Vollere wimpers zonder mascara? Gebruik Revitalash!

vollere wimpers zonder mascara

Mijn eigen wimpers en wenkbrauwen zijn niet bepaald lang en vol te noemen, dus ze kunnen zeker een boost gebruiken. Ik heb diverse producten getest als het gaat om vollere wimperhaartjes, maar tot nu was ik nog niet echt onder de indruk, tot nu. De Revitalash Advanced Eyelash Conditioner kwam ik tegen op diverse beauty blogs. Ik las daar best wel enthousiaste reviews van mensen die het serum hadden geprobeerd. Het product belooft gezondere, dikkere en vollere wimpers zonder mascara in een periode van 12 weken. Ik besloot het product uit te testen en inmiddels ben ik zeven weken verder. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat dit het beste product is wat ik tot nu toe geprobeerd heb. Hoewel je diep in de buidel moet tasten (je betaalt €92,99 voor 3.5ml), is het voor mij het geld wel waard. Een verpakking van 3.5 ml gaat namelijk ruim een half jaar mee. En wat ik belangrijk vind, is dat ik zie dat de conditie van mijn wimpers echt vele malen beter is. Ze zijn ook veel dikker, langer en voller. Mocht jij op zoek zijn naar een goede wimperserum, dan is deze van Instant Effects een topper. Ik ben echt onder de indruk van de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner, want het doet wat het belooft. Je kan hem voor €92,99 bij Bol.com bestellen.

Voor en na:

vollere wimpers zonder mascara

Vollere wimpers zonder mascara? Gebruik de Instant Effects Lash & Brow Volumiser!

Hoe werkt de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner?

Het product is zeer eenvoudig in gebruik: je brengt eenmaal daags een kleine hoeveelheid van het serum aan bij de aanzet van de wimpers, en dat voor minstens 12 weken. Ik ben nu zelf zeven weken verder en ik ben nu al blij met het resultaat. Ik breng het serum zelf aan voor het slapengaan. Nadat de wimpers er optimaal uitzien hoef je het product nog slechts 3 tot 4 keer per week aan te brengen. Tevens kan het gebruikt worden op wimperextensions of wimperverf. Je ziet, het is een eenvoudige handeling die op een lange termijn de wimperaanzet zodanig voedt dat ze er van gaan groeien en gezonder worden.

Vele malen mooier dan wimperextensions

Omdat de 3.5 ml verpakking van de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner ruim 6 maanden meegaat, kan je er dus ruim een half jaar van je mooie wimpers genieten. Dit brengt de prijs-kwaliteitverhouding voor mij in balans. Stel je voor dat je elke keer wimperextensions zet. Ik vind het effect nu na zeven weken, helemaal na masccara erop te doen, vele malen mooier! Het is natuurlijk en je hoeft geen geld mee ruit te geven aan kunstwimpers. Wanneer je zoekt naar een methode voor vollere wimpers zonder mascara, is dit de meest natuurlijke welke zorgt voor het meeste resultaat. Lees zelf ook de vele enthousiaste reviews van de klanten bij Bol.com om jezelf nog meer te overtuigen van de werking van dit fantastische wimperserum.

vollere wimpers zonder mascara