Welke parfum lijkt op Coco Mademoiselle? 4x dezelfde geuren

welke parfum lijkt op coco madamoiselle

Welke parfum lijkt op Coco Mademoiselle? Coco Mademoiselle is al twee decennia een topverkoper, zelfs tegen Chanel prijzen. Echter, naarmate de tijd verstrijkt, zullen er natuurlijk mensen zijn die het succes ervan proberen na te bootsen of gewoon een enigszins vergelijkbare geur creëren. In dit bericht wil ik 4 geuropties uitlichten die een goedkopere duplicatie bieden of vergelijkbaar zijn met Coco Mademoiselle van Chanel.

WWelke parfum lijkt op Coco Mademoiselle?

1. Goedkope dupe:

Milton Lloyd – Miss Tutu Parfum de Toilette

Welke parfum lijkt op Coco Mademoiselle
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

Milton Lloyd heeft meestal vrij goede versies van populaire designergeuren en Miss Tutu is die voor Coco Mademoiselle. Deze parfum van €11,95 krijgt de bloemige tonen beter dan Madame Glamour. Een beetje meer pure dan de Chanel, maar het heeft solide prestaties. Echt, tussen deze hierboven genoemde, heb je twee spotgoedkope kloonopties.

2. Super goedkope dupe:

Suddenly – Madam Glamour Eau De Parfum (Lidl)

Welke parfum lijkt op Coco Mademoiselle

Als je een goedkopere kloon van Coco Mademoiselle wilt, zal Suddenly Madam Glamour die bij de Lidl verkrijgbaar is de ervaring zijn die het dichtst in de buurt komt van ons doel. Nu zullen de prestaties en sillage niet van hetzelfde niveau zijn, maar als je ongeveer €3,99 betaalt…wat maakt het uit? De patchouli lijkt wat sterker in deze (die dichter bij Mademoiselle Intense ligt) en waarschijnlijk een sterker vanille-aroma. Maar al met al komen de wegingen in de formuleringen behoorlijk dichtbij.

3. Het Dior alternatief:

Christian Dior – Miss Dior

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png


Miss Dior optie is een solide alternatief voor een soortgelijke prijs. Miss Dior of de Cherie-variant (of hoe Dior het nu ook noemt) heeft een topnoot van bloedsinaasappel (en citroen?) met een sterker gebruik van patchouli en een grotere roos. De jasmijn is hier ook een ingrediënt, alleen niet in dezelfde mate. Miss Dior is niet zo sterk, maar heeft een mooie diepte door een warme roze pepernoot. Nogmaals, een lichtere sillage, maar ik krijg nog steeds 8 uur van Miss Dior.

4. Beetje Coco Mademoiselle, beetje Chance:

Perry Ellis – Love Eau de Parfum Spray

Welke parfum lijkt op Coco Mademoiselle
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

Love van Perry Ellis heeft overeenkomsten met zowel Chanel Chance als Coco Mademoiselle. Het neigt naar de Chance kant van de dingen, maar heeft genoeg te bieden om op deze lijst te staan ​​en is betaalbaar. Dit is een beetje zwaarder voor de kruiden, terwijl het nog steeds een geweldig citrusaroma behoudt. De roos is dezelfde bloemensoort met overlappende basisnoten (muskus, vanille en patchouli). Plus, die opening oranje noot, gewoon niet op hetzelfde niveau. Liefde heeft een enigszins lichte projectie als ze eenmaal tot rust is gekomen. De prestaties zijn echter over het algemeen goed en gaan de meeste (zo niet de hele) werkdag mee.

U leest: Welke parfum lijkt op Coco Mademoiselle? 4x dezelfde geuren

Ook populair: Welke parfum lijkt op Alien? Dit zijn 6 soortgelijke geuren en dupes