Volume in haar zonder föhnen? Gebruik de Batiste Extra Volume Droogshampoo!

volume in haar zonder föhnen

Zoek jij de ideale methode om volume in het haar te krijgen zonder föhnen? Ik heb het product gevonden wat zijn belofte waar maakt: in een paar minuten mega volume in het haar creëren zonder föhnen, touperen of het gebruik van andere producten: namelijk de Batiste Extra Volume Droogshampoo! Deze droogshampoo is voor mij een dikke 10. Nu vraag je je misschien af waarom kies je voor een droogshampoo en niet een ander haar volume product als een haarspray? Dat is puur omdat dit product als het gaat om volume het allerfijnst is. Het ruikt niet zo chemisch als haarspray, het haat wordt niet keihard, je hoeft niet te touperen of te föhnen. Je krijgt met deze droogshampoo echt ontzetten veel volume in vergelijking met andere producten. Omdat het een droogshampoo is ziet het er haar ook nog eens als gewassen en superfris uit! Je kan een fles bij Bol.com voor €10,69 bestellen. Lees zelf ook de enthousiaste reviews van de klanten bij de beoordelingen!

volume in haar zonder föhnen

Volume in haar zonder föhnen? De Batiste Extra Volume Droogshampoo zorgt voor veel volume in een handomdraai!

Wat maakt de Batiste Extra Volume Droogshampoo zo populair?

Ik ben inmiddels achter de populariteit van de Batiste Extra Volume Droogshampoo. Niet alleen zijn vriendinnen van mij het ermee eens dat dit een van de beste haar volume producten is, ook de kapster waar ik al ruim 10 jaar kom heeft deze spray op haar toonbankje staan. Dat is ook hoe ik achter de werking van dit top product ben gekomen. Ik ben ook gaan googlen naar reviews van anderen, ik zie de ene na de andere positieve review voorbij komen. Het is gewoon een heel fijn product wat niet alleen zorgt voor een enorm volume, het is ook nog eens verzorgend. Je haar ziet er gewassen uit, je hoeft niet te föhnen of te touperen en er zit geen chemisch luchtje aan zoals bij haarsprays. Het enige wat je hoeft te doen is de droogshampoo is het haar te sprayen, een half minuutje te wachten en het product in te masseren. Ik doe dat het liefst terwijl ik mijn haar voorover gooi, zodat er echt een enorme volume boost ontstaat. Binnen twee minuten lijkt het of je uren aan je haar hebt besteed.

Probeer zelf ook de Batiste Extra Volume Droogshampoo 

Als je op zoek bent naar het ultieme product voor volume in haar zonder föhnen, dan zou ik gaan voor de Batiste Extra Volume Droogshampoo. Hij werkt verfrissend en zorgt voor een mega volume in het haar. In plaats van veel geld uit te geven aan dure volumespray’s waarbij vaak het resultaat ook nog eens uitblijft (ik heb er veel getest), kan je veel beter hiervoor kiezen. Mijn ervaring is dat dit product doet wat het belooft, zonder op enige manier het haar te beschadigen. Je kan hem ook nog eens heel gemakkelijk online bestellen bij Bol.com. Probeer hem zelf ook uit als je snel veel volume wilt in je haar.