Welke Samsung smartwatch voor dames is de beste om te kopen?

samsung smartwatch dames

Smartwatches werden jarenlang vooral door mannen gedragen. Maar in 2014 begonnen bedrijven smartwatches voor vrouwen te ontwerpen. Een van de eerste bedrijven die vrouwvriendelijke smartwatches ontwierp, was Samsung met hun Samsung Galaxy. Tegenwoordig is 50% van de eigenaren van smartwatches vrouw, dus er moet een geweldig vrouwvriendelijk aanbod zijn! Vandaag tonen we onze favoriete Samsung smartwatch voor dames of all time. De Galaxy Watch Active wordt vaak gezien als het meest vrouwelijke Samsung-horloge. Maar verschillende andere Samsung-horloges zien er ook geweldig uit om vrouwelijke polsen.

Samsung smartwatch voor dames

Hieronder laten we je de beste Samsung smartwatch voor dames aller tijden zien.

1. Samsung Galaxy Watch 3

Samsung smartwatch dames

De Galaxy Watch bestaat al een paar jaar, maar blijft een favoriet bij vrouwelijke consumenten. Dit horloge is prachtig eenvoudig van ontwerp. Hoewel het omvangrijker is dan sommige andere Samsung-horloges, is het nog steeds discreter dan de meeste smartwatches op de markt. Dit geldt vooral als u kiest voor het 41 mm-model.

Qua kleur heb je de keuze uit [Mystic] Black, Silver of Bronze. Dat laatste is erg vrouwelijk. Als u van meer gedempte kleuren houdt, kunt u kiezen voor de zilveren wijzerplaat en uw eigen verwisselbare band kiezen (elke standaard 20 mm horlogeband zou moeten passen).

Qua functionaliteit doet dit horloge alles wat je van een smartwatch mag verwachten – en meer! Via Spotify kun je bellen en sms’en en naar je muziek luisteren (zonder dat je je telefoon nodig hebt als je een draadloze koptelefoon hebt). U kunt zelfs betalen met Samsung Pay.

Op het gebied van gezondheidsregistratie kunt u uw dagelijkse activiteiten volgen en uw slaap volgen. Verbazingwekkend genoeg heeft het ook ingebouwde GPS en een roterende ring. Dit maakt het een geweldig wandelhorloge.

Dus, als je een stijlvolle smartwatch/fitness tracker hybride wilt die de bank niet kapot maakt, dan is de Galaxy Watch 3 een geweldige optie. Lees hier onze volledige recensie.

Pluspunten:

 • Verkrijgbaar in twee maten – 41 mm of 45 mm. De 41 mm past bij dunnere polsen.
 • Duurzaamheid van militaire kwaliteit, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.
 • Ingebouwde GPS, dus een geweldig wandelhorloge.
 • Draadloos opladen – u hoeft zich dus geen zorgen te maken over oplaadkabels!
 • Het biedt een goede mix van smartwatch- en fitness-trackingfuncties.

Minpunten:

Het is een beetje zwaarder en omvangrijker dan sommige andere Samsung-horloges.
De weergave van het horloge is vrij beperkt. Ook is er beperkte realtime feedback voor activiteiten.
Het meet de hartslag niet.

2. Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsung smartwatch dames
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-4.png

De Samsung Active 2 is een upgrade van de vorige Active. Er zijn enkele voordelen voor de actieve in vergelijking met de volledig uitgeruste Galaxy 3. Hier zijn enkele van de voordelen:

 • De Active 2 is dunner en lichter dan de Galaxy Watch 3. Dit maakt het een geweldig hardloophorloge. Het ziet er ook beter uit om zeer kleine polsen, dus het is de ideale smartwatch voor meisjes.
 • De Active 2 heeft een Wellness Mode-instelling. Het bewaakt de stressniveaus en moedigt u aan om gedurende de dag de juiste ademhalingstechnieken te oefenen.
 • Het horloge wordt geleverd in vier in plaats van drie kleuren.
 • Het integreert verschillende motiverende apps zoals C25K, waardoor het een geweldig fitnesshorloge is.

Veel fitnessfanaten geven de voorkeur aan de Galaxy Watch Active 2 boven de Galaxy Watch 3. Maar als u meer geïnteresseerd bent in een smartwatch dan in een fitness-trackingapparaat, biedt de Galaxy Watch mogelijk meer waar voor uw geld.

