Welke gezichtsreiniger is de beste? De PMD Clean Pro RQ reiniger!

Welke gezichtsreiniger is de beste

Vraag jij je af: welke gezichtsreiniger is de beste? Ik zal de eerste zijn om het toe te geven: ik draag bijna elke dag foundation. Mensen denken meestal dat het komt omdat ik mijn huid haat en het wil bedekken – en hoewel dat de reden is dat ik foundation ben gaan dragen, is dat niet echt meer het geval. Na met zowat elke foundation op de markt te hebben geëxperimenteerd, heb ik degene gevonden die het beste bij mijn huid past. En met de innovatieve foundations die nu SPF en huidvriendelijke ingrediënten zoals hyaluronzuur en plantenzaadextracten in de formules bevatten, heb ik ontdekt dat mijn huid het eigenlijk beter doet als ik deze foundation draag dan wanneer ik foundation-vrij ben.

Het is geen geheel verrassend concept. Afgezien van de voordelen van de ingrediënten, kan foundation ook een barrière vormen tegen milieuverontreinigende stoffen en blauw licht, beide zaken waarvan is bewezen dat ze een negatieve invloed hebben op de huid. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je foundation 24/7 moet dragen. Je huid heeft nog steeds tijd nodig om te ademen, dus ik maak er altijd een punt van om al mijn make-up voor het slapengaan te verwijderen.

Als het gaat om mijn gezichtswasproces, was ik mijn gezicht grondig met mijn handen (baanbrekend, ik weet het), maar op dagen dat ik foundation voor een lange periode heb gedragen, voelde mijn gezicht niet 100 procent aan schoon, zelfs na dubbele reiniging.

We weten allemaal dat oude make-up die in je poriën blijft zitten slecht is, en ik zou naast eczeemaanvallen ook af en toe acne krijgen (echt de slechtste combinatie). Net toen ik had besloten om dat feit te accepteren, ontdekte ik PMD’s Clean Pro Facial Smart Cleansing Device. Je kan hem voor €191,20 bij bol.com bestellen.

Welke gezichtsreiniger is de beste

De PMD Clean Pro RQ: verschil na een keer

Ik maakte in een opwelling kennis met de handige gadget en verwachtte eerlijk gezegd niet te veel voordat ik het zelf probeerde. Ik heb eerder gezichtsreinigingsapparaten gezien en geprobeerd, en de meeste maakten mijn huid alleen maar droger zonder al te veel te doen om puistjes te verhelpen.

Maar na mijn eerste draai met het apparaat, was ik verrast dat mijn huid een zichtbaar verschil merkte. Slechts één keer gebruik zorgde ervoor dat mijn gezicht schoner aanvoelde zonder piepend of overgestript aan te voelen. Na een week van dagelijks gebruik, begonnen mijn puistjes aanzienlijk af te nemen en zelfs mijn droge plekken werden gladder dankzij de exfoliërende borstelharen.

Hoe werkt deze gezichtsreiniger?

De siliconen gezichtsreiniger op batterijen gebruikt zowel warmte als trillingen om de effecten van uw huidverzorgingsproducten te maximaliseren. Je gebruikt de borstelige kant, die vier verschillende vibratiestanden heeft voor verschillende intensiteitsniveaus, om te reinigen en exfoliëren. Het werkt met 7.000 trillingen per minuut om vuil en olie in de poriën af te breken. Als je klaar bent, draai je het apparaat om en gebruik je de platte kant om serums en crèmes in te masseren. Het is geplateerd met 24-karaats goud, dat ontstekingsremmende eigenschappen heeft, en de verwarmde pulsatiefrequentie maakt gebruik van warmtetherapie om de bloedstroom te stimuleren en de huid strakker te maken.

Een van mijn grootste scrupules met apparaten voor gezichtsreiniging was dat ik moest meten hoe vies ze waren, maar daar hoef je je bij deze geen zorgen over te maken. De siliconenzijde is gemaakt met ultrahygiënische siliconen om geurbestendig, antibacterieel en hypoallergeen te zijn, zodat u niet paranoïde hoeft te zijn over schimmelgroei erop (wat ook is gebeurd met andere reinigingsapparaten) of een fortuin ter vervanging van de opzetborstels. En omdat hij volledig waterdicht en oplaadbaar is, kun je hem probleemloos onder de douche gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade.

Als je je zorgen maakt over de vibrerende borstelharen die je huid irriteren, kan ik ervoor instaan ​​- en ik heb de meest gevoelige huid ter wereld. Afkomstig van een meisje dat niet eens gezichtsbehandelingen kan krijgen zonder op te zwellen, zijn deze zachte borstelharen (die ik dagelijks gebruik) een uitkomst.

Combineer de PMD Clean Pro RQ met de populaire La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Gel

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Welke gezichtsreiniger is de beste? PMD Clean Pro RQ!

Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse diepe reiniging, het verkleinen van de poriegrootte, het minimaliseren van onzuiverheden of het verdwijnen van je mee-eters, ik raad je ten zeerste aan om je reiniger met dit apparaat te combineren. Het is de snelste en handigste tool voor als je gewoon een goede reiniging wilt en uiteindelijk zal je merken dat je huid er enorm baat bij heeft en ervan opknapt. Bovendien gaat de investering van €191,20 een hele lange tijd mee, ik heb de mijne nog steeds niet hoeven te vervangen.

U leest: Welke gezichtsreiniger is de beste? De PMD Clean Pro RQ reiniger!

Ook populair: 7x het beste epileerapparaat om het gezicht mee te ontharen

Dit vind je misschien ook leuk: