Voetmassage apparaat met infrarood kopen?

blije voeten voetmassage apparaat met infrarood

Ben jij op zoek naar een voetmassage apparaat met infrarood functie? Dan kan ik je van harte het Bije Voeten Voetmassage apparaat aanbevelen! Zelf heb ik dit apparaat ook in huis gezien ik last heb van onrustige benen. Ik heb last van kramp in mijn benen en kuiten, met name ‘s nachts en dit apparaat maakt voor mij een wereld van verschil! Wat het apparaat zo prettig maakt is het feit dat het trillingen in 15 standen biedt, te samen met infrarood warmte door de 2 infraroodlampen in 8 standen. Deze combinatie zorgen ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en dit merk je direct aan je voeten, je kuiten, je onderbenen, je knieën en bovenbenen. Tien minuten op dit apparaat voelt alsof je urenlang gewandeld hebt, als het gaat om de bloedsomloop. En voor mij is dat precies wat ik nodig heb voor onrustige benen! Je kan het Blije Voeten Voetmassage Apparaat voor €139,00 bij Bol.com bestellen. Ik gebruik hem zelf elke dag 10 minuten tot een half uurtje en dat heeft mijn leven een stuk verbeterd!

Bestel het Blije Voeten Voetmassage Apparaat met infrarood bij Bol.com!

Wat is het Blije Voeten Voetmassage Apparaat?

Het Blije Voeten Voetmassage Apparaat kan vergeleken worden met een intensieve voetreflex massage wat resulteert in een betere doorbloeding van de voeten en benen. De trilling in samenwerking met de speciale vorm van het voetmassage apparaat zorgen voor een reflexzone massage op de acupressuurpunten. De infrarood lampen zorgen voor lekkere warme voeten, waarbij de doorbloeding verbetert en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Het voetmassage apparaat stopt automatisch na 10, 20 of 30 minuten, dit is makkelijk in te stellen. Het apparaat is tevens bruikbaar voor rug, handen en buik. Ook mensen met koude handen en gevoelloze vingers hebben een grote baat bij gebruik van deze voeten massager!

Mijn ervaringen met het Blije Voeten Voetmassage Apparaat

Wat kan ik zeggen, dit apparaat is zo heerlijk voor mensen die last hebben van een aanhoudend gevoel van kramp in de benen en kuiten, of rusteloze benen (zowel overdag als in bed). Ik zocht specifiek naar een voetmassage apparaat met infrarood en ik kam uit bij het Blije Voeten Massage Apparaat. Na het lezen van de enthousiaste reviews op Bol.com besloot ik hem ook te proberen. En ik ben ontzettend blij dat ik hem aangeschaft heb! Ik gebruik hem nu dagelijks ongeveer tien minuten tot een half uurtje en mijn benen voelen na gebruik direct lichter aan. Ook is de kramp vele malen minder aanwezig en soms zelfs helemaal verdwenen. Niet alleen is dit prettiger overdag, maar ook de nachtrust is hierdoor aanzienlijk verbeterd. Ik kan iedereen met soortgelijk klachten aanbevelen om het Blije Voeten Voetmassage Apparaat uit te proberen!

Dit vind je misschien ook leuk: