Wenkbrauw model tekenen? Gebruik een sjabloon!

Wenkbrauw model

Wil jij graag op een eenvoudige manier het perfecte wenkbrauw model tekenen? Dan is het gebruik van wenkbrauwsjablonen eigenlijk essentieel. Bij een sjabloon heb je namelijk veel meer houvast voor de juiste wenkbrauwvorm en ook zorgt het ervoor dat ze aan beide kanten gelijk zijn. Mijn favoriete product op dit gebied is de Herôme Eye Care Brow Stencils set die je bij Bol.com kan bestellen voor €10,49. Dit setje bestaat uit vier verschillende soorten stencils. Een ideale oplossing waarbij je niet meer langs een dure beautysalon hoeft te gaan, maar je makkelijk zelf vanuit huis de perfecte wenkbrauwen creëert.

Wat zo handig is aan de Herôme stencil set, is dat ze vier verschillende soorten wenkbrauwsjablonen aanbieden. Je kan dus precies zien wel design het beste bij jouw wenkbrauwvorm past. Zelf kies ik meestal voor het ‘Fine Classic Curve’ model: een vrij basic wenkbrauw model wat de meeste gezichten goed zal staan. Je hoeft alleen maar het sjabloontje over je eigen wenkbrauwhaartjes te plaatsen en in te kleuren. Eventueel kan je de haartjes die buiten de vorm passen weghalen, bijvoorbeeld met een epilator of een scheermesje. Klaas is kees, binnen twee minuten heb je de ideale ooglook!

Gebruik voor jouw perfecte wenkbrauw model een sjabloontje uit de Herôme Eye Care Brow Stencils set!

Wenkbrauw model

Zó creëer je zelf het perfecte wenkbrauw model!

Een mooi wenkbrauwmodel maken is helemaal niet moeilijk en daarvoor hoed je echt niet steeds naar een dure salon. Het is alleen wel belangrijk dat je de juiste tools en hulpmiddelen in huis hebt! Met onderstaande stappen creëer je zelf binnen twee minuten perfecte wenkbrauwen.

  1. Borstel de wenkbrauwhaartjes door, bijvoorbeeld met een wenkbrauwborsteltje. Dit is belangrijk en kan soms een wereld van verschil betekenen voor de volgende stap.
  2. Leg het Herôme wenkbrauwsjabloon wat het beste bij jouw wenkbrauwvorm past over de haartjes heen. Doordat het materiaal flexibel is kan je ze gewoon meebuigen. Wanneer je aan de andere kant wilt beginnen, draai je ze gewoon om, handig!
  3. Kleur het sjabloon is met een wenkbrauwproduct. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een wenkbrauwpotlood, maar ook voor een wenkbrauwpoeder of wenkbrauwverf. Let bij het kiezen van de kleur ook op dat het past bij je haarkleur. Hoe meer deze overeenkomt, hoe natuurlijker de wenkbrauwen zullen ogen.
  4. Wanneer je het vormpje ingetekend hebt, kan je overtollige haartjes weghalen met een pincetje of een wenkbrauwmesje. Met een pincet kan je echter nauwkeuriger werken en blijven de haartjes langer weg, dus dit is mijn persoonlijke voorkeur.

Waarom ik de Herôme Eye Care Brow Stencils aanraad

De Herôme Eye Care Brow Stencils zzijn mijn favoriete sjablonen als het gaat om het shapen van je wenkbrauw. Ik heb inmiddels al meerdere merken geprobeerd, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Dit komt denk ik omdat de vier vormen die ze aanbieden zeer natuurlijk ogen. Daarnaast is het gebruikersgemak erg hoog: de stencils zijn eenvoudig in gebruik en gaan ook een lange tijd mee doordat je ze makkelijk schoon houdt. Ook vind ik €10,49 een mooie prijs voor een product waar je elke dag een groot plezier aan beleeft. Niet voor niets zijn de klantenreviews die bij het product staan ook erg lovend!

Een perfect wenkbrauw model creëer je in een handomdraai met de Herôme Eye Care Brow Stencils!

wenkbrauw model

Andere wenkbrauwproducten bestellen

Wanneer je op zoek gaat naar goede wenkbrauwproducten zit je bij Bol helemaal goed. Omdat het assortiment breed is heb je veel keus. Je kan zoeken naar de juiste kleur wenkbrauwpotlood die voor jou geschikt is en deze meteen me bestellen. Ook voor epileerproducten of andere verzorgingsartikelen kan je hier vaak voordelig shoppen. Bekijk daarom zelf eens het complete beauty assortiment. Want vaak gaat het maar om een eenmalige aanschaf van producten die een wereld van verschil kunnen betekenen in jouw beauty ritueel!

Dit vind je misschien ook leuk: