Welke bronzer past bij mij: de juiste kleur bronzer kiezen

Welke-bronzer-past-bij-mij--

Al is het zomer of winter, er is geen seizoen waarbij je bronzervoorraad op het punt staat overbodig te worden. In feite is het faken van een sunkissed glow precies wat je nodig hebt tijdens alle maanden, vooral als je wilt dat je huid er gezond en stralend uit blijft zien. Als het op bronzer aankomt, is er niet één die iedereen past – het gaat allemaal om het vinden van de juiste match voor je huidskleur om te voorkomen dat je er onnatuurlijk oranje uitziet. Maar nu rijst wellicht de vraag: welke bronzer past bij mij? Ondanks dat je het misschien denkt, ben je nooit te licht of te donker om de voordelen van bronzer te benutten. Om je in de juiste richting te sturen, laten we je zien hoe je de juiste bronzer kiest voor je huidskleur.

De Benefit Hoola Lite Matte Powder Bronzer is een schitterende bronzer voor de lichte huid

Welke bronzer past bij mij

Welke bronzer past bij mij?

De algemene vuistregel is om te kiezen voor een bronzer die één of twee tinten donkerder is dan je natuurlijke huidskleur. Weten of je huidondertoon koel, neutraal of warm is, is ook relevant; je wilt ervoor zorgen dat je bronzer zoveel mogelijk harmonieert met je natuurlijke toon. Universeel gezien kun je je ondertoon bepalen door naar je aderen te kijken. Als ze opvallend blauw lijken, heb je waarschijnlijk een koelere ondertoon; als je aderen er groenig uitzien, ben je warmer, en als je geen onderscheid kunt maken tussen de twee, ben je waarschijnlijk meer een neutrale toon. Als alternatief is het een goede truc om te kijken naar het type sieraad dat bij je huid past – als je zilver past, ben je cooler; als je naar goud neigt, ben je warmer en als je bij beide past, ben je neutraal.

KOELE ONDERTOON
Warme perziktinten, beige, taupe of zachtbruin.

WARME ONDERTOON
Alle warme, goudbruine kleuren.

NEUTRALE ONDERTOON
Iets dat niet geel of roze is – natuurlijke tinten op basis van bruin.

Als je een lichte tot zeer lichte huid hebt, kan je kiezen voor lichtere tinten roze of perzik en beige, taupe en roze overwegen in plaats van oranje en rode tinten. Het is ook goed om te erkennen hoe je huid reageert in de zon; Een lichtere huid wordt vaak meer roze dan olijfkleurige getint, dus voor een natuurlijke uitstraling wilt u vergelijkbare resultaten bereiken met uw bronzer.

Het idee van bronzer kan onaangenaam zijn voor iedereen met een lichte huid, maar er is niets erger dan je akelig bleek te voelen. De sleutel hier is om naar de lichtere optie van merken te grijpen; dit zal je helpen een realistische, sunkissed look te krijgen in plaats van een volledige Oompa-Loompa-kleur. Als je glans wilt, ga dan voor roze of zilver in plaats van goud.

Als je een medium of olijfkleurige teint hebt, beschouw jezelf dan als gezegend. Met deze huidskleur heb je het geluk om vrijwel elke tint te passen. Toch is dit geen toestemming om het te overdrijven; zoek naar koper- en aardetinten die je natuurlijke kleurtje complimenteren in plaats van ermee te botsen. We houden van de NARS Laguna Bronzer vanwege zijn klassieke, draagbare tint.

Als je een donkere huid hebt, kan het vinden van bronzer soms een beetje lastig lijken. Warmere tinten complimenteren diepere huidtinten prachtig. Zoek naar diepe terracotta- of chocoladetinten met warme of blauwe ondertonen. Als je voor glinstering gaat, houd het dan subtiel met gouden spikkels om te verlichten.

De NARS Bronzing Powder Laguna is een prachtige bronzer voor een medium of olijfkleurige huid

Welke bronzer past bij mij

Hoe breng je bronzer aan?

Onze favoriete manier om bronzer aan te brengen is op de delen van het gezicht waar de zon van nature op schijnt. Breng met een lichte hand bronzer aan in de vorm van een ‘3’ aan weerszijden van je gezicht; beginnend bovenaan je voorhoofd, op je jukbeenderen en naar beneden langs je kaaklijn. Bronzer is veelzijdig, daarom kan het ook worden gebruikt om je gelaatstrekken vorm te geven en dimensie toe te voegen voor een meer opvallende, gedefinieerde look.

Aanbevolen product

Het is tijd om je brons op te doen terwijl je je natuurlijke blos aanwakkert met vijf unieke tinten bronzer en rouge. Gemakkelijk blendbaar en zeer gepigmenteerd, beschouw het als je nieuwe make-upgarderobe om je huid het hele jaar door fris en stralend te houden. Ga door, bereik die selfie-ready finish! Voeg het Make-up Studio Shape & Glow Palette toe aan je make-up stash.

U leest: Welke bronzer past bij mij: de juiste kleur bronzer kiezen

Ook populair: Dit is de beste concealer die niet in de lijntjes gaat zitten