VR bril PS4 kopen? Bestel de Sony VR headset!

Heb jij een Playstation 4 en ben je op zoek naar een goede 3D headset waarmee je de game beleeft alsof je er zelf inzet? Dan heb ik een goede tip voor je: bij Bol.com kan je namelijk de Sony PlayStation VR set bestellen waarmee dit mogelijk is! Dit is tevens de bestseller onder de virtual reality brillen en ook de positieve klantenreviews rijzen de pan uit. En ik snap wel waarom, met deze headset beland je echt zelf in jouw playstationgame, mede dankzij het supervloeiende beeld van 120 Hz, het 360 graden zicht en de 3D-audio.

Al een tijd was ik gaan zoeken naar een goede VR bril PS4, tenslotte kosten deze sets niet niks en dan wil je wel waar voor je geld. Ik zocht op internet en ik kwam uiteindelijk bij dit bestverkochte product van Bol uit. Ik heb hem besteld en geen spijt gehad van mijn aankoop! Het beeld is helder, het geluid is goed en je bevindt je letterlijk in de game. Via het PlayStation VR Social-scherm kan je op beeld jouw zicht projecteren, zodat anderen zich ook kunnen mengen in het spel. Fantastisch! De set is makkelijk aan te sluiten en alle onderdelen zijn van licht gewicht, dus makkelijk draagbaar. Ik vind het de ultieme gamebeleving!

Bestel hier de best verkochte Sony PlayStation VR headset voor €399,00 online!

     vr bril ps4

Een VR bril PS4 voor een ultieme gamebeleving

Wanneer je gek bent op gamen zoals ik, dan is een virtual reality set het overwegen zeker waard. Op deze manier kijk je niet alleen meer naar een televisiescherm, waar het spel zich op bevindt, maar je stap echt in de gamewereld zelf en wordt de hoofdrolspeler. Doordat je zicht 360 graden meet, kan je overal om je heen kijken. Het product van Sony biedt super heldere kleuren en mooie details. Daarnaast zorgt het 3D geluid voor extra effecten voor een nog realistischere spelbeleving. Je zal je verbazen zodra je hem gebruikt, het is echt een hele nieuwe unieke ervaring die voor gamers eigenlijk een must is om te beleven.

Waarom kiezen voor Sony PlayStation VR?

Wanneer je bij Bol gaat zoeken naar Virtual Reality headsets, dan is er een die er bovenuit springt, namelijk die van Sony. Dit is de absolute bestseller en ik heb dan ook eerst rustig alle klantenreviews doorgenomen voordat ik hem bestelde. Je leest dat mensen het fijn vinden dat de aansluitsoftware goed werkt en dat de meegeleverde instructies duidelijk zijn. Daarnaast vindt men de headset zeer comfortabel zitten omdat het een licht gewicht heeft. Dit is natuurlijk erg prettig wanneer je een paar uur met zo’n apparaat op loopt. Maar wat voor mij de doorslag gaf was dat de knopjes zeer makkelijk te bedienen zijn en dat je daardoor het meeste uit je spel kan halen. Het pakket wordt met de volgende onderdelen geleverd:

  • PlayStation VR headset
  • Processor unit
  • Stereo oordopjes
  • HDMI kabel
  • USB kabel
  • AC adaptor
  • PS VR headset connection adaptor

Beleef het meeste uit je game met de Sony VR bril PS4. Bestel ‘m hier voor €399,00 online!

vr bril ps4 set  

Elke cent waard

Wat mij betreft is het duidelijk, dit topproduct van Sony is echt elke cent waard. Zit jij nog in de twijfelfase? bekijk dan ook de video’s die staan bij de productomschrijving op Bol.com! Je hebt dan meteen een idee van wat je zoals kan verwachten. Al met al heb ik inmiddels al heel wat uurtjes doorgebracht achter mijn Playstation met deze set op, het is werkelijk een mooie toevoeging aan mijn gamecollectie. Heb je nog een cadeaubon liggen? Dan kan je die natuurlijk ook inzetten om hem deels mee te bekostigen!