Vlekken door zelfbruiner verwijderen van de huid en textiel

Vlekken zelfbruiner verwijderen

Velen van ons kiezen nu voor een gebruinde look, vooral tijdens de zomermaanden. Of je nu een gouden gloed wilt behouden of er gewoon gebronsd uit wilt zien, nepbruin is een geweldige manier om het te doen. Maar hoewel je er misschien goed uitziet en je goed voelt, is het aanbrengen van een nepbruin niet altijd een probleemloos proces. Lakens, beha’s en zelfs de badkamervloer lopen allemaal het risico vlekken te krijgen door nepbruin. Daarnaast kunnen er ook oneven vlekken zelfbruiner op de huid ontstaan die je weg wilt hebben. Om blijvende schade te voorkomen, volgen hier enkele tips van onze experts waarmee je vlekken door zelfbruiner verwijderen kan.

Vlekken door zelfbruiner verwijderen van de huid

Vlekken zelfbruiner verwijderen

Bij het aanbrengen van zelfbruiner kan het voorkomen dat er vlekken ontstaan op de huid. Gelukkig hoef je hier niet net zo lang mee rond te lopen tot het er vanzelf een keer afslijt en kan de deze vlekken door de zelfbruiner verwijderen. De snelste en meest effectieve manier om nepbruin te verwijderen is met de BYROKKO – Bye Bye Tan zelfbruiner remover. Deze lichtgewicht reinigingsmousse is geschikt voor alle huidtypes en verwijdert moeiteloos nepbruin, terwijl de huid zijdezacht en gehydrateerd blijft.

Ook is het milde product geschikt om de huid voor te bereiden voor je volgende egale tan. Het is geformuleerd met voedende en niet-irriterende ingrediënten die zacht zijn voor de huid en toch perfect je gezicht en lichaam voorbereiden voor een vlekkeloze Tan Mousse applicatie of het verwijderen ervan.

Vlekken door zelfbruiner verwijderen uit textiel

Vlekken zelfbruiner verwijderen

Je kleding, handdoeken en beddengoed zijn allemaal stoffen die het meeste risico lopen om vlekken te krijgen door nepbruin. Gelukkig, tenzij je kledingstukken wit of bleek zijn, komen namaakbruine vlekken er meestal uit bij je standaard 40C wasbeurt.

Voor hardnekkige vlekken heb je echter een meer gerichte aanpak nodig. Was het artikel op de hoogste temperatuur die het waslabel toelaat en voeg een voorwaspoeder voor het verwijderen van vlekken toe. Vanish Vlekverwijderaar Poeder is de best scorende poeder op bol.com.

Voor wol en zijde: behandel deze stoffen met een warme oplossing van afwasmiddel en water. Volg dit op met een wasbeurt op 30C.

TIP: Als je een regelmatige nep-bruiner bent of net begint, kies dan een donkerdere of gekleurde handdoek als je toegewijde self tan handdoek, want er zijn maar zo vaak dat het uit lichtere kleuren komt voordat ze bekladden. Voor degenen die graag een nepbruin kleurtje willen voor het slapengaan (en het ’s ochtends afdouchen), wees erop voorbereid om de volgende dag je lakens te wassen of op een grote handdoek te slapen.

Hoe moet je vlekken van zelfbruiner verwijderen?

Veeg oppervlakken

Net als bij haarverf, veeg gemorste of gedruppelde nepbruin zo snel mogelijk weg om vlekken te voorkomen. Wees voorzichtig waar je staat wanneer je je self tan aanbrengt, blijf uit de buurt van poreuze oppervlakken, zoals houten vloeren of tegels met voegmiddel, omdat deze nepbruin gemakkelijk kunnen absorberen. We raden aan om op een handdoek te gaan staan ​​bij nepbruining. En vind ook een plek om de badkamermat te laten vallen!

Het is misschien niet meteen duidelijk of je je voeg hebt gekleurd met nepbruin. Pas op voor roze/oranje afzettingen. Gelukkig nemen ze niet veel meer dan een oplossing van één deel bleekmiddel om vier delen water te verwijderen. U kunt ook The Pink Stuff proberen, want het reinigt voegen snel en effectief.

Negeer transparante tans niet

Laat u niet misleiden door transparante nepbruiningen, hoewel deze kleurtjes niet onmiddellijk kleur afgeven, zullen ze op kleding, beddengoed en handdoeken worden overgedragen, net als onmiddellijke zelfbruiner. Houd er rekening mee dat een namaakkleurtje – onzichtbaar of anderszins – op je kleding of beddengoed kan overgaan als je zweet, zelfs als het niet tijdens de ontwikkeltijd is.

Dit betekent dat zelfs een kleurtje van drie of vier dagen oud na een paar buien nog steeds het risico loopt van je oksels op je bh-bandjes over te gaan. Of van je voeten op je sokken, vooral als je gesloten schoenen draagt. Je kunt proberen de impact van nepbruine vlekken te verminderen door te kiezen voor donker ondergoed en sokken om ze minder zichtbaar te maken. Was de kleding na het dragen altijd op 40°C om vlekken te verwijderen. U kunt ook hardnekkige vlekken proberen te behandelen met Dr. Beckmann Vlekduivels – Natuur en Cosmetica, wat gespecialiseerd is om vlekken van Gras, Aarde, Make-up, Lippenstift, Stuifmeel en Bodylotion te verwijderen .

Gebruik de beste zelfbruiners

Om de beste, meest natuurlijk ogende bruine kleur te krijgen, kiest u altijd voor de beste zelfbruiner. De schoonheidsexpert van BeautyToko heeft de best scorende bruiningsproducten opgezocht aan de hand van de meest positieve klantenbeoordelingen op bol.com:

Collistar Magic Drops

Vlekken zelfbruiner verwijderen

Voor een egale teint van het gezicht beoordelen we de Collistar Magic Drops. Deze scoorden een indrukwekkende 93/100 en behalen 100% tevredenheid van de testers. Ze merkten op dat het goed door de huid werd opgenomen en een “geloofwaardige gouden kleur” veroorzaakte.

Biodermal Sun Kissed Body Bodylotion

Vlekken zelfbruiner verwijderen

Als je je bruine kleur liever op natuurlijke wijze wilt opbouwen, kies dan voor Biodermal Sun Kissed Body Bodylotion. Deze geleidelijke kleuring scoorde 89/100 in GHI-tests. Panelleden waren dol op de lichtgewicht textuur en dat de huid na het aanbrengen goed gehydrateerd aanvoelde.

U leest: Vlekken door zelfbruiner verwijderen van de huid en textiel

Ook populair: 16x de beste nachtcreme voor de droge en gevoelige huid