Welke Oral-B is de beste (2020)?

welke oral-b is de beste 2020

Als je op zoek bent naar een degelijke elektrische tandenborstel met veel opties, dan kom je al gauw bij het merk Oral-B uit. Dit merk staat bekend om een grote diversiteit aan tandreinigingsproducten, waaronder ook elektrische tandenborstel. Maar welke Oral-B is de beste uit 2020? Het liefst ga ik zelf uit van ervaringen en de populariteit bij klanten. Wanneer ik kijk bij Bol en sorteer op populariteit en beoordelingen, zie ik dat de Oral-B Genius 10000N er wel met kop en schouders tussen uitsteekt. Met maar liefst 370 reviews heeft dit product net geen 5 sterren. Wat de tandenborstel uniek maakt is dat het diverse extra functies heeft, zoals een timer, een oplichtende poetsdruksensor, en een 12-kleurige LED SmartRing. Het is het eerste poetssysteem met Gum Guard-technologie, waardoor je nooit een zone mis en tot 100% meer tandplak verwijdert dan met een standaard tandenborstel. Je kan de tandenborstel in drie verschillende varianten bij Bol.com bestellen. Lees zelf de enorme hoeveelheid aan enthousiaste beoorldelingen voor een eerlijk beeld van deze bestseller!

Welke Orabl-B is de beste (2020)? Volgens klanten is dat de Oral-B Genius 10000N. Bestel online!

Wat zeggen klanten over de Oral-B Genius 10000N?

Met 370 beoordelingen op Bol komt de Oral-B Genius 10000N uit op bijna 5 sterren. Wanneer ik kijk bij de reacties zie ik staan dat tanden werkelijk vele malen schoner voelen dan met een reguliere tandenborstel. Men merkt dus echt wel een dergelijk verschil. Ook worden de verschillende standen zoals de dagelijkse reiniging en tandvleesmassage benoemd als groot pluspunt. Het lampje dat laat zien wanneer je te hard poetst wordt ook als een voordeel gezien. ook de bijgeleverde smartphone houder is handig net als de reisetui, waar je 1 handvat en 2 opzetborstels in mee kunt nemen. Nog een pluspunt? Met twee keer poetsen per dag hoef je de batterij pas ruim twee weken later een keer op te laden. Hij gaat dus heel lang mee.

De meest complete elektrische tandenborstel op de markt

Voor wie zich nog af vraagt: Welke Oral-B is de beste (2020)? Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de Oral-B Genius 10000N hoge ogen gooit. Dit komt door de uitstekende werking, de vele gadgets die het net even wat luxer maken en de bijbehoren accessoires als de reisetui voor extra gemak. Als het goed is gaat zo’n toestel ook jarenlang mee, dus de aanschaf heb je er binnen een mum van tijd uit. Voor schonere tanden en een fris gebit is deze elektrische tandenborstel een fantastische keuze.

Dit vind je misschien ook leuk: