Welke Rituals geur is het lekkerst? Dit is de beste Rituals parfum!

Welke Rituals geur is het lekkerst

De temperaturen zijn de laatste tijd misschien gedaald, maar nu de zon er nog steeds doorheen schijnt, ben ik vastbesloten om dat zomerse gevoel vast te houden. Met dat in gedachten heb ik deze 2 heerlijk geurende producten uit de Rituals Laughing Buddha-reeks gebruikt, namelijk de The Ritual of Happy Buddha Bodycrème en de The Ritual of Happy Buddha Hand Balm. Verderop kan je lezen wat ik van deze lijn vind. Maar eerst geef ik antwoord op de vraag die ik vaak gesteld krijg: welke Rituals geur is het lekkerst?

Welke Rituals geur is het lekkerst?

Welke Rituals geur is het lekkerst

Vraag jij je af: Welke Rituals geur is het lekkerst? Volgens bol.com is de RITUALS Oriental Essences Perfume Fleurs de l’Himalaya de meest verkochte Rituals geur met de beste klantenreviews. De krachtige geur van wilde orchideeën wordt in reviews omschreven als een dupe van Givenchy Ange ou Démon, en er wordt vermeld dat het lang blijft hangen. Bekijk alle Rituals geuren online!

Over de Rituals Happy Buddha collectie

Ik ben al een tijdje fan van Rituals, vooral hun schuimende douchegels. Alles wat ze maken heeft een vleugje luxe en hun limited edition-collecties zijn altijd verleidelijk. Ik heb in het verleden een verscheidenheid aan producten, lichaamsverzorging en huisgeuren van hen geprobeerd. Een van de meest populaire collecties is die van Rituals Happy Buddha. Ze waren zo vriendelijk om me een selectie van producten uit dit assortiment te sturen, dus ik dacht dat ik vandaag mijn mening hierover met u zou delen. De hele collectie is gebaseerd op Laughing Buddha, een beroemde monnik die een legendarische glimlach had en geluk en fortuin bracht waar hij ook ging – iets waar we allemaal in ons leven mee zouden kunnen doen!

The Ritual of Happy Buddha Bodycrème review

Welke Rituals geur is het lekkerst

Te beginnen met de bodycrème, die dik, vochtinbrengend en dankzij de opbeurende geur een absoluut genot is om te gebruiken. Met extracten van zoete sinaasappel en cederhout ruikt het echt naar zomer in een flesje! Het bevat ook antioxidanten en vitamine E, dus ideaal voor mijn droge herfsthuid. Een pot bevat 220ml en kost €36,00.

The Ritual of Happy Buddha Hand Balm review

Welke Rituals geur is het lekkerst
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De RITUALS The Ritual of Happy Buddha Hand Balm review is wat verfrissender en toch net zo zomers. Nu ben ik absoluut geen ochtendmens, maar ik gebruik dit graag om me handen wakker te maken. Ik vind citrusingrediënten erg energiek en gebruik dit ook vaak midden op de dag om mijn handen op te frissen. Niet alleen mijn handen worden er heerlijk zacht van, ook mijn nagelriemen zijn er een stuk beter uit sinds ik dit gebruik. En met zulke verkwikkende en vrolijke ingrediënten als zoete sinaasappel en verwarmend cederhout is het moeilijk om lang in een slecht humeur te blijven! Een tube van 70ml kost €25,00.

U leest: Welke Rituals geur is het lekkerst? Dit is de beste Rituals parfum!

Ook populair: 23x de beste mannen parfum ter wereld die het langst blijft hangen