Weleda Skin Food review: de beste voor de probleemhuid

weleda-skin-food-review-

Ik ga niet liegen, 90% van mijn aankopen wordt nu beïnvloed door dingen die ik op TikTok heb gezien. Waaronder deze. De Weleda Skin Food is een vochtinbrengende crème die ik talloze mensen op het platform heb zien gebruiken. Ik bestelde een tube van 30 ml om eens te proberen. In deze Weleda Skin Food review deel ik mijn ervaringen met de bekende crème van het huidverzorgingsmerk dat zich richt op natuurlijke ingrediënten. Je kan een tube van 30 ml (€4,79) of 75 ml (€8,79) bij bol.com bestellen.

Weleda Skin Food review

Over Weleda Skin Food

De Skin Food collectie zit allemaal in deze knalgroene verpakking. Het originele product Skin Food is een rijke, intensieve crème voor gezicht en lichaam. Er zijn echter ook nog enkele andere producten in de collectie zoals lip butter en een lichtere versie van de crème. De producten zijn allemaal gemaakt van kostbare biologische ingrediënten en zijn ook gecertificeerde natuurlijke huidverzorging.

Een kalmerende en voedende werking

De consistentie van Skin Food is behoorlijk rijk en dik. Ik zou zeggen dat het me meer aan een pasta doet denken dan aan crème. Ik ben niet echt enthousiast over hoe dik het product is en het kan enige moeite kosten om het echt in de huid te krijgen. Het product bevat echter veel hydratatie met de belangrijkste ingrediënten die bekend staan om de kalmerende en voedende probleemhuid. De geur is een citrus- en kruidengeur die niet te overweldigend is.

Weleda Skin Food review

De resultaten

Ik gebruik het product al een paar weken, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat, tenzij je een zeer problematische en ruwe huid hebt, dit geen dagelijkse vochtinbrengende crème is. Dat is hoe het vaak wordt gebruikt op TikTok. Je kunt beter zoiets als de Embroylisse Lait-Creme Concentré gebruiken die een stuk lichter is. Ik zou echter zeer geïnteresseerd zijn om de Skin Food Light uit te proberen en te zien of dat dagelijks beter zou werken.

De originele Skin Food is echter geweldig voor het behandelen van probleemgebieden. Niet alleen op je gezicht, het is ook heel goed om gebarsten ellebogen en ruwe knieën te hydrateren. Droge of ruwe plekjes zijn binnen enkele dagen als sneeuw voor de zon verdwenen. Dus ik zal dit product nog steeds in de buurt houden voor meer intensieve problemen.

U leest: Weleda Skin Food review: de beste voor de probleemhuid

Ook populair: 7x het beste serum voor de gevoelige huid die hydrateert