhout.

Wie zou het leuk vinden?
Alien Man is niet voor iedereen. Maar als je je wilt onderscheiden van de massa met een geur die vreemd, mysterieus en elegant is, zul je Alien Man leuk vinden.

Waar en wanneer je het kan dragen
Draag Alien Man als de stemming toeslaat. Bijvoorbeeld op kantoor, op dates en zo ongeveer overal. Draag het liever op koelere dagen omdat de hitte het intensiveert.

3. Thierry Mugler A*Men Pure Energy

beste Thierry Mugler parfum voor heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

AMen Pure Energy ruikt anders dan het origineel. Hoewel je een deel van de oude, bosachtige magie van A*Men bespeurt, is Pure Energy knapperiger en zuiverder zonder bloemen of citrus. Reken meer op noten als peper en harsachtig hout, wat een verrassende geur betekent.

De topnoten van A*Men Pure Energy zijn de geruststellende geuren van tabaksbladeren en witte honing. Je kunt ook sporen van jeneverbessen en zelfs munt vangen. De hartnoten voegen warmte en kruiden toe met bourbon, vanille, bittere cacao, witte peper en kardemom. Aan de basis vind je meer aardsheid en oriëntaalse kruiden.

Wie zou het leuk vinden?

A*Men Pure Energy is afleidend mannelijk. Het is voor een man die een frisse geur wil die uniek en raadselachtig is.

Waar en wanneer je het kan dragen
Pure Energy is geen eau de cologne die je zou dragen voor een date of een avondje uit. Het is minder een kenmerkende geur dan een onschuldige geur om te dragen als je goed wilt ruiken in het dagelijks leven. Het is een casual lente- of zomergeur overdag.

4. Thierry Mugler A*Men Ultimate

beste Thierry Mugler parfum voor heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

A*Men Ultimate roept terug op de kruidige, houtachtige, koffie- en citrusgeuren die ik het lekkerst vind in de originele A*Men. Het is minder ingewikkeld, maar op een goede manier. De eerste keer dat ik het rook, wilde ik het drinken (of misschien zelfs eten).

Ik ben buiten in een coffeeshop op een frisse herfstavond met een schuimige cappuccino en een Deens eten. Naast mij is een bos dat ruikt naar balsemsparren, ceders en dennen. Nee wacht. Het is gewoon mijn verbeelding, aangespoord door de geur van A*Men Ultimate.

Wie zou het leuk vinden?
Als je van de originele AMen houdt, maar een geur wilt zonder de bloemen- en patchouli-tonen, dan vind je AMen Ultimate misschien beter dan A*Men. Het is meer een unisex-geur dan de originele A * Men.

Waar en wanneer je het kan dragen
A*Men Ultimate is een goede geur voor dag of nacht, binnen of buiten, zomer of winter. Zonder de extra kruiden is het kantoorvriendelijk. Je kunt hem dragen naar de sportschool, op een date of waar je maar wilt.

5. Thierry Mugler Cologne Come Together

beste Thierry Mugler parfum voor heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

De laatste uit de lijst van beste Thierry Mugler parfum voor heren. Thierry Mugler cologne is de enige cologne die Thierry Mugler voor zichzelf heeft gemaakt. Tijdens een douche op een snikhete dag in Marokko merkte hij hoeveel hij hield van de verontrustende, vleselijke frisheid van zijn zeep op zijn huid en begon hij het opnieuw te maken. Mugler Keulen wordt niet stopgezet. Het is net omgedoopt in de Thierry Mugler-collectie als in Come Together.

Hoe ruikt Mugler Cologne? Mugler Cologne heeft een frisse, zuivere geur die bruist van sensualiteit. De citrustonen domineren, ruiken groen zonder te scherp te zijn. Je zult ook wat witte bloemen en pittige topnoten van Neroli, Bergamot en Petitgrain ontdekken. De middelste noot is Afrikaanse sinaasappel. Terwijl het vervaagt, blijft een sensuele muskusachtige en poederachtige geur hangen.

Wie zou het leuk vinden?
Als je jezelf graag verdrinkt in eau de cologne zonder beledigend te zijn voor jezelf of anderen, zul je Mugler leuk vinden. Mugler werkt voor zowel vrouwen als mannen.

Waar en wanneer je het kan dragen
Je kunt Mugler overal dragen waar een schoon mens welkom is. Ik hou van Mugler in de lente en zomer als een daggeur. Het wordt niet overweldigend in de hitte.

Over Thierry Mugler Colognes

Thierry Mugler heeft het allemaal gedaan: ballet, modeontwerp, fotografie, filmregie en geuren. Monsieur Mugler’s eerste parfum, Angel, debuteerde in 1992. Hij volgde Angel op met een mannelijke versie, A*Men in 1996. Zijn tweede grote geur, Alien, debuteerde in 2005.

Wat is de beste eau de cologne van Thierry Mugler?

Hoewel hij verschillende colognes en parfums heeft gemaakt, zijn Angel en Alien de beste. Samen doen ze $280 miljoen aan jaarlijkse omzet.

Wie maakt de Colognes?
Het parfumgenie Jacques Huclier is verantwoordelijk voor de A*Men geurlijn. Jean-Christophe Herault is het olfactorische wonder achter Alien Men. Ondertussen is de Thierry Mugler-lijn te danken aan de geurbeheersing van Alberto Morillas.

Ook populair: Top 10 beste Guess parfum voor dames aller tijden