Welke parfum draagt Rihanna? Kilian’s Love, Don’t Be Shy parfum

Welke parfum draagt rihanna 2

Welke parfum draagt Rihanna? Dat is een vraag die ik regelmatig stelde omdat menig Hollywood ster sprak over hoe lekker zij rook. Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al dol geweest op houtachtige geuren. Als een echte beauty liefhebber was ik jarenlang toegewijd aan Le Labo’s Santal 33 en ben ik maar een klein beetje afgeweken om te experimenteren met soortgelijke pittige geuren doorspekt met tonen van sandelhout, bergamot, vetiver en andere uitgesproken hartige aroma’s. Ik vroeg me af welke parfum Rihanna droeg en welke noten erin zitten.

Welke parfum draagt Rihanna?

Geuren gecategoriseerd als zoet of gourmand – de mooie naam die wordt gegeven aan parfums die bijna eetbaar ruiken met tonen van honing, karamel, vanille en dergelijke – riepen me nooit. Een korte periode met een van Paris Hilton’s bodysprays op de middelbare school was de eerste en laatste keer dat ik aangetrokken werd tot iets waardoor ik rook alsof ik in suiker was gedoopt. Te ongekunsteld, spotte ik vanaf mijn Le Labo-geurende high paard. Maar dat veranderde allemaal toen ik eindelijk een fles Rihanna’s favoriete parfum in handen kreeg, Kilian’s Love, Don’t Be Shy.

Welke parfum draagt Rihanna

Een van de best ruikende mensen in Hollywood

Het was pas heel recent dat ik serieus begon te overwegen om zoete parfums te gaan gebruiken, maar een jarenlange liefdesrelatie met Frédéric Malle’s Portrait of a Lady en een recenter rendez-vous met Tom Ford’s Bitter Peach zette me aan het denken dat ik misschien, heel misschien, meer hou van warmere, meer stroperige tonen dan ik mezelf zou laten geloven. Toen herinnerde een virale TikTok-video me eraan dat koningin Rihanna algemeen bekend staat als een van de best ruikende mensen in Hollywood en dat haar kenmerkende geur de sleutel is tot deze reputatie. De gekonfijte tonen van oranjebloesem, vanille en marshmallow waar ik normaal mijn neus voor had opgetrokken, waren plotseling zo intrigerend voor mij. Het is niet dat ik naïef genoeg ben om te geloven dat een prijskaartje altijd een nauwkeurige indicator van kwaliteit is, maar voor ongeveer €209 voor een enkele fles had ik het vermoeden dat deze geur iets speciaals zou zijn. Spoiler-alert: het is zo.

Mijn ervaring met Kilian’s Love, Don’t Be Shy: levensveranderend

Bij de eerste spritz wist ik bijna niet wat ik moest denken van de geuren die in mijn neusgaten dwarrelden. Ruik ik… Fruit Loops? S’mores? Wat is hier in godsnaam aan de hand? Ik had al zo lang een denkbeeldig geurprofiel van sacharine-tonen verzonnen, verwant aan de geuren die uit een snoepfabriek zouden kunnen komen, en dat was niet ver weg. Dit spul ruikt naar suikerspin vermengd met earl grey thee en sappige citrusvruchten, aangevuld met het vertrouwen dat al je rekeningen automatisch worden betaald zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je genoeg geld hebt om ze allemaal te betalen. Dat klopt – deze geur ruikt op meer dan één manier rijk. Ik weet niet waarom ik iets minder had verwacht, aangezien Rihanna de menselijke belichaming is van rijkdom, gezondheid en geluk, maar het was bijna griezelig hoe snel diezelfde vibes in mijn eigen realiteit begonnen te sijpelen.

Vanaf de eerste dag kon ik mijn polsen niet van mijn gezicht afhouden om lange snufjes op te snuiven, en evenmin kon ik langs een spiegel gaan zonder te stoppen om te staren en de badassery die ik plotseling voelde in me op te nemen. Het uitlaten van mijn hond, een van de weinige interacties met de wereld buiten mijn huis de laatste tijd, veranderde in een welkome gelegenheid om een ​​spoor van weelderige goedheid achter te laten waar de wereld van kan genieten. Ik wilde alleen mijn mooiste joggingbroek dragen en voelde me zelfs meer geïnspireerd om af en toe een beetje make-up op te doen om de glamoureuze sfeer van mijn nieuwe aroma te evenaren. De geur begint sterk, dus de eerste keer dat ik mezelf spoot, was ik serieus geïntimideerd, maar binnen een half uur nestelt het zich zo mooi in de huid en blijft het daar de hele dag. Deze geur is levensveranderend, vrienden.

En tot slot, ik ben nu dol op zoete parfums. Ze zijn zo fijn en speels en geven een grote middelvinger aan subtiliteit, wat een energie is waar ik nu echt mee om kan gaan. Er is nog steeds een tijd en een plaats voor mijn houtachtige favorieten in mijn geurgarderobe, maar om mijn humeur te verbeteren en mijn zelfvertrouwen te vergroten met een enkele spritz, zal ik zeker niet aarzelen om naar die warme, gastronomische geuren te grijpen. Als je wilt zijn zoals ik en Rihanna, raad ik Love, Don’t Be Shy aan.

Een dupe van Kilian’s Love, Don’t Be Shy

Al eerder verscheen ons artikel over een dupe van Kilian’s Love, Don’t Be Shy, namelijk Dolce & Gabbana Pour Femme. Het is lichter maar met een uitstekende slijtage en niet te zoet, het is vrouwelijk, heeft een zekere knuffelige warmte en het is gewoonweg prachtig! En veel betaalbaarder in vergelijking met Love, Don’t Be Shiny. Probeer het zeker wanneer het origineel geen optie is.

Welke parfum draagt Rihanna
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-4.png

U leest: Welke parfum draagt Rihanna? Kilian’s Love, Don’t Be Shy

Ook populair: Welke parfum lijkt op Flowerbomb? Dit zijn 5 soortgelijke geuren