Wat is concealer? Lees hier alle concealer tips!

wat is concealer

Veel mensen die net met make-up beginnen of er graag meer van willen weten vragen zich vaak af wat concealer precies is en waar het voor dient. In dit artikel ga ik hierover meer informatie geven, inclusief tips en trucs. Over het algemeen worden concealerproducten gebruikt om oneffenheden in het gezicht weg te werken, zoals rode vlekken, donkere kringen of wallen of puistjes. Er zijn kleurcorrigerende tinten en huidkleurtinten. Zo gebruik je geel voor donkere kringen, groen voor rode wangen en lila voor een grauwe huid of gele plekjes. Huidkleurige tinten gebruik je voor een extra dekkend effect, bijvoorbeeld om een puistje mee te verbergen.

Het ideale product om mee te beginnen is het 15-delige palette die je voor €9,50 op Bol.com kan bestellen. Hier zitten namelijk al alle concealerkleuren in. Wat is Concealer? Simpelweg een camouflageproduct! Dus heb jij oneffenheden in het gezicht waarbij alleen het gebruik van foundation niet genoeg is om het weg te werken? Dan kan een beetje concealer echt wonderen verrichten! Het palet is dan ook fantastisch qua kwaliteit. De donkere kleuren gebruik ik zelfs als bronzer en de lichte kleur als highlighter! Ook blenden en mengen alle kleuren perfect. Een aanrader wanneer je een all-in-one concealerproduct zoekt van goede kwaliteit.

Bestel hier het populaire 15-delige concealerpalette voor €9,50 online!

wat is concealer       wat is concealer

Hoe breng je concealer aan?

Er zijn verschillende manieren waarmee je een concealerproduct mee aan kan brengen. Sommige mensen vinden het prettig om een speciale concealerkwast te gebruiken. Hiermee stippel je de kleur op het gezicht. Maar persoonlijk vind ik het prettiger om met mijn ringvinger te deppen. Dit doe ik heel voorzichtig, want de huid rondom de ogen is erg kwetsbaar. Andere mensen vinden het fijner om een Beautyblender (make-up ei) te gebruiken. Het is maar net waar je eigen voorkeur ligt. Over het algemeen geldt dat je kleurcorrigerende tinten als geel, lila en groen onder je foundation aanbrengt. De foundation zal het kleurverschil opheffen. En gebruik jij neutrale tinten, dan kan je die aanbrengen over je aangebrachte foundation, zodat plekjes extra weggewerkt worden.

Waarom kiezen voor het 15-delige palette?

Zoek jij een goed concealerproduct van een fijne kwaliteit, waarmee je veel kanten mee uit kan? Dan is het 15 kleurige palette een grote aanrader. Je vindt er werkelijk alle soorten concealerkleuren in terug voor elke huidskleur. Ik vind het zelf fijn om de groene kleur te gebruiken voor mijn roodheden. De gele gebruik ik voor onder mijn ogen en daarnaast gebruik ik diverse neutrale kleuren. De donkere kleuren dienen voor mij als een hele mooie bronzer en de lichtste als highlighter. Ik ben weg van de kwaliteit, omdat door de creamy textuur alles zo goed en natuurlijk in te blenden is. Uiteindelijk houd je dan een hele mooie en natuurlijke look over!

Wat is concealer? Een camouflageproduct! Bestel hier 15 kleuren voor €9,50 online!

wat is concealer

Betaalbare make-up kopen

Wat ik zo prettig vind aan het aanbod van Bol, is dat je er mooie, betaalbare make-upproducten kan kopen, zowel van bekende als minder bekende merken. Zo betaal je normaal in de winkel per concealerkleur een bepaald bedrag, nu heb je vijftien kleuren bij elkaar voor nog geen tien euro. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden voor mooie make-upproducten die niet duur zijn, maar wel een mooie aanwinst zijn voor je make-upcollectie. Kijk ook gerust eens rond!