Pluspunten

 • Het heeft een slank en lichtgewicht ontwerp, dus het is ideaal voor vrouwelijke polsen.
 • Draadloos opladen, zodat je de oplaadkabels thuis kunt laten.
 • Geeft motiverende apps weer. Dit is geweldig om u te helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Minpunten:

 • Hoewel het een geweldig fitnesshorloge is, heeft het geen mechanische ring, dus het is niet geweldig voor navigatie. Als je veel wandelt, kun je misschien beter kiezen voor de Galaxy Watch 3 of een ander horloge met een mechanische bezel.

3. Samsung Galaxy Watch Active2 4G

Samsung smartwatch dames
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-4.png

De functionaliteit die u met dit horloge krijgt is ongelooflijk – maar het wordt weerspiegeld in het prijskaartje! Met bijna £ 500 is het geen wegwerpaankoop.

Dus, wat kan de Galaxy Watch Active2 4G bieden? Ten eerste is het geschikt voor 4G, zodat u verbinding kunt maken met een LTE-netwerk. Dit betekent dat je oproepen via je telefoon kunt beantwoorden (zelfs als je mobiel niet in de buurt is). U kunt ook rechtstreeks vanaf uw horloge muziek streamen. Ook kunt u met gemak meerdere apps tegelijk uitvoeren.

Een van de beste eigenschappen is echter de realtime hardloopcoach. Dit horloge geeft je realtime feedback over je prestaties. Het zal u dus vertellen of u langzamer/sneller moet gaan enz. Dit kan van onschatbare waarde zijn voor het bereiken van uw fitnessdoelen. Dit horloge is inderdaad gemaakt voor fitnessliefhebbers en gezondheidsbewuste mensen. Het heeft ook een elektrocardiogram, zodat het de hartslag kan meten.

Vrouwen oefenen en controleren haar hartslag op een smartwatch.
Al met al is dit horloge een naaste concurrent van de Apple Watch SE. Dus, als je een Android-gebruiker bent en je wilt een van de beste smartwatches die je kunt kopen, dan is dit horloge iets voor jou!

Pluspunten:

 • Het heeft een aanraakrand voor snelle bediening
 • Het kan ook meerdere apps aan zonder de prestaties in gevaar te brengen
 • Realtime prestatiefeedback tijdens trainingssessies.
 • Hartritmemonitor

Minpunten:

Helaas is het aanzienlijk duurder dan de andere modellen.

4. Samsung Galaxy Fit 2

Samsung smartwatch dames
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-4.png

Dit laatste aanbod van Samsung is minder een smartwatch en meer een fitnesstracker. Het spreekt vrouwen echt aan omdat het een strak en stijlvol design heeft. Het biedt ook een scala aan geweldige functies, zoals:

 • Een uiterst nauwkeurige hartslagmeter, zodat je met dit horloge je gezondheid nauwlettend in de gaten kunt houden.
 • Het kan ook cycli, hardloopsessies en elliptische trainingen met precisie volgen.
 • Geeft de voortgang weer (d.w.z. afgelegde kilometers), zodat u gemotiveerd blijft tijdens uw trainingen.
 • Ten slotte heeft het een verstelbare riem, zodat het zelfs om de kleinste polsen past.

Als je niet al te veel moeite hebt met het ontvangen van oproepen/sms’en of het doen van betalingen, kan dit een geweldige optie zijn. Het is de ideale eerste fitnesstracker voor vrouwen.

Welke Samsung smartwatch dames kies jij?

Samsung biedt wel meer dan de in dit artikel genoemde. Zo blijven de Gear S3 Frontier en Gear S3 Classic populair als het gaat om de beste Samsung smartwatch voor dames. Hoewel dit geweldige horloges zijn, zijn ze behoorlijk omvangrijk en mannelijk van ontwerp. Per saldo is mijn favoriete Samsung-horloge de Galaxy Watch Active 3. Het is niet alleen slank en lichtgewicht, maar het is ook duurzaam, betaalbaar en biedt een scala aan fitness-trackingfuncties!

Ook populair: 11x het beste iPhone hoesje tegen vallen en krassen voor elk budget