Welke krultang voor beach waves gebruiken? Dit zijn de 8 beste!

welke krultang voor beach waves

Als beauty editor ben ik altijd op zoek naar de beste stylingtools om verschillende looks voor mijn haar te creëren. Beachy waves behoren tot een van mijn meest geliefde haardrachten. Als het gaat om het bereiken van losse golven, komt het allemaal neer op het juiste gereedschap. Met dit in gedachten heb ik de beste krultangen verzameld om prachtige beach waves te creëren. Want de vraag die veel mensen zich stellen is: welke krultang voor beach waves is het beste? Hieronder staan de acht beste krultangen die je kan kopen voor prachtig golvende lokken.

Welke krultang voor beach waves is het beste?

1. BaByliss Nano Titanium Spring Curling Iron

Welke krultang voor beach waves

Als je op zoek bent naar een veelzijdige, allround haarkrultang, een die vol zit met coole functies en een perfect formaat vat voor losse krullen, dan zul je dol zijn op de BaByliss Nano Titanium Spring Curling Iron. De BaBylissPRO Nano Titanium Spring Curling Iron maakt gebruik van Nano Titanium-technologie om zachte, zelfs verre-infraroodwarmte te produceren, waardoor de haarschacht van binnenuit wordt verwarmd voor styling zonder schade.
De Nano titanium barrel biedt een gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspots. Negatieve ionen laten de lokken glad en glanzend achter. Gebruik deze krultang met veercilinder voor strakke krullen of losse golven.

Hoge hitte is de sleutel tot blijvende krullen, en de stevige 1,25-inch Sol-Gel nano titanium barrel van de BaByliss Nano geleidt en houdt warmte vast voor blijvende strandkrullen. De krultang is ook keramisch gecoat, dus het past een gezonde, consistente hoge warmte gelijkmatig toe. Dit apparaat wordt geleverd met 50 (dat is geen typfout) warmte-instellingen die oplopen tot 450 ° F. De BaByliss Nano heeft een knop voor turboboost en ultrahoge, ver-infraroodwarmte die de haarschachten binnendringt voor blijvende krullen zonder schade en kroezen.

De BaByliss Nano Krultang is geschikt voor de meeste haartypes en levert keer op keer perfecte resultaten. Ik vind het geweldig hoe deze krultang de volgende eigenschappen combineert: de warmtegeleiding van titanium, de gelijkmatige warmteverdeling van keramiek en de ultrahoge warmte van ver-infrarood warmtetechnologie.

Deze krultang is het beste voor mensen met dik, natuurlijk golvend of moeilijk hanteerbaar haar. Het kan te warm zijn voor gebruikers met delicaat of fijn haar. Als je je haar regelmatig stijlt of als je lokken gevoelig zijn voor hittebeschadiging, breng dan een hittebeschermend serum aan, zodat je haar ondanks de hoge hitte gezond en glanzend blijft. Welke krultang voor beach waves het beste is? Veel mensen stemmen op deze BaByliss Nano Titanium Spring Curling Iron.

2. BIO IONIC Long Barrel Styler

Welke krultang voor beach waves
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als je op zoek bent naar los, golvend of krullend haar, dan is de Bio Ionic Long Barrel Styler iets voor jou. Twee centimeter langer dan gewone krultangen, de extra lengte van Bio Ionic geeft je meer stylingopties om te overwegen, of je nu kort of lang haar hebt. Gewone krultangen hebben niet genoeg bewegingsruimte, vooral niet wanneer u aan de achterkant van uw hoofd werkt, maar deze wel. Die extra lengte maakt zeker een enorm verschil.

Afgezien van de extra lengte, beschikt de Bio Ionic ook over een unieke combinatie van Nanonioc MX en Moisturizing Heat die vocht vasthoudt. Wat deze combinatie doet, is dat het je haarlokken stylet en voedt, zodat je strandachtige krullen krijgt. Deze stylingtool sluit de nagelriem af, waardoor breuk wordt voorkomen en helpt ook bij het verlengen van de krullen. Je zult bij deze geen doffe en slappe lokken krijgen, dat is zeker.

