Wenkbrauwen tekenen? Gebruik deze 4 eenvoudige tips!

Wil jij graag met verzorgde wenkbrauwen lopen zonder hiervoor elke keer naar een dure schoonheidssalon te hoeven gaan? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Er zijn namelijk een aantal eenvoudige tips waarmee je zelf thuis in een handomdraai de perfect wenkbrauwvorm kan creëren. Het enige wat je nodig hebt is een wenkbrauwproduct om ze mee in te vullen zoals een potlood of wenkbrauwpoeder, stencils en een pincet of scheermesje. Ik gebruik het liefst de Herôme Eye Care Brow Stencils. Deze set kan je voor €10,49 bij Bol.com bestellen.

De Herôme Eye Care Brow Stencils bevat vier verschillende soorten wenkbrauwsjablonen die je tegen je wenkbrauw aan kan houden. Vervolgens kan je de wenkbrauwen tekenen. Je kleurt de vorm op een makkelijke manier in, zodat je eigen wenkbrauw hetzelfde model krijgen. De overtollige haartjes kan je weghalen met een epileerpincet of een scheermesje. Binnen enkele minuten is je wenkbrauwvorm helemaal zoals je hem hebben wilt. Als je kijkt naar de klantenreviews zie je ook dat deze set zeer geliefd is en veel positieve beoordelingen krijgt. Ik snap wel waarom, de set is zo simpel in gebruik maar zo effectief!

Bestel de Herôme Eye Care Brow Stencils om de perfecte wenkbrauwvorm mee te tekenen!

Wenkbrauwen tekenen

Wenkbrauwen tekenen in vier makkelijk stappen

Zelf het perfecte wenkbrauwmodel creëren kan in deze vier makkelijk stappen:

  1. Borstel de wenkbrauwhaartjes door met een borsteltje.
  2. Plaats een sjabloon over je eigen wenkbrauw. In het setje van Herôme zitten vier verschillende stencils. Zelf kies is graag voor de ‘Fine Classic Curve’, omdat dit een klassiek model is wat goed bij mijn gezicht past. Je kan ook kiezen voor een van de andere drie modellen. Het voordeel is dat je met zo’n stencil een goed houvast hebt om evenredige vormen te maken aan beide kanten.
  3. Kleur het sjabloon is met een wenkbrauwpotlood, een wenkbrauwpoeder, verf of een ander soort product. Houd hierbij rekening met de juiste kleur wat ook past bij de haarkleur. Voor mensen met donker haar is een donkere wenkbrauwkleur natuurlijker en voor mensen met blond haar een lichte. Dit is ook maar net waar je voorkeur ligt.
  4. Haar de overtollige haartjes weg. Je kan dit doen met een speciaal wenkbrauwmesje of een pincet. Met een pincet kan je nauwkeuriger werken en zullen de haartjes wat langer wegblijven.

De goede reviews over de Herôme Eye Care Brow Stencils set

Als je kijkt naar klanten die de Herôme wenkbrauwstencils gebruikt hebben, zie je ook dat de beoordelingen allemaal hoog scoren. Hierbij komt vooral het gebruikersgemak erg naar boven, want door zo’n simpel sjabloon kan je binnen enkele minuten de perfecte vorm maken. Ook het materiaal is flexibel en makkelijk schoon te houden. Hierdoor kan een set als deze voor een lange tijd mee. Ook kan je af en toe afwisselen in sjabloon, als je dat leuk vindt. Wil je voor een avondje uit een zwaardere oogopslag dan je dagelijkse werklook? Dan kan je kiezen voor een van de andere drie wenkbrauwsjablonen.

Wenkbrauwen tekenen gaat eenvoudig met deze Herome stencils. Bestel voor €10,49 online!

wenkbrauwen tekenen

Andere wenkbrauwproducten kopen

Wil je graag ook andere wenkbrauwproducten kopen, zoals een borsteltje, een potloodje of een pincet? Bekijk eens het uitgebreide assortiment bij Bol. Je kan hier kiezen uit veel verschillende kleuren, de prijzen zijn voordelig en de levering is meestal binnen een dag. Je zal geheid veel plezier beleven aan het shapen en modelleren van je eigen wenkbrauwhaartjes. Niet alleen bespaar je veel geld, het ziet er net zo professioneel uit als wanneer je naar de salon zou gaan!

wenkbrauwen tekenen

Dit vind je misschien ook leuk: