Welke mascara bij lenzen dragen? Dit is mijn favoriet!

welke mascara bij lenzen

Ben jij op zoek naar een mascara die geschikt is voor gevoelige ogen of het dragen van lenzen? Zelf ben ik een lenzendrager en ik heb ook ontzettend gevoelige ogen, vaak tranende ogen en last van hooikoorts. Ik kan niet zomaar elke mascara verdragen en ik moet daarom goed kijken naar de ingrediënten. Zo weet ik dat aluminiumpoeder, propyleenglycol, retinylacetaat en kleuradditieven een grote no-go zijn voor mensen die gevoelig en/of allergisch reageren op mascara. Deze vermijd ik dus bewust wanneer ik er een moet aanschaffen. De afgelopen maanden ben ik enorm aangenaam verrast door mijn huidige mascara: de Hypoallergenic – Hypoallergene Amazing Lash Mascara. Vraag jij je af welke mascara bij lenzen goed draagbaar is zonder overgevoelig er op te reageren? Dan kan ik je deze van harte aanbevelen! Ik heb veel mascaraproducten getest, van low budget tot high-end merken maar dit is een van de weinige waar ik totaal geen last van heb én waarbij je wimpers fantastisch worden verlengd en verdikt. Je kan hem voor €15,49 op Bol.com bestellen.

Welke mascara bij lenzen past is de Hypoallergene Amazing Lash Mascara, de nr.1 voor gevoelige ogen!

welke mascara bij lenzen

Waarom de Hypoallergenic – Hypoallergene Amazing Lash Mascara?

Er zijn diverse redenen waarom de Hypoallergenic – Hypoallergene Amazing Lash Mascara mijn favoriete mascara is voor gevoelige ogen of lenzendragers. Ten eerste is het een mascara met een zeer zachte formule. Zo zit er bijvoorbeeld bijenwas in, wat de wimpers goed verzorgt. Ik heb nog geen een overgevoelige reactie gehad op deze mascara, wat ik bij andere vaak wel heb. Maar wat me vooral aanspreekt is het feit dat mijn wimpers ondanks de milde ingrediënten nog steeds enorm gelift worden en een fantastische volume krijgen. Vaak bij mildere mascara’s gebeurt dit minimaal, maar bij deze mascara was ik echt verbaasd. Ook klontert hij niet, ook niet na verloop van tijd, en blijft hij de hele dag perfect zitten. De oogopslag is sprekend en doet niet onder van de high-end merken. Al deze redenen hebben dit product tot een grote favoriet bekroond waar ik ontzettend blij mee ben.

De bestverkochte hypoallergene mascara op Bol.com

Toen ik bij Bol.com op zoek ging naar de bestverkochte mascara voor gevoelige ogen en sorteerde op bestverkocht bleek dat deze Hypoallergenic – Hypoallergene Amazing Lash Mascara te zijn. Ik besloot hem meteen te bestellen en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat dit de beste mascara is die ik tot nu toe heb geprobeerd. Doordat ik lenzen draag en regelmatig last heb van brandende of tranende ogen zocht ik een milde mascara welke bij lenzen paste, maar wat tevens voor ene spectaculair effect kon zorgen. Als jij hier ook naar op zoek bent dan kan ik je deze topmascara van harte aanbevelen!