Welke parfum lijkt op Cloud van Ariana Grande? Vijf alternatieven!

welke parfum lijkt op cloud

Cloud van Ariana Grande werd een zeer populaire geur van de popster (vrij zeker, het was in ieder geval een tijdje de bestverkochte geur). Mensen zijn dol op de zoetheid en lavendel en romigheid. Soms wilt u echter ook iets goedkopers dat kan dupliceren of een iets ander alternatief dat op zijn minst een deel van wat Cloud biedt, kan bieden. Welke parfum lijkt op Cloud van Ariana Grande? Lees verder om vijf parfums te ontdekken die ruiken naar Cloud van Ariana Grande.

Welke parfum lijkt op Cloud?

Hogere mate van zoetheid:

1. Al Haramain Manege Rouge Eau De Parfum 

Welke parfum lijkt op Cloud
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dus, Manege Rouge zal er niet een zijn als je op zoek bent naar een goedkopere kloon van Cloud. In veel opzichten is het echter een meer goed samengestelde geur, voor degenen die misschien willen upgraden. Het is niet zo dik als Cloud, hoewel de prestaties niet slecht zijn. De openingsact is een mix van zoetheid en bloemige noten, geleid door saffraan. De saffraan voegt een frisse en bijna leerachtige kwaliteit toe aan de mix. Dan is er de karamel en suikerspin die doorkomen om de lichte suikerachtige zoetheid te voorzien van een snufje zout. Meer volwassen met meer diepte dan de geur van Ariana Grande.

Suikerachtige Citrus en Saffraan Cloud:

2. Ajmal Aristocrat Eau de Parfum Spray

Welke parfum lijkt op Cloud
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Een beetje meer zoals Manege Rouge, hierboven vermeld, versus Cloud. Deze heeft echter nog steeds veel overeenkomsten, waaronder de zoetheid, alleen met meer gebruik van citrustonen bovenaan. Niet te complexe geur. In het begin is het fruitig en suikerachtig. Dan is er de saffraannoot en een ietwat muskusachtige opdroging. Nogmaals, niet een exacte geur van Cloud, maar zou mogelijk een andere optie kunnen zijn. Hoewel, het zal u waarschijnlijk geen geld besparen ten opzichte van de Ariana geur.

Bath and Body Works alternatief:

3. Bath and Body Works In The Stars Eau de Parfum

Welke parfum lijkt op Cloud
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

In the Stars is er nog een die bijna een volledige dupe van Cloud is. Deze Bath and Body Works-geur is echter een beetje lichter en zeker fruitiger dan ons doel. Het is warm en zoet in de basis met een romige noot van sandelhout en zeer mooie amber. Een van de belangrijkste verschillen met Cloud is het ontbreken van een lavendelnoot in deze. Wat, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, goed of slecht kan zijn. Wellicht dat de lavendel en musk in Cloud een meer mannelijke sfeer gaven. Dat is hier geen probleem. De citrus onder leiding van mandarijn is erg lekker en geeft In the Stars een wat frisser aroma dan in vergelijking met Cloud.

Een beetje zoals Burberry:

4. Burberry Her Eau De Parfum Spray

Welke parfum lijkt op Cloud
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Cloud wordt vaak vergeleken met Baccarat Rouge 540 door Francis Kurkdijian. Dat is inderdaad een ander alternatief, maar wel een waanzinnig dure. Welnu, Francis is ook de ontwerper van deze Burberry-geur…die veel ruikt naar zowel Cloud als Baccarat. Hoewel, ze zijn niet precies hetzelfde. Burberry Her gaat meer in op de fruitige kant. Bessen en citrus. Vooral aardbei en framboos. Het droogt lang niet zo zoet uit, het wordt houtachtiger met een vleugje suiker en er komen wat meer muskusachtige / aardse tonen doorheen. Een waardig alternatief voor Cloud.

Goedkoop en in de buurt van een dupe:

5. Dream Moon van Pacifica

Welke parfum lijkt op Cloud

Vanaf nu lijkt dit helaas exclusief te zijn voor Target winkels. Hoewel de tonen in Dream Moon over de hele linie anders zijn, produceert het een aroma dat erg lijkt op Cloud. Hier worden de noten vermeld als roze roos, patchouli en sandelhout. Wat het nog meer heeft, heb ik niet kunnen achterhalen. Maar er moeten hier wat zoetere tonen zijn. Ik krijg zeker veel sandelhout en patchouli. Desalniettemin is het zoet, romig en heeft het een mooie gastronomische kwaliteit. Een fles kost momenteel ongeveer $22 en de prestaties zijn echt solide.

U leest: Welke parfum lijkt op Cloud van Ariana Grande? Vijf alternatieven!

Ook populair: Welke parfum van Rituals is lekker? Dit zijn de 5 populairste geuren!