De Bio Ionic Long Barrel Styler heeft ook een cool-touch vingertop, zodat je je vingers niet verbrandt tijdens het stylen van je haar. Het heeft ook een digitale temperatuurregeling, zodat u kunt zien wat de huidige temperatuur is. U hoeft niet te twijfelen door de loop aan te raken of deze heet is of niet. Met dit artikel kun je bepalen of het geschikt is voor jouw haartype, wat een pluspunt is.

Een ander kenmerk dat het vermelden waard is, is de automatische uitschakelmodus van de Long Barrel Styler. Als u bent vergeten uw stylingtool uit te schakelen of een uur lang niet heeft gebruikt, wordt deze automatisch uitgeschakeld. Op deze manier gebeuren er geen brandwonden in uw huis terwijl u weg bent. Dit is een handige functie voor elke stylingtool.

3. IINFINITIPRO BY CONAIR Tourmaline Ceramic Curling Wand

Welke krultang voor beach waves
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dankzij Conair’s Infinity Pro is het nog nooit zo eenvoudig geweest om zachte, strandachtige golven te creëren. Het ontwerp zonder klem ziet er misschien eenvoudig uit, maar de Infinity Pro geeft je maximale controle over je krullen. Met de taps toelopende cilinder van 3/4 tot 1 1/4 inch kun je strakke of losse krullen maken, wat je maar wilt! Voor strandachtige golven, wikkel je een breed deel van het haar een paar seconden rond het dikke deel van het vat en laat je het dan los. Maak de krullen los met je vingers voor perfect warrige lokken, en je bent klaar om te gaan.

Het toermalijn-keramische vat zorgt voor een nauwkeurige styling zonder haarbeschadiging. Gezonde warmte wordt gelijkmatig verdeeld over elke haarsectie. Daarom zijn je krullen niet alleen lang houdbaar. Ze zijn glanzend en pluisvrij. De Infinity Pro wordt geleverd met een functie voor snel opwarmen en uniforme warmteterugwinning voor onmiddellijke styling. Ik vind het geweldig hoe deze krultang zo snel opwarmt, wat betekent dat ik ‘s ochtends veel tijd kan besparen.

Over warmte gesproken, de Infinity Pro wordt geleverd met 5 warmte-instellingen en verwarmt tot 400 ° F. Het apparaat wordt ook geleverd met lichtindicatoren, zodat je de temperatuur in één oogopslag kunt controleren, een handige functie als je kwetsbaar of beschadigd haar hebt. Ik ben ook dol op de automatische uitschakelfunctie; het maakt de Pro zo’n luchtige, zorgeloze krultang.

Hoe vaak heb je je vingers verbrand tijdens het krullen van je haar? Te veel om te tellen, in mijn geval. De kit wordt geleverd met geïsoleerde thermische handschoenen, zodat je je haar kunt krullen zonder jezelf daarbij te verbranden.

Over het algemeen is de Infinity Pro een betrouwbare krultang die wordt geleverd met praktische functies voor eenvoudig stylen. Ik wou dat er een ingebouwde klem was, dus curling is nog meer onfeilbaar, maar dat is gemakkelijk over het hoofd te zien gezien de betrouwbaarheid van de Pro. De koele punt is klein, dus het weerhoudt je er niet van om de hittebeschermende handschoenen te gebruiken die bij de krultang worden geleverd.

4. HOT TOOLS Professional 24K Gold Curling Iron/Wand

Welke krultang voor beach waves
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Hot Tools Gold Curling Iron belooft langdurige, strandachtige krullen en geavanceerde technologie, allemaal verpakt in glanzend 24-karaats goud. Alleen al door het uiterlijk weet je dat de Hot Tool Gold-krultang de mooiste haarstylingtool zal zijn die je ijdelheid ooit zal sieren. Met dit apparaat kun je romantische strandgolven en fantastische wendingen creëren.

