Welke zonnebrand is het beste van 2022? Dit is de top 3!

Welke zonnebrand is het beste

Wandel door het schap met zonnebrand en je zult een duizelingwekkend aantal keuzes tegenkomen – van de vele verschillende SPF-niveaus, actieve ingrediënten en waterbestendigheidsclassificaties tot de grote verscheidenheid aan texturen en geuren. Maar welke zonnebrand is het beste? Na meer dan 65 uur onderzoek – en nog veel meer uren zonnebrandcrème op ons lichaam – hebben we ontdekt dat de beste zonnebrandcrème degene is die je royaal en vaak aanbrengt, dus het moet betaalbaar zijn maar toch goed aanvoelen. De zonnebrandcrème van Blue Lizard en de zonnebrandcrème Coppertone Ultra Guard SPF 70 passen het beste bij de meeste lichamen en budgetten.

Waarnaar te zoeken

SPF van minimaal 30+
De American Academy of Dermatology stelt voor om zonnebrandmiddelen te kiezen met een zonbeschermingsfactor van 30 of meer.

Breed spectrum
Kies een zonnebrandcrème die beschermt tegen zowel UVA- als UVB-straling.

Waterbestendigheid:
Zelfs als u niet van plan bent om te zweten of te zwemmen, zouden waterbestendige zonnefilters een beter uithoudingsvermogen op de huid moeten hebben.

Prijs
Om goed beschermd te zijn, moet u royaal zonnebrandcrème aanbrengen en deze vaak opnieuw aanbrengen. Daarom kijken we ook naar de prijs-kwaliteitverhouding.

Welke zonnebrand is het beste?

1. Coppertone Ultra Guard Sunscreen Lotion SPF 70

Welke zonnebrand is het beste

Deze zonnebrandlotion is gemakkelijk aan te brengen, bevat geen parfum en is bijna onzichtbaar op de huid. Het is de goedkoopste van onze keuzes.

Coppertone Ultra Guard Sunscreen Lotion SPF 70 heeft een bijzonder vloeibare textuur voor zijn SPF-classificatie, waardoor het een van de gemakkelijkst aan te brengen zonnebrandmiddelen is van de bijna vier dozijn die we in de loop der jaren hebben getest. Coppertone zegt dat deze formule, die chemische UV-filters bevat, tot 80 minuten waterbestendig is, de maximale hoeveelheid tijd die is toegestaan ​​voor een dergelijke claim volgens de FDA-richtlijnen.

Het ruikt net zo goed als zonnebrandmiddelen die zeven keer zoveel kosten, en het wordt geleverd in een fles die gemakkelijk vast te houden en gemakkelijk te sluiten is. In tegenstelling tot veel zonnebrandmiddelen die we hebben overwogen en sommige die we hebben geprobeerd (en zelfs aanbevelen), zal je er niet uitzien als een geest of ruiken als een parfumwinkel. Onze testers ontdekten zelfs dat het naar bijna niets ruikt.

  • SPF: 70
  • Actieve ingrediënten: avobenzone (3%), homosalaat (15%), octisalaat (5%), octocryleen (10%) en oxybenzone (6%)
  • Breed spectrum: ja

2. Blue Lizard SPF#30+ Baby Australian Sunscreen

Welke zonnebrand is het beste
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze zonnebrandlotion is niet alleen voor baby’s maar voor degenen met de meest gevoelige huid. Het trekt gemakkelijk in en is vrij van toegevoegde geurstoffen. Hoewel deze waterbestendige formule, net als de meeste fysieke zonnebrandmiddelen, vettig kan aanvoelen en een witte waas kan achterlaten (vooral op een donkere huid), hebben we ontdekt dat de betrouwbare dekking de afweging waard is.

Hoewel de meeste zonnebrandmiddelen die alleen fysieke UV-blokkers bevatten, notoir moeilijker te verspreiden zijn en beter zichtbaar zijn op de huid dan zonnebrandmiddelen met chemische UV-filters, verspreidt de Blue Lizard SPF#30+ Baby Australian Sunscreen formule zich relatief snel en gemakkelijk en absorbeert het goed.

Geformuleerd met zowel zinkoxide als titaniumdioxide, biedt deze zonnebrandcrème breedspectrumbescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Blue Lizard zegt dat deze formulering, die geen toegevoegde geur bevat, 80 minuten lang zweet- en waterbestendig is (de hoogste claim die door de FDA is toegestaan). Het wordt geleverd in flessen die op unieke wijze van kleur veranderen in aanwezigheid van schadelijk UV-licht.

  • SPF: 30+
  • Actieve ingrediënten: zinkoxide (10%) en titaniumdioxide (8%)
  • Breed spectrum: ja

3. Thinksport SPF 50+ Sunscreen

Welke zonnebrand is het beste
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze zonnebrandlotion is geformuleerd met non-nano zinkoxide, een actief ingrediënt waarvan bekend is dat het veiliger is voor het leven in zee. Maar het smeert niet zo gemakkelijk in als onze eersteklas fysieke formule van Blue Lizard. Het bevat ook toegevoegde geur en ziet er kalkachtiger uit op de huid.

Vergeleken met onze keuze van Blue Lizard, is dit “rifveilige” fysieke zonnescherm moeilijker volledig in te wrijven en kan het een nog wittere zweem op de huid achterlaten. Het bevat ook toegevoegde geur, die sommige mensen nodig hebben of willen vermijden. Net als de Blue Lizard-zonnebrandcrème biedt Thinksport Sunscreen SPF 50+ breedspectrumbescherming en is volgens Thinksport tot 80 minuten waterbestendig (de maximale tijd die de FDA voor een dergelijke claim heeft toegestaan).

SPF: 50+
Actief bestanddeel: zinkoxide (20%)
Breed spectrum: ja

U leest: Welke zonnebrand is het beste van 2022? Dit is de top 3!

Ook populair: 13x de beste zomer parfums voor dames om in 2022 te kopen