Welke parfum lijkt op Chloe? Deze twee geuren zijn identiek!

welke parfum lijkt op chloe

Welke parfum lijkt op Chloe? Wij hebben een parfum gevonden die als twee druppels water lijkt op de klassieker Chloé. Het is een identieke dupe van het kenmerkende Chloé parfum waar we allemaal van houden. De parfum heeft inmiddels een cult-aanhang ontwikkeld – en nu is Zara hier met hun betaalbare dupe van €15,95. Lees verder om meer over deze parfum te weten te komen.

Over Chloé Eau de Parfum

Als er één fles is die elke luxe geurliefhebber zeker op zijn plank heeft staan, dan is het wel het kenmerkende Chloé parfum dat een cultus heeft ontwikkeld over de hele wereld. De ongelooflijk frisse tonen van het wereldwijd geliefde parfum zijn direct herkenbaar voor liefhebbers van de spray en de prachtig verfijnde flacon is een statussymbool op zich. Maar hoewel de schone, bloemige geur onmiskenbaar hemels is, is een grote fles met het goede spul voor de meesten geen frivole aankoop.

Als, als een veeg van de beste mascara, een spray van het originele parfum een voorwaarde is geworden om het huis te verlaten (en dat is begrijpelijk met die heerlijk warme bloemen-cedermix), dan is het niet meer zo dat je volledig bankrekeningvriendelijk een voorraad kan aanleggen van het gekoesterde parfum. Net zoals we een Chanel No 5 dupe voor het cultparfum moesten vinden om geld te besparen, hebben we hetzelfde gedaan met dit Chloé icoon. Winkel in de winkelstraat Zara is hier met hun opmerkelijk vergelijkbare dupe die je een fractie van de prijs terugbrengt.

Welke parfum lijkt op Chloe

Zara Powdery Magnolia Eau de Toilette

Zara staat algemeen bekend als een high-street fashionista hub dankzij de betaalbare kijk op de meest recente catwalk looks van het seizoen. Zara biedt shoppers de kans om hun kledingkasten trendy te houden voor een fractie van de designerprijzen. Het is dus geen verrassing dat hun Powdery Magnolia geur perfect past bij het luxe Chloé parfum.

De betaalbare eau de toilette heeft tonen van pioenroos, roos en ceder – dezelfde essentials die de beroemde Chloé eau de parfum bevatten, terwijl de stijlvolle maar eenvoudige verpakking de kenmerkende strikdetails van Chloé nabootst, evenals het neutrale en chique kleurenpalet. En dit alles wordt aangeboden voor een fractie van de prijs waarvoor cult Chloé-geur verkrijgbaar is.

Een fles van 100 ml van Zara’s Powdery Magnolia-parfum kost echter slechts €15,95 – dat is een besparing van ongeveer €50 op de 75 ml fles Chloé’s eau de parfum. En fans van de geur hebben zelfs de sociale media overspoeld met verhalen over de griezelige gelijkenis. Omdat het een eau de toilette is, zal het Zara parfum natuurlijk niet zo lang blijven hangen als het originele Chloé – maar voor zo’n goedkope prijs zullen een paar extra sprays gedurende de dag de bank zeker niet breken.

Welke parfum lijkt op Chloe

Blanc Eau de Toilette lijkt op Chloé

Niet alleen Zara biedt een betaalbaar alternatief. Met hun talent voor huisparfums dat ons enkele van de beste geurkaarsen in ons leven heeft gegeven, is het geen verrassing dat het luxe high-street bedrijf The White Company hun eigen lijn aanbiedt die ook een opvallende gelijkenis vertoont met de favoriet van de ontwerper. Hun Blanc assortiment combineert tonen van pure witte geranium en heldere jeneverbes voor een frisse Blanc Eau de Toilette die lijkt op het Chloé parfum. En als je net zo geobsedeerd bent door de geur als wij, bieden ze ook huishoudelijke artikelen en huidverzorgingsalternatieven, met een kaars, diffuser, handzeep, handcrème en bodycrème in de verslavende mix.

Welke parfum lijkt op Chloe
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

U leest: Welke parfum lijkt op Chloe? Deze twee geuren zijn identiek!

Ook populair: Welke parfum lijkt op Alien? Dit zijn 6 soortgelijke geuren en dupes