Het geheim van de uitzonderlijke prestaties van de Hot Tools-krultang is de gouden huls, die een uniek stylingoppervlak heeft dat warmte gelijkmatig en efficiënt produceert en geleidt. Je haar wordt verwend met gezonde warmte, zodat je krullen consistent en langdurig blijven. Het apparaat wordt ook geleverd met de gepatenteerde Pulse-technologie van Hot Tools om tijdelijke temperatuurdalingen te voorkomen. Sensoren in de krultang verschuiven en herstellen de warmte onmiddellijk, zodat de temperatuur tijdens het stylingproces ideaal is.

De Hot Tools krultang heeft 10 warmte-instellingen voor alle haartypes en texturen. Het apparaat kan de maximale temperatuur van 430°F bereiken, zodat je de meest hardnekkige lokken in een mum van tijd kunt krullen. De Hot Tool-krultang warmt echter langzamer op dan andere stylingtools in deze lijst. Maar zodra de ideale temperatuur is bereikt, krijg je prachtige krullen.

Ik wou dat het met een aparte aan / uit-schakelaar kwam om het apparaat met slechts een druk op de knop uit te schakelen. De temperatuurknop is ook vrij klein, dus de uitlezing is moeilijker te zien als je je haar krult. Het gouden vat is ongetwijfeld mooi, maar degenen die grote fans zijn van toermalijn en/of keramische krulspelden, twijfelen misschien aan het vermogen van de krultang om hitteschade te minimaliseren.

5. Remington Pro Curling Wand

Welke krultang voor beach waves
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De Remington Pro Curling Wand heeft een taps toelopende loop van 1”-1½” voor het creëren van glanzende medium krullen met een luxueuze afwerking. Deze krultang wordt geleverd met veel geweldige functies, waaronder een keramische pareltechnologie waarvoor patent is aangevraagd, die de glans van het haar verbetert en kroezen en droogheid elimineert. Crushed Pearl is een populair huidverzorgingsingrediënt in Azië. Dezelfde voedingsstoffen die de huid stralend en jeugdig houden, verbeteren ook de gezondheid van het haar.

Terwijl de krultang opwarmt, worden de haargevende voedingsstoffen van gemalen parel geactiveerd, waardoor je levendige, glanzende krullen krijgt die lang meegaan. De geplette parels versterken ook de veerkracht van het haar, waardoor het haar bestand is tegen beschadigingen veroorzaakt door alledaagse styling.

Het keramisch gecoate vat verdeelt de warmte, zodat je keer op keer professionele resultaten krijgt. Er is een keuze tussen de 1-inch en 1 ½-inch loop, dus je krijgt veel stylingopties om op te starten. Als je weelderige beachy-krullen wilt, kies dan voor het grotere vat. De Remington Pro wordt geleverd met 10 warmte-instellingen en digitale bedieningselementen. Het verwarmt tot 410°F en temt relatief gemakkelijk hardnekkige lokken. Op een groot digitaal display aan de onderkant van het apparaat kun je de temperatuur in één oogopslag aflezen.

Andere noemenswaardige kenmerken zijn de snelle opwarmfunctie, automatische uitschakeling, draaisnoer en temperatuurvergrendeling. De temperatuurvergrendelingsfunctie is handig omdat u hiermee de ideale krultemperatuur voor uw haartype kunt instellen. De volgende keer dat u uw haar krult, is de temperatuur voor u aangepast. Het enige nadeel voor mij is dat de Remington Pro tijdens gebruik te warm wordt. Draag de hittebeschermende handschoenen die bij de set worden geleverd om te voorkomen dat u zich verbrandt!

6. Bed Head Makin Waves Curler

Welke krultang voor beach waves
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Met de Bed Head Makin Waves Curler kun je snel en veilig die strandgolven bereiken die je zo graag wilde hebben. De combinatie van toermalijn en keramiek op de platen garandeert dat de warmte gelijkmatig over de platen wordt verdeeld om schade aan uw strengen te minimaliseren. Niet alleen dat, maar je zult ook eindigen met glanzend, golvend haar, dat eruitziet alsof het in de salon is gedaan. Het wordt geleverd met een snoer dat niet in de knoop kan raken en loopt tot 2 meter, zodat je meer ruimte hebt om de krultang rond je hoofd te bewegen. Je zult zeker niet om deze stylingtool worden gewikkeld.

Een ander kenmerk dat u zult vinden bij Bed Head Makin Waves Curler zijn de vele verschillende warmte-instellingen, met het hoogste bereik van 400 graden Fahrenheit. Dat is genoeg om je serieuze krullen te bezorgen, zeker als je dik haar hebt. Houd er echter rekening mee dat u de juiste warmte-instelling kiest voor uw haartype, zodat u uw lokken niet verbrandt.

Begin door de krultang dicht bij de haarwortels vast te klemmen en een paar seconden vast te houden. Ga verder langs het deel van je haar om die gelijkmatige krul te behouden. Herhaal met de rest van de haarsecties totdat je klaar bent. Het wordt ook geleverd met een Instant Heat Recovery-functie die je stijl urenlang vasthoudt.

7. BESTOPE 1.25 inch Curling Iron

Welke krultang voor beach waves
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Nog een andere krultang met een eenvoudig, rechtlijnig ontwerp, de BESTOPE krultang, geeft je losse, natuurlijk ogende krullen en zachte strandgolven. Hoewel de Upgrade krultang is ontworpen voor alle haartypes, zal hij beter werken voor gebruikers van halflang tot lang haar. De BESTOPE Upgrade krultang heeft een ingebouwde klem voor eenvoudig stylen. Het vat van 1,25 inch heeft het perfecte formaat voor het maken van romantische, lusvormige krullen.

Het vat is ook gecoat met keramisch-toermalijn, dus verwacht glanzende, langdurige resultaten. Zoals je weet, doet dagelijkse warmtestyling een aantal op de lokken. Toch hoef je je niet al te veel zorgen te maken over zwakte, droogheid of broosheid, omdat de BESTOPE-krultang ongelooflijk zacht is voor het haar. In feite wordt deze krultang vaak aanbevolen voor mensen met fijn of gekleurd haar.

De BESTOPE Upgrade krultang wordt geleverd met 4 warmtestanden, zodat je de temperatuur kunt aanpassen aan jouw haar. Kies voor de laagste stand als je delicaat of gekleurd haar hebt. Kies voor de gelukkige meiden met normaal haar de medium stand. Ga voor dik en stug haar voor de maximale instelling.

Ik hou ervan hoe licht de BESTOPE Upgrade krultang is. Het wordt geleverd met een ergonomische, antisliphandgreep, dus het stylen van haar is ‘s ochtends veel minder een zware strijd. De automatische uitschakelfunctie van 60 minuten wordt ook zeer gewaardeerd omdat het de BESTOPE Upgrade krultang zo veilig in gebruik maakt.

Als je halflang tot lang haar hebt, is de BESTOPE Upgrade krultang een geweldige krultang. Het is echter mogelijk dat u met deze stylingtool niet de gewenste precisie krijgt als u kort haar heeft. Het vat is aan de dikke kant, dus het zal niet voor alle haarlengtes werken.

8. Beachwaver Co Beachwaver PRO 1 Inch

Welke krultang voor beach waves
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Het is moeilijk om over het creëren van perfecte strandgolven te praten zonder de Beachwaver PRO van de beroemde haarstylist Sarah Potempa te noemen. Deze haartool heeft veel unieke eigenschappen. Toch staat het bekend om het automatisch roteren (zowel links als rechts) om naadloos verbluffende golven te creëren. Het is even wennen aan de draaifunctie, maar het resultaat zijn in een mum van tijd moeiteloze krullen.

Een andere reden om van deze automatische haarkrultang te houden, is de 6.5 “beschermende keramische staaf en het vat van toermalijn doordrenkt met goudpoeder om uniforme warmte te bieden. Het apparaat heeft variabele temperatuurinstellingen, waardoor het perfect is voor alle haartypes. Andere opmerkelijke kenmerken van de stylingtool zijn een op maat gemaakte klem om knikken te voorkomen, een 360 graden draaibaar snoer, 30 minuten uitschakeling en een digitaal LED-temperatuurscherm.

Welke krultang voor beach waves: de maten

Een 1-inch krultang is een ideale tonmaat om beach waves te creëren. Het werkt het beste bij mensen met korte tot middellange lokken, omdat je snel een deel van je haar rond de tang kunt wikkelen.

Aan de andere kant kan het 2-inch vat je die volumineuze golven geven of uitblazen vanwege de diameter van het vat. Welke moet je kiezen? Het hangt vooral af van de lengte van je haar en de stijl die je voor je krullen wilt.

Wij zijn van mening dat een krultang van 1 tot 2 inch het beste is voor het creëren van strandgolven. Andere maten kunnen u echter verschillende soorten krullen bieden. Op deze manier kun je beslissen welke soorten krullend haar je wilt bereiken dat het beste bij je past.

Gids voor krultangmaten

Welke krultang voor beach waves heeft de juiste diameter? Verschillende haardoelen hebben verschillende behoeften. Wat is de juiste maat voor het maken van strandgolven?

¾ Vatgrootte

Dit vatformaat is het beste voor mensen met kort haar of gebruikers die strakke, gedefinieerde krullen willen. Dit vatformaat is perfect voor het maken van kurkentrekkerkrullen. Als je een vintage look wilt maken, is dit de maat ton die je kunt krijgen.

1-inch vatmaat

Dit is een veelzijdige vatmaat, dus het is de meest populaire van alle standaard vatmaten. Het is een geweldige maat voor het creëren van klassieke krullen en gedefinieerde golven. Krultangen met een loop van 1 inch zijn het meest geschikt voor iedereen met korte tot middellange lokken.

1½-inch vatmaat

Als je warrige krullen, losse golven en volumineuze krullen wilt maken, is dit een geweldig formaat om te gebruiken. Deze maat is vrij dik, dus het is een uitstekende keuze voor mensen met dik, stug, golvend of koppig haar. Deze tonmaat is ook perfect voor mensen met lang haar. Vergeleken met een krultang met een 2-inch vat, creëert een krultang met een 1-inch vat een meer gedefinieerde krul.

2-inch vatmaat

Dit is de grootste van de standaard barrel maten en is speciaal ontworpen voor het creëren van grote krullen en losse golven. En ja, het is de beste krultang voor strandgolven, omdat het vat groot genoeg is om volume van wortels tot punten toe te voegen. Omdat het vat groot is, zal het niet werken voor mensen met kort haar. Een krultang met een 2-inch vat is gemaakt voor mensen met lang, dik haar.

Het komt neer op

Nu je onze recensie voor verschillende curlingproducten hebt gelezen, vraag je je misschien af welke krultang voor beach waves hoog scoort tussen de rest. Onze gok op dit moment is de BaByliss Nano Titanium Spring Curling Iron. Een van de redenen waarom dit opvalt, is het feit dat het een zeer veelzijdig product is dat je een verscheidenheid aan krullen kan bieden. Het heeft 50 warmte-instellingen, wat een van de belangrijkste kenmerken is. De sleutel tot het krijgen van die juiste golf op je haar begint met de juiste temperatuur. Gelukkig heeft BaByliss de slimme zet gedaan door meerdere warmte-instellingen op hun krulproduct te plaatsen. Naast BaByliss zijn de overige 7 krultangen zeker de moeite waard om te bekijken, het is maar net waar je exact naar op zoek bent voor je look. Welke krultang voor beach waves het beste voor jou is, hangt dus helemaal af van je wensen.

U leest: Welke krultang voor beach waves gebruiken? Dit zijn de 8 beste!

Ook populair: Top 5 beste shampoo voor extensions volgens haarstylisten